Imrahil Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Liverpool Inter Glasgow ja sam srecan :haha:
morbid god Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Izgubio. Najbolji tim na svijetu, na najboljem stadionu na svijetu, sa najboljim navijacima na svijetu, i najboljim trenerom na svijetu. Od francuza. Inter poduvao kuci, nije to tim za LS. Mada se ja nadam da je to jebeno tempiranje forme za drugi dio sezone, al ovim tempom nece ni dogurati do osmine finala Barsa popusila od kazandzija, kako se zagovnala situacija u toj grupi!
kuruz Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Ma znam šta su uradili, nego drkam Narsila, baci pogled na vrh ove strane i na prethodnu.
Narsil Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Како је било слатко кад сам прочитао "Дркам Нарсилу" али сам брзо видео правим очима.
Zagrivuk Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Liverpool Inter Glasgow ja sam srecan :haha: I ja :haha: Da ne poverujes kako kolo, kladionoce uzele ogromne pare LOL!
Oddball Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 e nije sto ja zivim u delu BGa koji zovu "Lion" ali MNOGO mi je drago sto su ovi pukli. Inter isto. Rangers isto. Barsa manje vise, jer za njih mi uopste nije jasno kako je to uspelo da se desi :confused:
DBrave Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Lion FTW Ovde na Lionu ce se slaviti do jutra!! Sad bacamo raznjice na rostilj
lemmy sixx Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Izgubio. Najbolji tim na svijetu, na najboljem stadionu na svijetu, sa najboljim navijacima na svijetu, i najboljim trenerom na svijetu. Od francuza. Gresis...ne najbolji....nego najlegendarniji!I zaboravio si na najlegendarniju himnu.
RokateLi Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Da li je moguce da su Barsa, Liverpul i Inter trsli u istom danu... Ok, od Liverpula i Inttera se i moglo ocekivati, ali Barsa... A tek ne mogu da verujem da su Rumuni ugurali 4 kom Rendzersima...
lemmy sixx Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 A sta je cudno to za Rendzerse?Pa to je raspad od kluba,teski soderi,skotski glupsoni.Nemaju veze sa fudbalom.
RokateLi Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Ih, a kako su se samo radovali kad su postigli gol u drugom minutu
Јарослав Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 значи, без речи сам... ја не знам шта се дешава са Гвардиолом. да оног шупка Маркеза ставља у први тим, а Пујол да седи на клупи?!?!?!?!?! мексичко говедо је директно криво за други гол. страшно. чини ми се да се Ибра мало превише игра. требао би да се уозбиљи мало. мада, свака част како је скуцао гол.
Јарослав Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 е, видиш, у то нисам упућен. у сваком слулају, Маркез је папак, а Абидал је још гори!!! зашто га више не отерају?! и лепо ставе Максвела да игра, и готова ствар. онда буде лева страна јебачка, десна страна још јебачкија, средина сабија...
Мајор Гашпар Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Јбг, најјаче би било кад би сваку утакмицу могли да добију.
Andrija Smith Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Hahahahahaha kako opljačkaše Real za penal, ovo je nevjerovatno.
SkullKrusheR Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 (edited) nema veze, uvalishe ovaj ciganski gol. sad su kvit. Edited October 21, 2009 by SkullKrusheR
METAL Man Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Ovom Didi treba iseci ruke i izbaciti ga iz tima.
Recommended Posts