Jump to content

Recommended Posts

Posted

Коментатор као да преноси истовар три приколице ђубрета на некој њиви.

• Upvote 1
Posted

Не сећам се кад сам гледао гору утакмицу. Јермени не умеју (приметисте ли да сви живи говоре Јерменци? :haha: ), а партизане болео курац да трче.

Posted

Mислим да су га пре пола године или годину дана коначно скинули са платног списка. :haha:

Posted

Натрп'о сам Кок Сперера и Ритма Нереда у телефон, одох на бус па на ЈНА. :rockdevil::rockdevil:

• Upvote 1
Posted

Натрп'о сам Кок Сперера и Ритма Нереда у телефон, одох на бус па на ЈНА. :rockdevil::rockdevil:

nadam se da si ubacio "secanja"od ritma nereda...posebno ce ti biti dobar ovaj deo posle tekme "Iz pepela opet, Ja ustajem, Jaci nego pre" :evotigana:

Posted

Ако ако. Ја ћу да видим да се организујем за четврто коло, ако посо дозволи.

Posted

Партизан к'о с неким нашим трећелигашем да је играо. Мада и они би показали више жеље и труда. Кад им је овакав фудбал, онда није ни чудо што им је метал сцена тако лоша.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Кад им је овакав фудбал, онда није ни чудо што им је метал сцена тако лоша.

Logično, to je uzročno-posledično.

Posted

Razvaljivanje Finaca - Partizan je imao igru, iskoristio prave Šanse i šta ćeš više od toga. Malo smo i sreće imali onda kad je lik promašio prazan gol, ali bi stvarno bilo nezasluženo da ga je Helsinki dao. Ne znam kakve je prirode povreda Moreire.

Btw, najbolje heavy metal scene imaju SAD, Nemačka i Velika Britanija. Englezi i Nemci su tradicionalno fudbalske velesile, Ameri nisu - nema neke uzročno-posledične veze.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...