Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbt ispushishe ovi, sad fali samo da ne osvoje premijer ligu i sve u pm, e moj fergusone, to mu je kad kao najjache pojachnje dovodi valensiju.

Posted

I jos nesto nisam cuo te "cuvene" navijace kako podrzavaju klub u najtezim trenucima , e po tome se razlikuju od najlegendarnijeg kluba .

Ma, vi pevate i kad gubite 5:0, po tome se razlikujete od svakog kluba, al' nesto vam to ne pomaze u zadnje vreme... :D

Ne znam, ja volim ostrvski fudbal, i za mene je liga sampiona zavrsena, nemam vise koga da gledam bzvz - mislio sam da ce ovo biti godina Celzija, al' jbg...

Posted

Jbt ispushishe ovi, sad fali samo da ne osvoje premijer ligu i sve u pm, e moj fergusone, to mu je kad kao najjache pojachnje dovodi valensiju.

Валенсија је данас био један од бољих у Јунајтеду. А овај Нани је одиграо најбољу утакмицу у животу.

Posted

Валенсија је данас био један од бољих у Јунајтеду. А овај Нани је одиграо најбољу утакмицу у животу.

Jeste danas ali manchester nema poshteno krilo, kad pogledash bajern sa riberijem i robenom dodje ti da plachesh.

Posted

Реално, Фергусон је створио ову екипу Јунајтеда и не треба уопште да сад осећа неку обавезу да се повуче због испадања у четвртфиналу ЛШ. Чак штавише, мислим да је он уз Рунија најјача карика у клубу. Ко би уопште могао да га замени? Мурињо?? Рафа Бенитез?? icon_smile.gif

Posted

Реално, Фергусон је створио ову екипу Јунајтеда и не треба уопште да сад осећа неку обавезу да се повуче због испадања у четвртфиналу ЛШ. Чак штавише, мислим да је он уз Рунија најјача карика у клубу. Ко би уопште могао да га замени? Мурињо?? Рафа Бенитез?? icon_smile.gif

Pizon. :haha:

Posted

Nema. Trebao je Nevila umesto Rafaela u drugo poluvreme. Nema nema. Mali je bezobrazan i to ti je.

Невил је требао од почетка. Он има далеко више искуства у великим утакмицама од овог смешног бразилског клинца.

Posted

Kerik zajebao kod prvog gola, Rafael dobio crveni i to je to.

Steta, cini mi se da je MU vise pokazao u ova 2 duela, u prvom poluvremenu danas su ih unistili, ali to je fudbal.

Posted (edited)

ma nemaju zabari sanse. Predvidjam: Messi-Inter 5-0

Који су то Жабари у Интеру??? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Толдо и Матераци??

Edited by пита са сиром
Posted

Chovek odluchio da se brani, uvodi O'Shea umesto Rooneya, normalno da ce ispushiti i onda se u 80om setio da ipak treba da napadne. Jbg, kasno. Rafael-neiskusan ochigledno.

Posted

Ако неко из Мадрида сломи ноге Месију, Интер ће лагано. Друга је варијанта да га Матераци повреди на почетку прве, да овај не буде могао да игра ни другу, а Интер прву издржи са играчем мање..

А, иначе, глори Бајан!

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...