Angelystor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Selektor, a sto kachish sliku na rapidshare leba ti?
Селектор Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Selektor, a sto kachish sliku na rapidshare leba ti? Сине,нећеш открити рупу на саксији ако ми кажеш да сам могао и овде да је ставим,пошто се тотално збаговала страна када сам то покушао!!!
Angelystor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 mislio sam vise na imageshack, uploadit i te fazone.. ili samo stavis link od slike..
sabre Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 (edited) prvo, toti se zajebavao. onim budjavim italijancicima ne mogu da daju 7 golova vazno je da je man u pokidao sve jos budjavije englescice u novoj sezoni sa 7+ golova razlike samo neka nastave tako da kidaju kao sto su razbili npr. mocni reding vise ce da ga boli kad ispusi 'oce da boli kao posle 3:0 na san siru ili jos vise? Edited September 7, 2007 by sabre
rhapsoad Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 (edited) @sabre hahaha niko iz manu-a nije rekao da ce da kida romu sa 7 golova...opet mi se ne kurcimo, mi smo na terenu pokazali gde je romi mesto, i ne, bolece opet kao onih 7:1 kako da ne mrzi manu kad mu je razguzio voljenu romu i natrpao je zestoko sta ces kompleks nize vrednosti Edited September 8, 2007 by rhapsoad
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Он навија за Интер, што је најсмешније у целој причи. :) Рома је била комплетна, Манчестер је против Милана играо без целе одбране.
Angelystor Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Igrao Vidic, kol'ko se secam, ali rovit dosta..
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Ма знам и ја да је играо Видић, али као да није. Фергусон је ризиковао, морао је да стави њега или Фердинанда, иако су обојица били реконвалесценти.
sabre Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 (edited) Ти баш мрзиш Јунајтед, а? u je to sto ga mnogo dobro prozivam ne znaci da ga (mnogo) mrzim. ja samo odgovaram na vase lozenje tj. pjluvanje po romi koja mi je definitivno 100x draza od junajteda ruku na srce, nije da nesto volim junajted ali brate uhvatili ste se za tu pobedu ko pijan plote i drobicete o tome sledecih sto godina, ko da nemate o cemu drugom. ko o cemu vi o tome toti se nasalio u vezi sa tim a vi se odmah primate jebote, toti rekao ovo, toti rekao ono... i onda se jos tesite zavaravanjem da se milan sprdao sa vama samo zato sto rio nije igrao... ok, ako je tako lakse verujte u to. a da, nisu igrali i evra i nevil, ta dva igraca koji su pojacanje za svaki tim.. Edited September 8, 2007 by sabre
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Баш ме занима како би се Милан провео да нису играли Неста, Одо и Малдини. Победа од 7:1 и јесте за памћење и спрдњу.
sabre Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 (edited) Баш ме занима како би се Милан провео да нису играли Неста, Одо и Малдини. pazi, nisam fan nijednog od te trojice, naprotiv, ali ta trojica su svetlosnim godinama daleko u kvalitetu od evre i nevila, pa cak i od ria (od njega ne bas svetlosnim godinama). tako da ta dva hendikepa ne bi mogla da se porede ni u kojoj ravni. igrali ste bez par igraca, pa sta. bez koliko celzi igraca igra u ovih par kola pa nikom nista. to je deo sporta i nijedan ozbiljan tim i klub ne moze da se vadi na to. interu 80% prosle sezone nisu igrala dvojica igraca kao sto su viera i kambiaso, ej! i sta sad? jel' neko prica o tome? o tome koliki je to hendikep za jedan vezni red, dva igraca takve klase... ne zali se niko. koga nema bez njega se moze i mora, neozbiljno i smesno je pravdati se time. Edited September 8, 2007 by sabre
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Неста уопште није далеко од Фердинанда, чак би се могло рећи да је лошији од њега. Знам да се многи не слажу са овим, али тако је. Рио је опасан напред (посебно по Ливерпул ), а фантастичан назад, што се за Несту не може рећи. У одбрани је фантастичан, раме уз раме са Риом и Теријем, али је зато напред врло лош. Евра јесте слаб назад, али је и купљен да би пробијао по левој страни (сетимо се утакмице са Арсеналом на Емирејтсу - после његовог центаршута је Руни дао гол, али су зато Анри и Ван Перси дали голове због Патрисових грешака на левој страни, да не говорим о осталим утакмицама на којима је он био асистент, па чак и стрелац). Невил је одличан играч, један од најбољих десних бекова на свету, али су га већ стигле године и повреде и верујем да ће већ следеће или оне тамо сезоне Фергусон довести некога за ту позицију.
sabre Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Federer je veliki navijač fudbalskog kluba Bazel, a takođe podržava i italijansku Romu.
Селектор Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Сиротан! Од силног рекетања изостала је едукација на осталим пољима!!!
rhapsoad Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 nemo' da zezas da Rodzer navija za romu sutra idem da istetoviram njihov grb
sabre Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 ^toliko je smesno da vristim od smeha. ---- not. (just in case)
Vic Rattlehead Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 @sabre hahaha niko iz manu-a nije rekao da ce da kida romu sa 7 golova...opet mi se ne kurcimo, mi smo na terenu pokazali gde je romi mesto, i ne, bolece opet kao onih 7:1 kako da ne mrzi manu kad mu je razguzio voljenu romu i natrpao je zestoko sta ces kompleks nize vrednosti Ja obožavam Romu pa opet ne mrzim Manchester zbog te pobjede. A Federer je moj novi omiljeni lik!
rhapsoad Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 u je al si me zezno a ovo not ti je vrhunac... videcemo sta ce biti u grupi ^nisam rekao da je tako sa svim ljudima koji vole romu
sabre Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 videcemo sta ce biti u grupi, trener i igraci rome ce sigurno biti strashno motivisani da pokazu u te dve utakmice da onaj poraz nije bio odraz pravog stanja stvari, tako da se nadam najboljem, ali videcemo sta ce biti.
Vic Rattlehead Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Jebao te Juventus (doduše, prošle godine nije imao kad jer su bili u drugoj ligi) . Ja ne navijam za novopočene prvoligaše.
lemmy sixx Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Ajde da to kazes nekom navijacu tamo nekog sugavog Empolija il Kremonezea,ali ovako...zestoka glupost. Ako imas tako visoke standarde,onda si izabrao pogresan klub za navijanje.
rhapsoad Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 ma svi su ti zabari isti osim intera i fiorentine
Recommended Posts