kuruz Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Glory, glory, Manchester United!!! Роналдао га дао главом, леп гол. Ван Дер Сар је феноменално бранио.
Селектор Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ništa Sevilji ne bi, nego Vengerova školica gazi sve redom... Богме,ово синоћ је било чисто да се зна ко је у групи тобџија,а ко фурунџија !!! meni drago za inter.. shto su idioti
sabre Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 (edited) iako podjednako prezirem rendzers i seltik, pomalo mi drago zbog rendzersove pobede (i to nad prvakom nemacke stutgartom) jer se ovde preterivalo s pricom kako je rendzers "najslabija ekipa u ligi sampiona" i da "ko god da udje iz tog duela (zvezda - rendzers) nije zasluzio da igra u ligi sampiona". klasicno srpsko preterivanje. btw, zvezda u groclinu bez jestrovica, a kad se zna da vec ne igraju burza i koroman, ne vidim ko tu moze da da gol. tuga. valjda cemo nekako uvaljati nesto pa da se vratimo bar sa 1:0, odnosno 0:1 .... jel zna neko kad istice suspenzija jestrovicu? mislim - koliko meceva jos? Edited September 20, 2007 by sabre
Марија П : Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Bitno je da je Arsenal pobedio 3:0
Baal Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 jel zna neko kad istice suspenzija jestrovicu? mislim - koliko meceva jos? Mislim da ima 3 utakmice zabrane.
Hail Metal Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 (edited) Drago mi je zbog pobeda engleza i poraza Intera. Murinjo dao ostavku Edited September 20, 2007 by Hail Metal
kuruz Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Јестровић је одслужио две утакмице још у Андерчехту, ова са Гроцлином му је последња.
lemmy sixx Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Drago mi je zbog pobeda engleza Kojih engleza?U ligi sampiona ima engleskih fudbalera?
Hail Metal Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Kojih engleza?U ligi sampiona ima engleskih fudbalera? pa zaluta po koji Englez , sem u Arsenalu
Селектор Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 pa zaluta po koji Englez , sem u Arsenalu А и за то нас заболе,битно је да момци кидају !!!
Álvaro Recoba Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 (edited) Онима на ХРТу много било мило што је Едуардо дао гол... Глупо је гледати на В92, најбоље је кад Турци или Шиптари преносе... za mene su oni JUNAJTED kao i za vecinu stanovnistva ove planete ali uvek se nadje neki Srbin koji zna bolje engleski i od engleza Кад би Срби били већина на планети.. За почетак, Енглези, Италијани, Арбанаси и Шпанци кажу Јунајтид... Иначе за Интер нису играли Кордоба, Бурдисо, Маикон и Круз због суспензије, Киву и Виера јер су дебили (повређени), а Матераци зато што је повређен... Edited September 22, 2007 by Álvaro Recoba
sabre Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 ma nek nije igrao ko hoce, morali su da izvuku bar bod... morati debil izjavljuje "murinjo u interu? ne hvala!" da imas malo mozga majmune pa da ga dovedes umesto ovog kretena mancinija umesto sto dajes takve izjave...
Џејсон Њустед Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 ma nek nije igrao ko hoce, morali su da izvuku bar bod... morati debil izjavljuje "murinjo u interu? ne hvala!" da imas malo mozga majmune pa da ga dovedes umesto ovog kretena mancinija umesto sto dajes takve izjave... Odgajaju oni svog psihopatu-kulen Boy-a iz Borova Sela
lemmy sixx Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 A sta fali kulenu i Borovo Selu?
Џејсон Њустед Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 A sta fali kulenu i Borovo Selu? Ne fali mu nista, Sinisha bar ima muda i pobednichki mentalitet da pokrene te mrtve pichke koje vishe misle o frizuri i izlascima nego o klubu i igrachima. Kladim se da bi kod njega bilo i po pichki a ne samo cile-mile!
