Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nadam se samo da neće opet biti nepredviđenih sranja tipa skupština. Onaj što je sinoć dojavio za bombu, trebalo je da dojavi pred početak utakmice, i da kaže da je bomba unutra, a ne ispred. :lol:

Posted

Almunija igrac utakmice , Arsenal nek bude prezadovoljan , realno trebalo bi biti 7-2 za separatiste .

Inter prolazi , voleo bih da me Rusi demantuju ali tesko .

Sve u svemu josh jedno kikiriki kolo , gledajte sutra duel evropskih velikana Benfike i Liverpula , legendarnih klubova koji u zbiru imaju vise titula evropskog sampiona od Intera , Barselone , Arsenala i CSKA zajedno .

Posted

Sve u svemu josh jedno kikiriki kolo , gledajte sutra duel evropskih velikana Benfike i Liverpula , legendarnih klubova koji u zbiru imaju vise titula evropskog sampiona od Intera , Barselone , Arsenala i CSKA zajedno .

Pa imaju vise u zbiru zbog Liverpula. :D Benfika je pickin dim za Inter i Barselonu.

Posted

Ne znam, da nije Puyol "sapleo" Ceska, ovaj bi dao gol...

Jbm li ga, mrzi me da kopam po pravilima :D

Da je bilo faula, po meni je diskutabilno, ne bih mog'o da kazem ni jeste, ni nije...

Posted

Crveni ne , ali koliko sam video penal je postojao.

Ma kakvi,Fabregas zapeo Pujolu za noge i pao.Veze sa penalom nema.

A ovaj Venger je jos jednom dokazao koliki je kurton od trenera...neozbiljan tim,i tri povrede na jednom mecu bez ucesca druge strane.Pilicarski trener.

• Downvote 1
Posted

Benfika je pickin dim za Inter i Barselonu.

BENFIKA

Prvak Portugala : 31

Pobednik kupa : 24

Prvak Evrope : 2

Kup Uefa :1

INTER

Prvak Italije : 17

Pobednik kupa : 5

Prvak Evrope : 2

Kup Uefa :3

S obzirom na jacinu lige , tu su negde .

Posted

БУСАКА ЦИГАНШТУРО!!!!!!!!!!! пичка ли му материна швајцарска! ни П од пенала није било, а он још капитену даде црвени! дабогда ти црви децу изјели!!!

Posted

није што навијам за Барсу али дај јеботе, није га ни пипнуо! а чак и да јесте, па оно никако није за црвени! ево, из угла камере иза гола се лепо види да је Пујол кренуо на лопту, и да се Фабрегас саплео о његове ноге!

Posted

Lik se zapetljao Pujolu medju noge,i sam pao.Veze sa penalom nema,a kamoli crvenim kartonom.Sudjenje u LS u prethodne 2-3 sezone je katastrofalno,i ne trebaju vise cuditi ovakve pilicarske odluke.Bice toga jos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...