sabre Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 PREDSJEDNIK Milana izjavio je da se nada ponavljanju uspjeha vlastite momčadi u Ligi prvaka, istaknuvši koga bi volio za konačnog protivnika. "Milan protiv Reala ili Barcelone bilo bi idealno finale Lige prvaka. To su veliki, sjajni klubovi, jednako kao i Milan. Mislim da bi to bio spektakularan dvoboj." Kao rezervnu opciju Berlusconi je ostavio sudar s gradskim rivalom Interom. "Ni to ne bi bilo loše. Želim Massimu Morattiju da dođe što dalje, jer znam koliko je ljubavi i predanosti poklonio Interu."
Zagrivuk Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 24 FC Porto 1 - 1 Liverpool 24' Marseille 0 - 0 Besiktas 24' Chelsea 0 - 1 Rosenborg 24' Schalke 0 - 0 Valencia 24' Olympiakos Piraeus 0 - 0 Lazio 24' Real Madrid 1 - 1 Werder Bremen 24' AC Milan 2 - 0 Benfica 24' Shakhtar Donetsk 2 - 0 Celtic Za sad! Celzi u nezgodnoj situaciji!
Tomislav Sawyer Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Koliko sam shvatio, analogni signal im se davi. Ijao ako je Chealsea puko
gavrosaurus Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Гледао сам на прескоке и Бога ми, Вердер уопште није лоша екипа, онај гол је сјајан!
Tomislav Sawyer Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Mislim da bi Nistelrooy pao u teski bedak da nije ucackao gol. Kakve sanse je imao, nikada, ponavljam NIKADA ga nisam video da se tako dugo namesta za shut.
gavrosaurus Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Ух стварно, након гола је деловало кад да му је џак пао са леђа.
sabre Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 BIVŠI trener Real Madrida Fabio Capello istaknuo je katalonski klub kao jednog od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka. "Milan, Inter, Barcelona i Chelsea imaju najbolje momčadi i potrebnu prednost za osvajanje Lige prvaka, smatra Capello, a izdvojio je i igrače koji bi prema njegovom mišljenju trebali označiti ovogodišnje izdanje najelitnijeg klupskog natjecanja. "Kaka, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho i Messi će biti ključni igrači." Capello smatra da Real još nije do kraja posložena i uigrana momčad, te da će njihovo putovanje Ligom prvaka biti zanimljiva avantura. "Real je momčad s puno novih igrača i bit će ih zanimljivo pratiti. Ruud van Nistelrooy je sjajan napadač, a Sneijder im je veliko pojačanje. Realova skupina je vrlo izjednačena, Lazio se isplati gledati, a Olympiakos je uvijek opasan. Mislim da Werder nije jak kao proteklih godina." - smatra Capello. ------------------- btw, sahtjor razbio seltik. razbio. realan rezultat bio bi jedno 7:0 sa sahtjor.
Zagrivuk Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Sa druge strane meni je drago sto je Shevcenko dao gol! Nervira me Murinjo!
lemmy sixx Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Sranje ovo prvo kolo...nijedna utakmica me nije odusevila. Sem one stative Benfike sa 2 metra.Pffffffff....
kuruz Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ја сам очи изгубио гледајући Реал - Вердер, кварила се јебена слика још од два поподне.
kuruz Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Какве голове дадоше Пирло и Инзаги... Имате на ЈуТјубу... Бог те...
gavrosaurus Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Не бих ни ове године отписивао Милан из трке за титулу.
Селектор Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 На први поглед делује као да човек може да одигра 1,2,1,2,1,2,1,2 (РЕСПЕКТИВНО ),али као што рекох на први поглед! У томе и јесте драж Лиге шампиона!!! Па добро,паушална изјава одозго и није била толико лоша! Било је 1,Х,Х,2,1,Х,1,1. Углавном,сви кечеви (сем Челсија) и Валенсија у гостима,нису затајили ...
Vic Rattlehead Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Dobar Real, dobar i Vrder. Tošić prilično dobro odigrao.
Hail Metal Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Zadovoljan sam remijem Liverpula,ipak je igrao 30 min sa 10 igraca,a i Porto spada u teza gostovanja.
sabre Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 danko ga zabo... 59' [1 - 0] D. Lazovic aj sad krasic neka izjednaci...
rhapsoad Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 manu prva pobeda al' pojma nemam ta bi sevilji...
Hamsun Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ništa Sevilji ne bi, nego Vengerova školica gazi sve redom... Purović je imao par zanimljivih pokušaja večeras, sviđa mi se što se trudi momak, i iskreno se nadam da će uvijek da igra među prvih jedanaest...
lemmy sixx Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Drago mi za Barsu.Odlican pocetak.
*nitro* Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 meni drago za inter.. shto su idioti
Tomislav Sawyer Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Barsa je bre pizdarija. Svaka cast novajlijama, sve sljaka. Yaya Ture je odlican, mali Dos Santos je za to malo vremena na terenu ubelezio par brutalnih asistencija, Abidal i Milito su super odigrali, a o Mesiju, Zambroti i Xaviju i Deku ne treba pricati. Ako ove godine ne bude malera, a ne uzmu pehar...treba da odu u vodoinstalatere.
Recommended Posts