Jump to content

Recommended Posts

Posted
PREDSJEDNIK Milana izjavio je da se nada ponavljanju uspjeha vlastite momčadi u Ligi prvaka, istaknuvši koga bi volio za konačnog protivnika.

"Milan protiv Reala ili Barcelone bilo bi idealno finale Lige prvaka. To su veliki, sjajni klubovi, jednako kao i Milan. Mislim da bi to bio spektakularan dvoboj."

Kao rezervnu opciju Berlusconi je ostavio sudar s gradskim rivalom Interom.

"Ni to ne bi bilo loše. Želim Massimu Morattiju da dođe što dalje, jer znam koliko je ljubavi i predanosti poklonio Interu."

Posted

24 FC Porto 1 - 1 Liverpool

24' Marseille 0 - 0 Besiktas

24' Chelsea 0 - 1 Rosenborg

24' Schalke 0 - 0 Valencia

24' Olympiakos Piraeus 0 - 0 Lazio

24' Real Madrid 1 - 1 Werder Bremen

24' AC Milan 2 - 0 Benfica

24' Shakhtar Donetsk 2 - 0 Celtic

Za sad! Celzi u nezgodnoj situaciji!

Posted
BIVŠI trener Real Madrida Fabio Capello istaknuo je katalonski klub kao jednog od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka.

"Milan, Inter, Barcelona i Chelsea imaju najbolje momčadi i potrebnu prednost za osvajanje Lige prvaka, smatra Capello, a izdvojio je i igrače koji bi prema njegovom mišljenju trebali označiti ovogodišnje izdanje najelitnijeg klupskog natjecanja.

"Kaka, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho i Messi će biti ključni igrači."

Capello smatra da Real još nije do kraja posložena i uigrana momčad, te da će njihovo putovanje Ligom prvaka biti zanimljiva avantura.

"Real je momčad s puno novih igrača i bit će ih zanimljivo pratiti. Ruud van Nistelrooy je sjajan napadač, a Sneijder im je veliko pojačanje. Realova skupina je vrlo izjednačena, Lazio se isplati gledati, a Olympiakos je uvijek opasan. Mislim da Werder nije jak kao proteklih godina." - smatra Capello.

-------------------

btw, sahtjor razbio seltik. razbio. realan rezultat bio bi jedno 7:0 sa sahtjor.

Posted

Ја сам очи изгубио гледајући Реал - Вердер, кварила се јебена слика још од два поподне.

Posted
На први поглед делује као да човек може да одигра 1,2,1,2,1,2,1,2 (РЕСПЕКТИВНО :pivopije: ),али као што рекох на први поглед! У томе и јесте драж Лиге шампиона!!! :pivopije:

Па добро,паушална изјава одозго и није била толико лоша! :D

Било је 1,Х,Х,2,1,Х,1,1.

Углавном,сви кечеви (сем Челсија) и Валенсија у гостима,нису затајили ... :D

Posted

Ništa Sevilji ne bi, nego Vengerova školica gazi sve redom...

Purović je imao par zanimljivih pokušaja večeras, sviđa mi se što se trudi momak, i iskreno se nadam da će uvijek da igra među prvih jedanaest...

Posted

Barsa je bre pizdarija. Svaka cast novajlijama, sve sljaka. Yaya Ture je odlican, mali Dos Santos je za to malo vremena na terenu ubelezio par brutalnih asistencija, Abidal i Milito su super odigrali, a o Mesiju, Zambroti i Xaviju i Deku ne treba pricati. Ako ove godine ne bude malera, a ne uzmu pehar...treba da odu u vodoinstalatere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...