Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Али зато Јувентус има. 'Ајде не причај којешта, Торес игра прелеп фудбал, Џерард је одувек играо лепо, а да не помињем како су Фаулер, Овен..играли за свог века у Ливерпулу.
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Oven! Аха, најбоље дане провео у Ливерпулу, ту се изградио као играч и постао име у светском фудбалу.
kuruz Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Bla bla bla Jao, ako da gol u nedelju...
crusader84 Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Da bi Kuruz zgotivio nekog igrača Liverpula, potrebno je samo da dotični igrač pređe u Mančester.
El Karnisero Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Па, играли су прелеп фудбал, а играју га валај и сада. Али, добро, у праву си, слажем се са тобом за ово што се тиче титуле, ту си у праву. Niti su igrali prelep fudbal niti ga sad igraju.Samo Tores i Dzerard uopste i znaju da igraju fudbal tako da su sanse da Liverpul igra prelep fudbal minimalne.Ko to igra lep fudbal,Benajun,Maskerano i Ngog?
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) Niti su igrali prelep fudbal niti ga sad igraju.Samo Tores i Dzerard uopste i znaju da igraju fudbal tako da su sanse da Liverpul igra prelep fudbal minimalne.Ko to igra lep fudbal,Benajun,Maskerano i Ngog? Бабел. Кад Џерард и Торес играју, целокупна концепција тима је фантастична. И, немој да сереш пуно, погледај од каквих играча је састваљен тим уопште и упореди то са Манчестером или Реалом. Уосталом, ако си гледао Ливерпул са Овеном и Хескијем, или Фаулером, Шмицером, знаш шта је леп фудбал. Edited October 22, 2009 by o.O
El Karnisero Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Slazem se sa Babela samo je mala zackoljica sto on(iz meni totalno neshvatljivih razloga razloga) ne igra nego igraju Lukas Leiva i kojekakvi sabani. Ja stvarno ne znam gde si ti video da Liverpul igra lep fudbal.Lep fudbal igraji Barsa i Arsenal. Tek sad ovo videh,da je celokupna koncepcija tima fantasticna.Sto ne osvoje Premijer ligu kad su fantasticni?
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Бабел би морао да добије већууу минутажу. Барса игра леп фудбал када има сто педесет квалитетних играча светског ранга, који шију, а Ливерпулов тим је тим Барсе победио ако се сећаш.
El Karnisero Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Pa i Malaga i Valjadolid pobede Barsu ponekad sto ne znaci ni da igraju lepo ni da imaju neki fantastican tim. A ja se nadam da ce Benitez da se zajebe i proda Babela nekome.Npr. narkomanima iz Torina,to bi me obradovalo.
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) Али Малага и Ваљадолид не играју да освоје Лигу Шампиона него да се ишчупају у првој лиги,а Ливерпул сваке године јуриша на ово такмичење. И сваке године стигне веома високо. А осим тога, у свакој лиги неки ретард победи велике клубове, тако да ти поређење баш и није неко. Ја се надам да ће Бабела да метне у прву поставу. Edited October 22, 2009 by o.O
El Karnisero Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ne kapiras sta sam hteo da kazem.Kazem da to sto je Liverpul pobedio Barsu nije nikakav argument tvrdnji da Liverpul igra lep fudbal.Eno Zabara nikad l od lepog fudbala videli nisu(reprezentativno) pa koliko titula imaju...
lemmy sixx Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Али зато Јувентус има. 'Ајде не причај којешта, Торес игра прелеп фудбал, Џерард је одувек играо лепо, а да не помињем како су Фаулер, Овен..играли за свог века у Ливерпулу. Gle ovog mucenika...jebote,gde sam ja rekao da Juventus igra prelep fudbal?Sta pricas gluposti.A Liverpool igra prelep fudbal vama napaljenim subjektivnim likovima koji sibate glavu kroz zid,i ne gledate oko sebe.Kakav crni prelep fudbal,to je tesko govno od fudbala,kao sto je i tesko govno od ekipe.Lukas Leiva,Insua,Riera,Dosena,Ngog,Voronjin,Fabio Aurelio,Al Zar,Benajun,Kirgijakos...ne znas koji je veci pacijent i pilicar,sve moj do mojega. Liverpulu treba novi gazda,ona dve americke cicije ne daju pare i cao.Dok ne promene gazdu,i ne naprave uredan tim,nista od njih. 1
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Gle ovog mucenika...jebote,gde sam ja rekao da Juventus igra prelep fudbal?Sta pricas gluposti.A Liverpool igra prelep fudbal vama napaljenim subjektivnim likovima koji sibate glavu kroz zid,i ne gledate oko sebe.Kakav crni prelep fudbal,to je tesko govno od fudbala,kao sto je i tesko govno od ekipe.Lukas Leiva,Insua,Riera,Dosena,Ngog,Voronjin,Fabio Aurelio,Al Zar,Benajun,Kirgijakos...ne znas koji je veci pacijent i pilicar,sve moj do mojega. Liverpulu treba novi gazda,ona dve americke cicije ne daju pare i cao.Dok ne promene gazdu,i ne naprave uredan tim,nista od njih.
Footog Qpoos Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 insu ima 20 godina...pola evrope se polomilo da ga dovedu pre par godina...jedan najvecih talenata u evropi...predvidja mu se lepa karijera...i igra sasvim korektno,bas po planu kako bi trebao da se razvija...to sto nisu pisali o njemu i kenjali kada je dosao u evropu,to sto ga nisu preceneli po medijima ne znaci da je los...
lemmy sixx Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 insu ima 20 godina...pola evrope se polomilo da ga dovedu pre par godina...jedan najvecih talenata u evropi...predvidja mu se lepa karijera...i igra sasvim korektno,bas po planu kako bi trebao da se razvija...to sto nisu pisali o njemu i kenjali kada je dosao u evropu,to sto ga nisu preceneli po medijima ne znaci da je los... Mozda ce on jednog dana postati dobar igrac,mozda ima potencijal,ali sada je kurac na biciklu.Cinjenica.
Footog Qpoos Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 ne,za njegove godine sasvim lepo igra...gde si se ti to njega toliko nagledao da mozes da procenis da je kurac na biciklu?
lemmy sixx Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Na svakoj utakmici Liverpula koju sam ja gledao a na kojoj je on igrao,bio je kurac na biciklu.Shodno tome,on je kurac na biciklu.Zato sto se tako predstavio.Ako bude poceo dobro igrati,promenicu misljenje,shodno tome,posto ce se predstaviti u drugacijem svetlu.Za sada,on je kurac na biciklu.
Footog Qpoos Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 bilo je jedno 60 prenosa liverpula ove sezone...coveka nahvalise,svaku tekmu igra,lepe ocene dobija,mlad...ocajan igrac...
Oddball Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Da li je video neko naslov prosle godine kad je Juve igrao u LS protiv BATE Borisov, na sky news valjda, kaze "Old Lady unable to master BATE at home" A naslov posle nase tekme "Geriatricos edge Galacticos in 5 goal thriller"
vudun Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Гледам сад, Дан Петреску тренира оне Румуне којима ни име не знам правилно да изговорим. Ала је оматорила плавокоса ведета Челзија. Е, а тамо плавушана да нађеш, то ти је к'о на Арапина да овде набасаш. Ваљда су се зато и сви колективно фарбали у Француској '98.
lemmy sixx Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Hajlajt veceri:Strajnic i Nadj u duetu!
Recommended Posts