Jump to content

Recommended Posts

Posted

haha sta je uradio taj inferiorni inter prosle sezone, dodaj bodove milanu i fiorentini i inter bi opet bio ubedljivo prvi, ako se dobro secam fiora druga, milan treci, roma cetvrta

Posted

Nemas pojma...Roma druga,Lacio treci,Milan cetvrti.Kakvi dodatni bodovi,kurci palci.Ako cemo gledati tako,Juventus ne bi ispao iz lige i opet bi bio prvak.

Inter je inferiorni kurton...u poredjenju sa VELIKIM JUVENTUSOM,oni su goli inferiorni kurton.Tacka.Punkt.

Posted

samo opusteno, doci ce i Derbi Italije, a onda neces pljuvati tako, bices pomirljiviji... a doci ce i kraj sezone...

sto koji kurac pljujes inter kad ti niko nije dirao juve... vi navijaci juventusa umesto da zacepite i pokrijete se usima od sramote jos se kurcite i pjujete druge klubove iz cista mira i nicim izazvani... ali dobro...

ne vidim drugi razlog za takvo nicim izazvano pljuvanje po interu osim mrznje i frustracije... cemu to... nije vam inter kriv sto se krali pa su vas izbacili u drugu ligu... sami ste krali, sami ste sebi krivi i sramota je vasa i samo vasa.

Posted

Jebe mi se za sugavi Inter,pjan sam i hocu da se prepirem. :da:

Mene frustriraju problemi iz mog zivota,a ne Inter i Juventus.To je zabava.Isto ko i Slejer. :da:

Ja nisam krao nista,i za nista nisam kriv.

Slejer Rulz.

Forza Juve.

Ziveo Kemal Malovcic.

Svemocni bog euro.

Posted
samo opusteno, doci ce i Derbi Italije, a onda neces pljuvati tako, bices pomirljiviji... a doci ce i kraj sezone...

sto koji kurac pljujes inter kad ti niko nije dirao juve... vi navijaci juventusa umesto da zacepite i pokrijete se usima od sramote jos se kurcite i pjujete druge klubove iz cista mira i nicim izazvani... ali dobro...

ne vidim drugi razlog za takvo nicim izazvano pljuvanje po interu osim mrznje i frustracije... cemu to... nije vam inter kriv sto se krali pa su vas izbacili u drugu ligu... sami ste krali, sami ste sebi krivi i sramota je vasa i samo vasa.

Ah moram da se umesam :bigblue:

1. Sudilo se mnogima i samo je Juventus izbacen

2. Juventus je izbacen nakon Anjelijeve smrti

3. Kako to da interovi ljudu vode celu pricu?

4. Kako to da je bivsi predsednik Intera bio sudija u procesu?

5. Zasto Morati nije isao u zatvor za nelegalno prisluskivanje?

6. Zasto Inter nije kaznjen kad se i njegovo ime pominjalo u tajnim biznis malverzacijama sa igracima?

7. Itd....Itd....

@lemmy sixx, nemoj da se uzbudjujes, stvar je jednostavna Inter mozda i ove sezone osvoji titulu sto i nije neki problem. Izduvace u LS pa ce onda da se okrenu skudetu, a milan ce stici daleko i nece toliko imati vremena da misli na oba. (LS i Skudeto)

Juve ce zavrsiti 3 ili 4 kupice extra igrace igrace LS i to ce biti kraj jednom klubu koga svi u italiju zovu gubitnickim (Inter) :) :) :)

Sto se mene tice ja ne mrzim Inter, meni je to smesan klub :)

Posted

Osvojice verovatno,i to bi bilo realno posto trenutno imaju najjaci tim.Juventus ce za 2,3 godine ponovo vladati superiorno,i to je to.Inter vecito treci,realno.

Uzbudenja nema,fudbal je zabava.Stvara zavisnost,ali je zabava.

Juventus,Slayer,Zvezda,Motorhead,pare,pivo,azijatkinje,smoki,juneci paprikas,rostilj,cigarete,kafana,PC...

