Jump to content

Recommended Posts

Posted

Само што сам се укључио у пренос и Милано заби 2 комада. :haha:

Бајерн губи и има играча мање. :no:

Ja samo sto sam otisao da se ispraznim Milan zabi dva komada...

aa, evo izjednacenja....

Posted (edited)

Je li ovo moguce?????????????????????

Cisti gol ponisten!!

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

btw.Bajernov golman odbranio dva penala :haha:

Edited by Poor Twisted Me
Posted

Ovaj Real je go kurac...kuci popusiti od ovih olupina...ma taj tim treba da se uigra do bola,ovo je sviranje kurcu a ne igra.Sudija ocajan.Cist penal za Real,i cist gol za Milan.Budala.Pirlo ga zavuce muski,svaka mu cast.

Onaj Bajern je tuga...a ovi pizdolisci sto ne zabise dva penala neka si muda pojedi,debili retardirani.

Moj Juve dobar bio,ali ovi su soderi.Nadam se da ce Ciro i ubuduce igrati sa ovom postavkom,4-2-2-1-1...to bi super funkcionisalo...Melo i Sisoko ispred odbrane,Djovinko i Kamo na krilima,Dijego ispred i jedan napadac.

Posted

jese neko seca save cokanice?sudija koji bi pre pustio da ga jebe ceo stadin nego da propusti priliku da dosudi penala za zvezdu...uprava zvezde htela da ga proglasi najsjajnijom zvezdinom zvezdom...zajebao ga babarogic za 2 glasa...presudise veterani...elem,taj cokanica je bog za deblekera...

Posted (edited)

Imrahil je objasnio :pivopije:

a inace, GalaktikLOLsi su mi ulepsali sezonu, jebem ti zivot, nisam ovako posveceno gledao fudbal u poslednje 2 godine, fala Pirlo, vratio si mi veru u sport :haha:

Edited by stormtrooper
Posted

Ovaj Real je go kurac...kuci popusiti od ovih olupina...ma taj tim treba da se uigra do bola,ovo je sviranje kurcu a ne igra.Sudija ocajan.Cist penal za Real,i cist gol za Milan.Budala.Pirlo ga zavuce muski,svaka mu cast.

Onaj Bajern je tuga...a ovi pizdolisci sto ne zabise dva penala neka si muda pojedi,debili retardirani.

Moj Juve dobar bio,ali ovi su soderi.Nadam se da ce Ciro i ubuduce igrati sa ovom postavkom,4-2-2-1-1...to bi super funkcionisalo...Melo i Sisoko ispred odbrane,Djovinko i Kamo na krilima,Dijego ispred i jedan napadac.

Juve dobar, a Milan nazivas olupinama?:) Ajde, dobro, razgovaracemo poslije prvog (i jedinog pravog) derbija Italije ove godine :)

Realu su neke stvari objasnjene, dzaba im 300 miliona. A najsmjesnije je sto ce da se vade sto nije bio Ronaldo.

Posted

@Elderane Ти и ја само онда већ поразговарали, само што сам ја 4 речи изговорио, а ти се присети колико их је Милан изговорио. ;)

Posted

Meni su najsmešniji ovi "bukmejkeri", bar ovi iz Taša, kvota na Real 1.45 a na Mančester 2.10? :haha:

ajde malo razmisli pre nego sto se isprdis ;)

Kvote uglavnom prave Vilijam Hil i slicni; a i postoji ono sto se zove "kvota navlakusa". Pa nece tebi kladja da prognozira sta ce biti...

Posted

Malo sutra navlakusa. Svi su vjerovali da ce Real dobiti. Klasicno podcjenjivanje. Ko da ne znam ko igra, a ne Milan, koji je ligu sampiona osvojio u neznatno drugacijem sastavu od danasnjeg. I nervira me vise ono ocekivanje komentatora od Ronaldinja da napravi cuda na terenu, covjek je dobro odigrao, neka bude ovakav cijele godine, i pomoci ce dovoljno. Znao sam da poslije Rome pada Real, samo sam masio singl iz x-2 :(

Posted

Juve dobar, a Milan nazivas olupinama?:) Ajde, dobro, razgovaracemo poslije prvog (i jedinog pravog) derbija Italije ove godine :)

Realu su neke stvari objasnjene, dzaba im 300 miliona. A najsmjesnije je sto ce da se vade sto nije bio Ronaldo.

Je si l'ti gledao utakmicu?Milan je pobedio ni kriv ni duzan,to su teske olupine i krsevi,nit' trcanja,nit'sistema u igri,agresivnosti,pasova...nicega,jedno veliko nista.Zabili su dva gola zahvaljujuci glupoj i debilnoj Realovoj odbrani,takve golove ne bi zabili nijednom ozbiljnom timu.I onaj treci gol koji je u principu jedan individualan potez.Sjajan gol,nema sta,ali i tu je Realova odbrana usrala...Pirla ne smes ostaviti u cistoj prilici za sut.

Realu Milan nista nije objasnio...Real je sam sebi objasnio da im treba uigravanja,neki sistem u igri koji uopste nemaju,i ozbiljan trener koji ce pohvatati konce.Nakon tekme sam gledao ocene utakmice na HRT-u (jednostavno ne mogu gledati ocene koje daju Strajnic i Perica Ognjenovic,ja to ne mogu ozbiljno shvatiti),i Zajec je lepo rekao:"Realu treba jos mnogo da bi postao Barselona."I to je cinjenica.

Posted

Imrahil je objasnio :pivopije:

:pivopije:

Sto se same tekme tice, ne znam kako iko moze da kaze da je Milan igrao solidno, dobro ili kako vec. Sto se mene tice, na momente dobro, ali gledano ceo mec - ocaj od igre, pobedili su samo jer je Real go kurac od tima. Kad ih je ovakav Milan pobedio, treba svi kolektivno da se ubiju.

Mada, ko ih jebe, bitno da smo pobedili :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...