Talvi Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Bas htedoh reci - al' ga Bajern ispusi. Mancesterski hipodrom se i nije pokazao.
El Karnisero Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Jebo im ja mater,pukao sam na njih. Juve dobio,ali opet nesto mrsavo. Bajern ga je izgleda ispusio mada imaju jos sanse.
Oddball Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 e do kurca, igram Milana iz 2 u 1 i Chelsea iz x u 2, realno, zamalo da prodje
Zagrivuk Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Lepo je meni ortak koji Zivi u Fracuskoj rekao pre pocetka LS da se Bordo pojacao mnogo dobrim igracima. Jebo mater treba nam bar jedna pobeda i idemo dalje! FORZA JUVE!
vudun Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ћути, добро је, губило се и са 3:1. Заправо, није добро. Сваки шут ЦСКА у оквир гола је резултирао поготком. Ван Дер Сар и одбрана килави, имали су Руси срећу...а имао је срећу и најсрећнији клуб на свету (Антонио Валенсија). Милан-Реал, гледао сам прво полувреме и део другог. Штета што је поништен онај гол Патоа, након брзе контре, то би био страшан брејк. Сигуран сам да Мадриђани после не би могли да се опасуље.
In The Flesh Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Dva gola ponistena u dvomecu. Ok,imali su srecu sto u prvom nije sviran penal za Real,ali svejedno. Odnosno,to samo jos vise pokazuje koliko sudije kurca ne valjaju.
lemmy sixx Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Bas to...nije mi jasno ko dopusta takvim bilmezima da sude takmicenje kao sto je LS.Po meni ono nije bio penal juce.Napucana lopta negde izmedju ledja i ramena.Takodjer,onaj gol Pata je bio,po meni,cist ko suza.Da li je zeleo da kompenzuje taj penal,ko ce ga znati.Kakve je sve startove dozvoljavao,prekidao igru kada za tim nije bilo potrebe i kada je postojala mogucnost da se pusti prednost...dakle,sudija je ocajan,u globalu sudjenje ove sezone u LS je uzasno.
Zagrivuk Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Slazem se, penal nije bio, ali zato gol Pata jeste
Grob Bez Dna Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 isplatio se interu ovaj zooloski vrt u napadu.
morbid god Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ne vidim kako. Oba gola su zabili bijelci. Inter inace razbio Dinamo, glupo sto se vadio u zadnjih 5 minuta. Al opet lose je to, sve se muce i nesto jadaju. No guraju dalje...
lemmy sixx Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Zasluzeno je pobedio Inter.Jes'da su uvaljali pri kraju,ali bili su mnogo bolji,imali mnogo vise sansi,i zasluzeno pobedili. Cao Liverpool.
Oddball Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 zasluzeno mozda, ali onakve budjave golove samo Inter moze da uvali
Мајор Гашпар Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 zasluzeno mozda, ali onakve budjave golove samo Inter moze da uvali Јбг, тако добијају велике екипе.
DBrave Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 al sam mu jebao kevu u fantasiju veceras, 81 poen silovanje
-Mare Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Mislim da je Stankovicev gest veceras presudio.
Narsil Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 И да не заборавим, колико год било лоше стање са резултатима и у клубу - YOU'LL NEVER WALK ALONE!
Grob Bez Dna Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Mislim da je Stankovicev gest veceras presudio. haha umro sam od smeha tad.
El Karnisero Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Inter zasluzeno dobio ali mi opet zao sto Dinamo bar X nije izvukao. Luzerpul ga ispusio.Valjda.Nece opet da se izvuku majku mu...
SkullKrusheR Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 al sam mu jebao kevu u fantasiju veceras, 81 poen silovanje ja odr'o fentazi, ne skidam se sa prvog mesta josh od pochetka. fabregas 26 bodova nocas.
In The Flesh Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Mislim da je Stankovicev gest veceras presudio. Sta je napravio?
Srlandand Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 haha umro sam od smeha tad. Sta je uradio Deki? (nisam celu gledao) E, iako navijam za Inter oduvek, mnogo bre retardirane golove dadose. Podseti me na ono kad nam je Bajern zabio dva bangava gola u poslednjih par minuta pre koju godinu... :/
Recommended Posts