Јарослав Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 нека суди ко год хоће, само да буде фер и поштено. верујем да би то била сјајна утакмица.
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Јуве узима титулу у Калчу ове сезоне. добар је Интер, чини ми се чак и да су јачи него претходних година, али мораће да се задовоље другим местом. а ја нисам имао појма, све до синоћ, да је Лусио отишао у Интер. и кад се већ у'ватих за њих, да кажем да је онај стадион к'о кавез! трибине под правим углом, свуда неке жичане ограде... хорор. што се ЛШ тиче, волео бих у финалу Барса - Челзи. ne uzima juve nista ove sezone...prosecna evropska ekipa bordoa bila bolja u torinu od njih... juce sve bilo po planu,mogle su se pare uzeti...
Andrija Smith Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Kurac sve, ja igrao Arsenala 2-2.
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 pa arsenal je bio favorit sto su i pokazali,dobili su tekmu...mogao si ti da odigras i da ce ih dobiti sa tri razlike...kvota 15...al to nije realno,koliko i cista dvojka...
El Karnisero Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Juve ima odlican prvi tim ove sezone.Ako u polusezoni dodju npr dva dobra igraca moze svasta da bude.Ne moze se po jednoj utakmici u LS oceniti ekipa.
lemmy sixx Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Pa jebiga,vidis da su ljudi cudo...pre dve nedelje su poojedinci ovde govorili kako ce Juve igrati u finalu,a sada govore kako nece uzeti nista.Veoma interesantno. Na zimu nece uzeti nikoga,sem ako ne bude povreda...zbog toga sam i odavno rekao da u LS nece nista uraditi,zbog slabe klupe,1/4 maksimum...sledece leto ce biti jos aktivniji na transfer marketu,dovesti 2-3 sjajna igraca,i tada ce to biti ozbiljna ekipa.
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 moze,sve do sada su bile protiv nekih invalida...prva ozbiljnija i nista nisu uradili...da se tim gleda po prvoj postavi,osvojili bi sampionat,al cim im neko zafali,nemaju sa kim da ga zamene...melo je igrao zadnjeg veznog...to je vec van pameti...moraju da imaju jacu klupu i da se ne uzdaju u dijega previse...ako bi se on povredio na 3 meseca,ovi se ne bi sastavili...od jacih klubova najvise gotivim juve,al nisu me ubedili da ce nesto osvojiti...
El Karnisero Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Juveu jos mnogo skripi u odbrani da bi uradili mnogo u LS.Kad dodju po jedan vrhunski stoper i desni bek onda ce Juve moci da se suprotstavi Barsi,Celziju...
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Pa jebiga,vidis da su ljudi cudo...pre dve nedelje su poojedinci ovde govorili kako ce Juve igrati u finalu,a sada govore kako nece uzeti nista.Veoma interesantno. Na zimu nece uzeti nikoga,sem ako ne bude povreda...zbog toga sam i odavno rekao da u LS nece nista uraditi,zbog slabe klupe,1/4 maksimum...sledece leto ce biti jos aktivniji na transfer marketu,dovesti 2-3 sjajna igraca,i tada ce to biti ozbiljna ekipa. ja sam ocekivao da ce juve biti iznenadjenje u ligi sampiona i da ce osvojiti titulu u italiji...ne znam da li sam to ovde napisao,al sam tako komentarisao sa rajom...ali sada to vise ne mislim,video sam da nije to to protiv bordoa...previse se uzdaju u jednog coveka...djovinko tek sledece ili one tamo posle te ce postati igrac za jace utakmice...jedini kreativac je dijego,del pjero je genije,ali ne moze on vise,stigle godine...
Narsil Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 не могу да читам све. Морам да кажем (и да откријем топлу воду!) да се не може судити о тимовима на почетку. Интер је сасвим лепо одиграо један период утакмице, а онда нисам схватио тактику, шта су они хтели после и играли у одбрани немам појма. о.О мада, имали смо добрих шанси. Ова Лига ће бити густа, Реал је много јак ове године, Барса исто, Манчестер је ту, Ливерпул увек одигра добро у Лиги. По мени ће ово бити најзанимљивија Лига у последњих неколико година.
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 ko im bre sudi na pocetku...pobedil su par tekmi sa dijegom...kada njega nema,nema ni juveta...i to je glavna poenta...a on nece moci celu sezonu da ih drzi na ledjima...
El Karnisero Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Nece on moci ali tu su Amauri,Melo,Kamoranezi pa jos kad se Sisoko vrati...
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 i ko ce od njih da kreira igru?
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 :haha: :haha: dijego ni ne mora da igra...
vudun Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Ипак, најважније од свега је да су се плави дочепали полуфинала. Идемо на неко од одличја!
El Karnisero Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Ko je prosle sezone kreirao igru kad nije bilo Dijega?Ne zavisi Juve od Dijega TOLIKO.
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 pa nije nista uradio...izborili ligu smpiona...kada to moze milan onda mogu svi...vidi se kako igraju sa njim i bez njega...
vudun Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Зоран Његуш и Виктор Треневски. Најбитнији шрафови, креатори свих торпедовања.
El Karnisero Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 pa nije nista uradio...izborili ligu smpiona...kada to moze milan onda mogu svi...vidi se kako igraju sa njim i bez njega... Nije igrao ni Sisoko ni Kjelini.Realno to su Juveova najbolja 3 igraca plus sto je to sa Bordoom jedna utakmica.Nisi realan sto ih toliko kritikujes.Ispada da je Juve kikiriki ekipa u rangu Rome npr.
Footog Qpoos Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 obajsnio sam zasto juve nece osvojiti ligu sampiona i prvenstvo...nemaju jaku klupu i kraj...cim neko fali,ekipa ne igra dobro...mrzi me da se ponavljam...
El Karnisero Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 LS sigurno nece osvojiti.A u prvenstvu ce da se kolju sa Interom.
lemmy sixx Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Pa o klupi sam pricao i ja...slaba je,i sa tim se ne mozes boriti na tri fronta.To ce se resiti sledece godine,tu dileme nema,ali za ovu sezonu po meni maksimalan domet stare dame jeste 1/4.Tu se slazem,posto je to realno stanje stvari.Ali za prvenstvo se ne slazem,bice klanja bez ikakve dileme. Uprava, delegat i sudija. Jebiga,svako ima svoj stil igre...neko uprava,delegat,sudija,a neko kradja igraca i prodaja tekmi za argentince.
kuruz Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Uprava je vredna sudac podmićen golman drka kurac meč je namešten I Del Pjero zbunjen, izgubljen niko da mu priđe sam je ostavljen Forca Juve, Forca Juve, Juve le Forca Juve krademo mi bodove Forca Juve, Forca Juve, Juve la Forca Juve, Ćiro igro iz keca u dva 1
Recommended Posts