Posted (edited)

jebiga sad, sta me zajebavas, k'o da sam ja mislio na tebe licno, ili na bilo kog navijaca juventusa pojedinacno (ili zbirno). mislio sam "vi" - juventus kao klub...

pjan sam i hocu da se prepirem.

:)

1. Sudilo se mnogima i samo je Juventus izbacen

2. Juventus je izbacen nakon Anjelijeve smrti

3. Kako to da interovi ljudu vode celu pricu?

4. Kako to da je bivsi predsednik Intera bio sudija u procesu?

5. Zasto Morati nije isao u zatvor za nelegalno prisluskivanje?

6. Zasto Inter nije kaznjen kad se i njegovo ime pominjalo u tajnim biznis malverzacijama sa igracima?

zavera protiv juventusa prijatelju, zavera protiv juventusa. juventus je zapravo najmanje krao, tj. nije krao uopste, a u svakom slucaju manje je krao nego inter. ali, sta ces, interovi ljudi su odlucivali i to ti je to. nepravda ali tako je.

juventus je najposteniji klub u italiji, evropi i svetu, a usput je i najbolji - zato su se ovi ostali i dogovorili da ga izbace ni krivog ni duznog. to ti je odgovor na tvoja pitanja.

Edited by sabre
Posted (edited)

Ха,ха овај коментар ме подсетио на најјачи графит који сам скорије видео!

"Не обијам више трафике,али и даље сам пајсер. Јочић" :D

Извините за офтопик,убацио сам га како би се мало стишале страсти. :rolleyes::D

Иначе,Италијани су као што већ рекох на оној другој теми,тешке јајаре сви од реда,тако да ме не би зачудило да тамо сви клубови,поготово у Серији А,намештају мечеве.Због тога ми је некако дража енглеска лига,мада и тамо је сад дошло до тајкунизације клубова,па се бојим да су и они на лошем путу. Видећемо! :pivopije:

Edited by Селектор
Posted

pre bih rekao da je serija a jedina liga u kojoj sistem potpuno funcionise, tj. funcionise u mnogo vecoj meri nego sto je to slucaj u drugim najjacim ligama, ali ajd sad... hocu reci da se jedino tu malverzacije otkrivaju i strogo kaznjavaju umesto da se guraju pod tepih. nije niko terao zabare da otkriju i rese skandal sa podmicivanjem sudija, mogli su oni to bez problema da zataskaju. ali nisu, naprotiv. uostalom, ne bih se ja brinuo za njihov reprezentativni (u svim kategorijama) i klupski fudbal, posto, ono kao, ne ide im lose, a tako dobri rezultati ne mogu doci iz sistema koji u osnovi nije dobar i zdrav. tako da, bolje da se ugledamo na njih nego na neke druge (ne u simuliranju faulova i namestanju utakmica naravno, ali npr. u kaznjavanju istog (na ovo drugo mislim) umesto guranja pod tepih svakako!)

a sto se tice nase lige, zvezda i partizan bi verovatno igrali u bg zoni kad bi ih savez kaznjavao za svaku namestenu utakmicu :)

-------

sto se tajkunizacije tice, znam, pranje para, itd., ali to itekako ima dobrih strana po klubove. engleska liga je procvetala od kad su se pojavili tajkuni, nikad nije bila jaca. pa kad bi celzi bio sampion engleske bez abramovicevog novca? nastavila bi se dominacija samo dva kluba i to bi stvarno bilo smor... pa gde bi bio kraj zvezdi da je kupi neki ruski tajkun. bas me briga sto ce on da pere pare ako ce zvezda da ima visestruko veci godisnji budzet nego sada. znam, recicete - ali on ce da opere pare a posle ce ga boleti uvo za zvezdu, propasce zvezda jos grdje - ali ne ide to bas tako. pogledajte sahtjor npr.

jebiga, u takvom svetu zivimo, kapitalizam itd., ne treba imati iluzije...

platini je protiv toga mozda zato sto je ljubomoran sto tajkuni nisu zainteresovani za francuske klubove (on ima neke super ideje, ali to je sad druga prica)

venger je protiv toga mozda zato sto se boji da se nece vise on pitati za sve u arsenalu ako ga kupi neki ruski tajkun...

ali, ako ih ne mozes pobediti pridruzi im se. mislim da je to neka sustina cele ove price sa tajkunizacijom.

dao je erikson ovih dana jednu dosta dobru izjavu o tome, ali ne mogu sad da je nadjem, kad nadjem ostavicu ovde...

