Zagrivuk Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 manicini drugi najplaceniji trener u evropi!!!! :) :) Pa to je uzas!
sabre Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 (edited) manicini drugi najplaceniji trener u evropi!!!! pa iako navijam za inter mogu da kazem da je to nepotrebno bacanje novca slazem se. ko je najplaceniji? murinjo? Edited September 15, 2007 by sabre
Zagrivuk Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 slazem se. ko je najplaceniji? murinjo? Mihajlovic kao pomocni :)
lemmy sixx Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Marcelo Lipi rulz suprim. Pita te Black Knight da li si izbacio djubre?Pozdrav od Suboticana,Zemunaca i Dorcolaca iz moje sobe. FORZA JUVE.
Álvaro Recoba Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Јунајтед, а? Каже се Јунајтид. Рома има да добије обе... А Арсенал нема лаку групу. Никад није умео са источноевропским екипама, а Севиља је јача од њих...
rhapsoad Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 da prvi je murinjo bio sam u soku kad sam cuo za mancinija pa nisam bas ispratio listu dalje znam da su venger i ferguson zajedno na 5-6 poziciji, ili tako nesto
kuruz Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Ја сам видео то још пре неки дан на сајту Б92, права комедија.
Селектор Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Mihajlovic kao pomocni :) :D Каже се Јунајтид. Рома има да добије обе... Сине,ја капирам и искрено ми је драго што ви у Гложанима сви до једног комуницирате на english,али заиста није нужно да нам указујеш на баналности типа да ли се каже Јунајтед или Јунајтид!!! Не,Рома неће добити обе,чак штавише изгубиће у Енглеској!!!
Селектор Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Mihajlovic kao pomocni :) :D Каже се Јунајтид. Рома има да добије обе... Сине,ја капирам и искрено ми је драго што ви у Гложанима сви до једног комуницирате на english,али заиста није нужно да нам указујеш на баналности типа да ли се каже Јунајтед или Јунајтид!!! Не,Рома неће добити обе,чак штавише изгубиће у Енглеској!!!
Селектор Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Нисам намерно послао поруку двапут,збаговала ми се страница!
Álvaro Recoba Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 (edited) :D Сине,ја капирам и искрено ми је драго што ви у Гложанима сви до једног комуницирате на english,али заиста није нужно да нам указујеш на баналности типа да ли се каже Јунајтед или Јунајтид!!! Не,Рома неће добити обе,чак штавише изгубиће у Енглеској!!! Добиће обе. Тоти се не шали, мораће да се освети, а иначе чини ми се да ћу за Рому да навијам једино против Јунајтида. И каже се у Гложану, тј. у Гложане, постоји један до два падежа, и тако је лакше, а глупо је да неко ко је навијач Ман ЈТДа говори и пише Јунајтед, то ти је као Барцелона или Реаљ или Челзи. Мало труда није на одмет... Edited September 17, 2007 by Álvaro Recoba
rhapsoad Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 za mene su oni JUNAJTED kao i za vecinu stanovnistva ove planete ali uvek se nadje neki Srbin koji zna bolje engleski i od engleza
kuruz Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Добиће обе. Тоти се не шали, мораће да се освети, а иначе чини ми се да ћу за Рому да навијам једино против Јунајтида. И каже се у Гложану, тј. у Гложане, постоји један до два падежа, и тако је лакше, а глупо је да неко ко је навијач Ман ЈТДа говори и пише Јунајтед, то ти је као Барцелона или Реаљ или Челзи. Мало труда није на одмет... Може Тоти да прича шта хоће, Фергусона ни најмање не занима његова освета.
Vic Rattlehead Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Roma je u odličnoj formi, vidjećemo, nije nemoguće da pobijedi!
kuruz Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Дакле, сутра почиње. Прво коло: уторак: Marseille - Beşiktaş JK Porto - Liverpool Chelsea - Rosenborg Schalke - Valencia Real Madrid - Bremen Olympiacos - Lazio Milan - Benfica Shakhtar - Celtic среда: Rangers - Stuttgart Barcelona - Lyon Roma - Dynamo Kyiv Sporting- Man. United PSV - CSKA Moskva Fenerbahçe - Internazionale Arsenal - Sevilla Slavia - Steaua AND THE REDS GO MARCHING ON!!!!
Angelystor Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Glory, Glory!! Se zna 'el prenose nesto? B92 opet I presume..
Селектор Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Дакле, сутра почиње. Прво коло: уторак: Marseille - Beşiktaş JK Porto - Liverpool Chelsea - Rosenborg Schalke - Valencia Real Madrid - Bremen Olympiacos - Lazio Milan - Benfica Shakhtar - Celtic На први поглед делује као да човек може да одигра 1,2,1,2,1,2,1,2 (хронолошки),али као што рекох на први поглед! У томе и јесте драж Лиге шампиона!!!
kuruz Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Glory, Glory!! Se zna 'el prenose nesto? B92 opet I presume.. У уторак Реал - Вердер, у среду Барселона - Лион.
Angelystor Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Sutra cu gle'm (samo zbog) Veslija, do jaja. U sredu, ako stignem iz BGa, doduse ne gle' mi se nesto Barsa...
rhapsoad Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 bolje bi bilo da prenose arsenal i sevilju @selektor ne verujem za lacio, oni deluju poprilcino lose za sada, a ne bih bas bio siguran ni za valensiju...dobar je salke kad se potrudi, bice odlican rakitic
MC Hammer Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 (хронолошки)Ne hronološki već respektivno.
kuruz Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Sutra cu gle'm (samo zbog) Veslija, do jaja. U sredu, ako stignem iz BGa, doduse ne gle' mi se nesto Barsa... Не гледа се ни мени, али никада не пропуштам ЛШ.
Recommended Posts