.:Thor:. Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 Znam ja da Juve ne igra ali i ne zasluzuje da igra Objektivno uz ManUtd najveci favoriti su po mom misljenju Barsa i Celzi Čelzi nema nikakve šanse u finalu će 100000% biti MUFC i Barsa
kuruz Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ако се не сретну пре тога и ако не буде проблема за повредама. Реал који купује Пепеа и сличну боранију нема шанси, Интер ће се патити у Серији А, па неће ни моћи да се боре за ЛШ, Милан не може да усере сваке године...
rhapsoad Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 @lemmy sixx iscitaj celu temu pa ces znati Ma nista nije sigurn moze da dodje do gomile povreda(kao u ManU) prosle godine i da tim ne ostvari ono sto bi realno trebao.
kuruz Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Јувентус неће стићи ни до квалификација за ЛШ, да је остао Дешамп можда би и имао неке шансе, али са Ранијеријем - no way, Pedro.
Марија П : Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Znaci, Zvezda nece uci u Ligu Sampiona? Jeste da nece, al' barem je Arsenal usao
Zagrivuk Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Јувентус неће стићи ни до квалификација за ЛШ, да је остао Дешамп можда би и имао неке шансе, али са Ранијеријем - no way, Pedro. Ima da ga oteraju na polu sezoni ako usere (ma i ranije ako bude trebalo) Edited August 6, 2007 by Black Totem 213
lemmy sixx Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Meni se Ranijeri uopste nije svideo kao izbor...nista nije postigao nikada. Jedan je Marcelo Lipi! Nego,koliko ja znam Lipi ne trenira nikoga,je li?
Zagrivuk Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Meni se Ranijeri uopste nije svideo kao izbor...nista nije postigao nikada. Jedan je Marcelo Lipi! Nego,koliko ja znam Lipi ne trenira nikoga,je li? Lipi je u igri za sledecu sezonu, a mozda i pre ako ovaj uprska. Da je Lipi dosao.............UH! Bilo bi extra!
lemmy sixx Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Pa dobro,covek je stvarno osvojio sve sto se osvojiti moze...ali ja bih ga voleo videti na klupi Dele Alpija.
Zagrivuk Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Pa dobro,covek je stvarno osvojio sve sto se osvojiti moze...ali ja bih ga voleo videti na klupi Dele Alpija. Bio je i 96 osvojio LS. Ma bice ponovo
APOHAKC Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Lipi je osvojio sve sto je mogao osvojiti, covek je legenda, cujem da ga je i Real trazio
doomsayer Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Koliko sam gledao Liverpool na ovim prijateljskim utakmicama,oni su sa pojacanjima ozbiljna pretnja...naravno ukoliko prodju kvalifikacije!!! Treba samo jos dosta da se uigraju,svi pricaju o Toresu kao pojacanju,ali i Babel koji je stigao iz Ajaxa je ogromno pojacanje samo je ostao u senci iza Toresa!!! Mada nisam veliki ljubitelj italijanskog fudbala vise bih voleo da gledam Juventus nego Milan i Inter!!! Pre svega da udovolje mome prijatelju Lemmy-ju
rhapsoad Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Lipi ce raditi kao komentatot za neku italijansku stanicu ove sezone
lemmy sixx Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Koliko sam gledao Liverpool na ovim prijateljskim utakmicama,oni su sa pojacanjima ozbiljna pretnja...naravno ukoliko prodju kvalifikacije!!!Treba samo jos dosta da se uigraju,svi pricaju o Toresu kao pojacanju,ali i Babel koji je stigao iz Ajaxa je ogromno pojacanje samo je ostao u senci iza Toresa!!!Mada nisam veliki ljubitelj italijanskog fudbala vise bih voleo da gledam Juventus nego Milan i Inter!!!Pre svega da udovolje mome prijatelju Lemmy-ju Liverpool je uradio jako dobar posao sa Toresom i Babelom,ali mi i dalje nije jasno zbog cega dovode igrace kao sto je Voronjin.Kojekakvi Smiceri,Bergeri,Voronjini im nece doneti titulu.Sada barem imaju para.Ali verujem da ce za 2-3 sezone uz adekvatna pojacanja ponovo preuzeti primat u Engleskoj.Samo da onaj sugavi Chelsea krepa.Naravno,svaki poznavaoc fudbala ce se pre odluciti za Juve nego za ove sugavce iz Milana.FORZA JUVE!!!Lipi ce raditi kao komentatot za neku italijansku stanicu ove sezoneTo je sada valjda moda medju trenerima da budu komentatori.Antic,Kuper,sada Lipi i Kapelo...jebote,sve vrhunski treneri a gube vreme na gluposti.Neverujem da im je toliko dopizdio posao i da ih tako dobro placaju TV stanice.Lipi na Dele Alpi!
Álvaro Recoba Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Одавно Милан не личи на тим за који може да се навија... Forza Inter! Curva Nord
Hamsun Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Večeras se Podgoricom šetali malo navijači Rendžersa... Pedeset godina stari, debeli, istetovirani likovi ... Dolazi ih 400-500 sjutra, po posljednjim informacijama...
APOHAKC Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 ajde digni dres nekome, platicu ti kolko god trazis
Hamsun Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 sumnjam da imaju dresova... Jedino ako te zanimaju Ben Sherman, Fred Perry...
doomsayer Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Liverpool je uradio jako dobar posao sa Toresom i Babelom,ali mi i dalje nije jasno zbog cega dovode igrace kao sto je Voronjin.Kojekakvi Smiceri,Bergeri,Voronjini im nece doneti titulu.Sada barem imaju para.Ali verujem da ce za 2-3 sezone uz adekvatna pojacanja ponovo preuzeti primat u Engleskoj.Samo da onaj sugavi Chelsea krepa.Naravno,svaki poznavaoc fudbala ce se pre odluciti za Juve nego za ove sugavce iz Milana.FORZA JUVE!!! Da Voronjin trci za sada kao muva po terenu!!!Siroma!!! A Milan toliko uzdize ono njihovo maloletno pojacanje.....a cim taj pocne da igra medjunarodne utakmice uletece mu neki prgavi englez,skot ili tako neki mrcina,polomiti mu noge ako bude leprsao po terenu i caaaaaoo,sa povredama ce vecito da odmara!!!
rhapsoad Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 haha neki englez ta ti je dobra uletecemu onaj maloumnik gatuzo na treningu englezi znaju kada i kako mogu jako da startuju dok su ronaldu u italiji upropastili karijeru
doomsayer Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 haha neki englez ta ti je dobra uletecemu onaj maloumnik gatuzo na treningu englezi znaju kada i kako mogu jako da startuju dok su ronaldu u italiji upropastili karijeru da u pravu si gatuzo ako nista barem ce mu lupiti samar pa ce doci do nesloge....a ko zna mozda ga i puste malo
Recommended Posts