Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izgubio. Najbolji tim na svijetu, na najboljem stadionu na svijetu, sa najboljim navijacima na svijetu, i najboljim trenerom na svijetu. Od francuza. :mrgreen:

Inter poduvao kuci, nije to tim za LS. Mada se ja nadam da je to jebeno tempiranje forme za drugi dio sezone, al ovim tempom nece ni dogurati do osmine finala :haha: Barsa popusila od kazandzija, kako se zagovnala situacija u toj grupi!

Posted

Како је било слатко кад сам прочитао "Дркам Нарсилу" али сам брзо видео правим очима. :cry::haha::haha::haha:

Posted

e nije sto ja zivim u delu BGa koji zovu "Lion" ali MNOGO mi je drago sto su ovi pukli. Inter isto. Rangers isto. Barsa manje vise, jer za njih mi uopste nije jasno kako je to uspelo da se desi :confused: :confused:

Posted

Izgubio. Najbolji tim na svijetu, na najboljem stadionu na svijetu, sa najboljim navijacima na svijetu, i najboljim trenerom na svijetu. Od francuza. :mrgreen:

Gresis...ne najbolji....nego najlegendarniji!I zaboravio si na najlegendarniju himnu.

Posted

Da li je moguce da su Barsa, Liverpul i Inter trsli u istom danu... :confused: Ok, od Liverpula i Inttera se i moglo ocekivati, ali Barsa...

A tek ne mogu da verujem da su Rumuni ugurali 4 kom Rendzersima... :haha:

Posted

значи, без речи сам... ја не знам шта се дешава са Гвардиолом. да оног шупка Маркеза ставља у први тим, а Пујол да седи на клупи?!?!?!?!?! :no: мексичко говедо је директно криво за други гол. страшно. чини ми се да се Ибра мало превише игра. требао би да се уозбиљи мало. мада, свака част како је скуцао гол.

Posted

е, видиш, у то нисам упућен. у сваком слулају, Маркез је папак, а Абидал је још гори!!! зашто га више не отерају?! и лепо ставе Максвела да игра, и готова ствар. онда буде лева страна јебачка, десна страна још јебачкија, средина сабија...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...