Posted
Иначе,Италијани су као што већ рекох на оној другој теми,тешке јајаре сви од реда,тако да ме не би зачудило да тамо сви клубови,поготово у Серији А,намештају мечеве.Због тога ми је некако дража енглеска лига,мада и тамо је сад дошло до тајкунизације клубова,па се бојим да су и они на лошем путу. Видећемо! :pivopije:

Da,da,a u prestonici sportskih kladionica uopste nema namestanja...ajde ne budite smesni,namestaju svi,ali zabare nahvatase.

Posted
:udri:

Pre bih navijao za govnjive engleze,nego za inferiorni sugavi Inter.

England@3.-Premier-League.png

:pivopije: :pivopije:

Јебала вас расправа, идите на тему о тим говнарима и лажњацима, па дрвите, ово је место за ЛШ, а не за смрдљиве жабаре.

Posted
Јебала вас расправа

sto mu persiras? on (lemmy) je zapoceo sa time a ja sam se samo nadovezao. drugo, ja sam pricao posle o situaciji generalno a ne samo o italijanima, procitaj prvo pre nego sto komentarises - ako vec komentarises.

Posted
Јебала вас расправа, идите на тему о тим говнарима и лажњацима, па дрвите, ово је место за ЛШ, а не за смрдљиве жабаре.

Procitaj moj prethodni post,i dozovi se.

Juventus.png

Posted
Novopečeni prvoligaši?
Fudbal je zabava,ne primam se na to. ;) Ali ipak prouci malo istorijat kluba za koji navijas,i uporedi sa klubom za koji ja navijam,pa sam zakljuci. :da:
sto mu persiras? on (lemmy) je zapoceo sa time a ja sam se samo nadovezao. drugo, ja sam pricao posle o situaciji generalno a ne samo o italijanima, procitaj prvo pre nego sto komentarises - ako vec komentarises.
Zapoceh ja,ali objasnih zasto.Ako treba,citiracu sam sebe:
Pjan sam i hocu da se prepirem.
Zivi bili. :pivopije:
Posted
dao je erikson ovih dana jednu dosta dobru izjavu o tome, ali ne mogu sad da je nadjem, kad nadjem ostavicu ovde...

nasao:

MENADŽER Manchester Cityja Sven-Goran Eriksson, svojedobno engleski izbornik, Premierhip je ocijenio najboljom ligom svijeta.

"Prije nekoliko godina najbolji nogomet se igrao u Italiji. No, stvari su se promijenile i danas je Premiership broj jedan. Svi koji radimo u Engleskoj moramo biti sretni jer je liga dosegla vrhunac", izjavio je Eriksson te pojasnio što je po njegovom mišljenju razlog uzdizanja:

"Odjednom imamo bogataše iz raznih dijelova svijeta, koji kupuju engleske klubove i u njih ulažu ogroman novac. A što je više novca to je, logično, i natjecanje bolje. Momčadi poput moje, Aston Ville, Tottenhama ili Newcastlea daleko su snažnije nego prijašnjih godina. A to za prvenstvo može biti samo dobro, budući da jača konkurencija", istakno je vođa momčadi u kojoj se nalazi i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

Posted

manicini drugi najplaceniji trener u evropi!!!!

pa iako navijam za inter mogu da kazem da je to nepotrebno bacanje novca

inace utorak na b92 real i verder, valjda ce biti interesantno mada posle sinocne partije verdera u borusiji malo se plasim da ce i real da ih napuni

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...