kuruz Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Изгледа да Ин Д Флеш и ја више нећемо бити другари. Очекујем пролаз.
lemmy sixx Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Pa to bi bilo ocekivano,i Mancester tu jeste favorit.Ali,nikako ne treba lako otpisati ovu hordu staraca,ti sjajno znaju igrati na kup sistem.Inter opet pusi,sem ako se ne desi neko zesce iznenadjenje.Voleo bih da Fiorentina spicka bavarce,iako Bajern jeste favorit u ovom mecu.Real jeste jak,ali Lion je penicilin za njih,setimo se samo njihovih meceva u prethodnim sezonama.
Јарослав Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 али je Лион у последње време у курцу! прижељкивао сам Штутгарт, и Швабе су и дошле. биће пумпалице. 4+ на оба меча
DBrave Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Убедљив пораз, ал' си убедљиво и први. Одлућио Разбијаћ да буде мало тактићан, ред је. E jebiga, kad bi gledali po poenima tu sam vas ostavio i to poprilicno Ovako mi bezi covek jednu pobedu... Mada tek sad postaje zanimljivo na fantasiju
morbid god Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Arsenal uvjek ima srece, zato tako daleko i gura. Inter ce opet da zduva od engleza, 3. godinu zaredom. Celzi ima prejaku sredinu, ima da ih porazbijaju fizicki i uvale bar 2 gola na prekid. Realno gledajuci, Inter ima male sanse da prodje, al lopta je okrugla pa se nikad ne zna(jos realnije, mislim da im ni to nece pomoc ) Milan ce isto da zduva, mada je MAN UTD u kurcu od kad su prodali Kristijana. Bice interesantno u svakom slucaju, a jos jedan podatak - obzirom da su obije milanske ekipe domacini u prvoj utakmici, mislim da ce se utakmice odigrat u razmaku od nedjelju dana(AC igra prvi zbog boljeg rejtinga). Volio bih i da uzvratne utakmice budu odvojene, cisto da se pogledaju direktno oba duela ovih giganata.
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Изгледа да Ин Д Флеш и ја више нећемо бити другари. Очекујем пролаз. Vidjecemo,tradicija je na strani rosonera.Mislim da Mancester nikad nije izbacio Milan iz nekog takmicenja. Sjecas se sto je bilo zadnji put
Narsil Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Milan - Mančester Не зна се кога више мрзим. 1 1
kuruz Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 (edited) A s kim igra Liverpul? @ ITF Da, sećam se da je cela odbrana Mančestera bila osakaćena, igrao je jedino Nemanja kojem je to bila prva utakmica posle duge pauze. Samo da Ferguson ne postavi ponovo pičkastu taktiku u gostima. Jebeš tradiciju, ni Fergi nije izgubio nijedno veliko finale do ove godine. Edited December 18, 2009 by Pumbaa 1
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Sto je bilo sa odbranom kad ih je Krespo sahranio par godina prije toga? Neka mali,vec si poceo...
kuruz Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Izbačiše Romu, Inter, Juve svaki put. Vreme je i da ovi penzosi poduvaju. Biće zabavno do februara. Od danas smo na ratnoj nozi.
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Haha,dogovoreno. Sad realno,i meni je tu Mancester favorit,ali mislim da ce Beks tu da odigra znacajnu ulogu u gazenju svoje stare ljubavi
kuruz Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 To ako posle poraza i u revanšu pijan i deprimiran naleti u gradu na neku bivšu devojku. Smatram da nisi toliko blesav da misliš da će zgaziti svoj stari klub.
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Druze,Viktorija bi mu jebala 4 majke majčine da pogleda neku drugu curu. Ja smatram da ti jesi dovoljno blesav da pomislis da ce da promasi gol ako mogne da ga da. Vec zamisljam slobodnjak na 25-6 metara,malo ulijevo...Beks salje mig dragoj mu Spajsici i sve ljude sa Old Traforda kuci uplakane.
kuruz Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Uplakane od sreće? To je 100% sigurno. Kakav Bekam, kakvi bakrači..
vudun Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Дође полувреме, татко САФ разјарено упада у свлачионицу, гађа Бестовом копачком Бекија право у челенку, златне успомене се враћају, и у првом минуту наставка ефектан аутогол са тридесетак метара.
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Ali taj autogol ne znaci nista jer je vec ukupni rezultat 6:0 za Milan. Na teren vec utrcavaju treci golman Marko Storari i Zigoni Gianmarko koji je Feonorovo godiste.
vudun Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 i Zigoni Gianmarko koji je Feonorovo godiste. Је л' му то дође '95.годиште?
kuruz Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 6:0 u crvenim kartonima. Igrači Milana, revoltirani rezultatom 5:0 za Mančester, krvničkim startovima pokušavaju da unakaze fudbalere engleskog prvaka, ali to im ne polazi za nogom, glavom, rukom i sekirom.
In The Flesh Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Igraci Milana i sa 6 igraca manje,revoltirani rezultatom u kornerima od 5:0 u korist (ne jos zadugo) engleskog prvaka,odlucuju da daju jos jedan gol i to je konacnih 7:1 u golovima za Milan.
kuruz Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Ne može sa 6 igrača manje, prekida se utakmica kad 4 dobiju crvendaće. IN YOUR FACE!
Oddball Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Kuruze, UR GOING DOWN XD ozbiljno, realno, mi smo kurac trenutno, ali Manure smo drzali na nuli svaki put kad su dosli, a to je bilo kroz istoriju 4-5x mozda, da ga jebes, svasta moze da bude, faktor Pizdijano sad vise nije u jednacini, bice tu faktor Beckhom i jebem li ga, svasta MOZE da bude. In other news, INTER MERDA :haha:
Zoidberg Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Chelsea ce da izjebe Inter uzduz i popreko...
Recommended Posts