lemmy sixx Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 A Barezi jos gore...i onda je plakao...
SkullKrusheR Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Vracanje za '99.Na mikanova jaja dobise Bajern tada,sve se vraca sve se placa. sutra mi vracamo za '06. zajebavam se, nek bude shta biti mora. svestan sam situacije, navijam za dobar fudbal.
lemmy sixx Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Класична коврџава плачипичка. Al je bio fudbalercina,stoper ekstra klase. sutra mi vracamo za '06. zajebavam se, nek bude shta biti mora. svestan sam situacije, navijam za dobar fudbal. Mislim da ce Arsenal zduvati ako bude igrao kao sto inace igra.Kada si toliko otvoren protiv Barselone uglavnom zavrsis sa 5 komada u sopstvenoj mrezi.
kuruz Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Gde si to pročitao? Tek sad sam video golove Bajerna. Prvi je smešan, za drugi je kriv Evra. Svaka čast Oliću.
SkullKrusheR Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 meni se chini da je vishe kriv rio. evri je ovaj pokupio loptu sa ledja, a rio je nepomichno gledao kako olic zavrshava akciju.
Мајор Гашпар Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Gde si to pročitao? http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/tabloidi-sest-nedelja-pauze-za-runija-17958.html
kuruz Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Ma, to su budale iz Sana, niko se na forumu ne obazire na to. Uglavnom svi pizde što se kuka zbog reprezentacije, a ne i zbog Junajteda. Lekarskog izveštaja još nema, a Ferguson će sutra održati konferenciju za novinare.
El Karnisero Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Te vesti nema cak ni na goal-u.Znaci ne postoji ni najmanja naznaka da je to tacno.
Hail Metal Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Gde si to pročitao? Vidic : Mozemo i bez Runija ! Lom metatarzalne kosti ?
El Karnisero Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Ako ce ga povreda udaljiti sa SP onda je to super,ako nece onda me boli kita.
masterofpuppets Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 (edited) Nadam se da nije nista ozbiljno, bio greh da ipadne iz ove forme A vise ce im pomoci publika da pobede nego Berbatov. Edited March 31, 2010 by masterofpuppets
lemmy sixx Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Bez Runija ovaj tim je go kurac,tesko ce bez njega moci bilo sta uraditi.
23/16 Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 To su ljudi pricali i prosle sezone za Ronalda. Bitno je da su ljudi jos u konkurenciji za oba trofeja, za razliku od Juvea i "najveceg kluba u Engleskoj" .
Hail Metal Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 (edited) Bash mi je drago sto se spominju najveci engleski i italijanski klubovi , to jasno dokazuje da je LS bez njih cipiripi takmicenje . Edited March 31, 2010 by Hail Metal
kuruz Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Ne, čovek vas samo zajebava. A ove godine Junajted pretiče one lakrdijaše po broju titula prvaka zemlje. ;-)
Hail Metal Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 To ce mo videti , a iako se dogodi , opet je Liverpul trofejiji , ako nista drugo za dva velika evropska trofeja.
kuruz Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Piše se "ćemo". Aj sad k'o Cigani pričaj o Bariju, Istanbulu...
23/16 Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Piše se "ćemo". Aj sad k'o Cigani pričaj o Bariju, Istanbulu... Ti si bese grobar, zar ne? Cudna kombinacija Partizan-United, zar ne bi trebalo da navijas za Juve ili Chelsea ?
Селектор Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 (edited) Због идентичне повреде као Руни, ја паузирам, ево данас је већ 22 дан. Додуше, ја сам имао луду срећу да нисам поломио ништа, иако су лекари сумњали, али су зато дебело страдали лигаменти. А некако из личног искуства знам да повреде најчешће и наилазе кад си у најбољој форми. Баш ми је криво што Видић није забио гол главом, Манчестер је имао далеко конкретније шансе (нпр. Руни један на један са Бутом). Бајерн је имао иницијативу, често су шутирали према голу, баш као против Фиорентине, али су углавном ти шутеви ишли директно у Ван Дер Сара. Швабама се мора одати признање на борбености, свака част Олићу на постигнутом голу, готивим тог играча још од времена кад је играо за Хамбургер. Биће веома узбудљив реванш, надам се да неће бити никаквих скупштинских заседања тог дана, у противном спортска Србија ће им појаснити значење термина "геноцид". Што се Француза тиче, не бих још отписивао Бордо, ценим да ће много боље одиграти код куће, плус што немају шта да изгубе. Чини ми се да су знатно пали у форми у последње време, а да је Лион тренутно у успону, али нека ме реванш потврди или демантује. Edited March 31, 2010 by Селектор
kuruz Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Ti si bese grobar, zar ne? Cudna kombinacija Partizan-United, zar ne bi trebalo da navijas za Juve ili Chelsea ? Jok. Volim Zvezdu, ali ne podnosim Cigane i njihove priče, a na utakmice Partizana idem sa drugarima da bih urlao i skakakao. 1 2
23/16 Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Volim Zvezdu, ali ne podnosim Cigane i njihove priče Razumem te, ja volim metal, a ne podnosim metalce i njihove price .
kuruz Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Razumem te, ja volim metal, a ne podnosim metalce i njihove price . Isti slučaj i ovde.
Hail Metal Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 (edited) Piše se "ćemo". Aj sad k'o Cigani pričaj o Bariju, Istanbulu... Drago mi je sto tako temeljno citas i analiziras svako moje napisano slovo , lepo je i znati da medju navijacima Mancestera ima pisenih ljudi . Edited March 31, 2010 by Hail Metal
Recommended Posts