sabre Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 (edited) Лоше аргументе си изабрао! pa koje argumente, nije da sam ja postavio sad neku tezu pa mi kao trebaju neki argumenti, nego vise pricamo onako, neobavezno... мислим да никоме не би било интересантно да то гледа pa znam da nikom ne bi bilo interesantno da gleda, i druga faza jeste zanimljivija, ja sam samo rekao da meni pomalo smeta sto tu ne pobedjuje uvek najbolji... najbolji je valjda onaj koji osvoji najvise bodova kad igra svako sa svakim, a ovako neko moze da dobije lak zreb i da manje-vise ni kriv ni duzan, sa dve tri dobre utakmice u sezoni postane sampion evrope (primer: milan prosle sezone) a sustina sporta je valjda pre svega da pobedjuje najbolji, pa tek onda da bude zanimljiv. zanimljivo -> veliko inetresovanje publike -> veliki sponzorski ugovori, tv prava, reklamni prostor, veliko trsziste ->komercijalno. dakle, kao sto vec rekoh u prethodnom postu, novac je na prvom mestu. ali dobro, nista novo nisam rekao, u takvom svetu i u takvom vremenu zivimo. nije da se ja nesto bunim, samo konstatujem. liga sampiona je tako zamisljena, odlucuje ta poslednja utakmica koja zatvara sezonu. ali tu odlucuje i dosta slucajnosti tj. srece. dovoljno govori podatak da nijedna ekipa jos nije odbranila titulu... nije to samo zbog velike konkurencije... Чак мислим да Милан није био лош прошле године у ЛШ,јер је свесно жртвовао остала такмичења да би узео трофеј ЛШ ... ma kakvo bre zrtvovanje ostalih takmicenja, milan jednostavno nema ekipu koja moze da igra dobro u kontinuitetu cele sezone, pa to se pokazuje i ove sezone, samo baci pogled na tabelu serije a da vidis koliko vec sada zaostaju za interom i romom. ajde molim te, pa ne mogu da pobede sienu i parmu... jednostavno ta ekipa je potrosena i zasicena, ali mogu da se stisnu i da odigraju par utakmica vrhunski (polufinale sa junatedom) i svaka im cast na tome... kako nije bio los jebote, prosli su mrtvi seltik posle produzetaka tek... pre toga imali najlaksu grupu itd. u prvenstvu 30 bodova iza intera, porazi u oba derbija... smesno... a i naviklo se da im u seriji a sudije sviraju sve sto treba i kako treba a sad (valjda?) vise nema toga pa je zajebano... Edited September 23, 2007 by sabre
Селектор Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 dakle, kao sto vec rekoh u prethodnom postu, novac je na prvom mestu. ali dobro, nista novo nisam rekao, u takvom svetu i u takvom vremenu zivimo. nije da se ja nesto bunim, samo konstatujem. Ха,ха,види се да си се "прешалтовао" са економије на социологију!!! :D Јбг,треба бити добар и те три јаке утакмице које спомињеш,да би се постало шампион Европе! Само финале је прича за себе,јер је увек неизвесно,а камоли пут до њега! Сем Порта који је добио Монако са 3-0 и Милана који је тукао Барсу 4-0 не сећам се да је скоро неко неког "накантао" у финалу.
sabre Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Милана који је тукао Барсу 4-0 Da, u vezi sa tim je jedan od mojih omiljenih citata (vezanih za fudbal), Mourinho: “I don’t want him to teach me how to lose 4-0 in a Champions League final because I don’t want to learn that,” [questioning Johan Cruyff after he criticized his team style of play]
Álvaro Recoba Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 (edited) @recoba mozda u tvom selu У моје село су људи углавно полуписмени, па кажу Јунајтед... А имаш кабловску, па слободно послушај. на Спортклубу имаш и MUTV ако се не варам... Edited September 24, 2007 by Álvaro Recoba
Селектор Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Da, u vezi sa tim je jedan od mojih omiljenih citata (vezanih za fudbal), Mourinho: “I don’t want him to teach me how to lose 4-0 in a Champions League final because I don’t want to learn that,” [questioning Johan Cruyff after he criticized his team style of play] Да,да,прочитао сам! То је једно од мени најготивнијих финала,које је Дејо одиграо за уџбенике + што је лобовао Зубизарету са докова пирејске луке (израз аналоган београдском "дао ти гол са Аутокоманде" , прим.аут.) У моје село су људи углавно полуписмени, па кажу Јунајтед... А имаш кабловску, па слободно послушај. на Спортклубу имаш и MUTV ако се не варам... Момче,"CUT THE CRAP"!!! То што ти истерујеш да ли се каже Јунајтед или Јунајтид,нема благе везе са животом и овом темом! Ако ти баш толико смета,а ти направи посебну тему где ће народ гласати,па можда и дођеш до жељене сатисфакције! Оно што бих ти ја топло препоручио је да кренеш на интензивни курс граматике српског језика, јер ни у ком погледу није правилно рећи:"У моје село"!!! Кад са тим завршиш,а ти слободно дођи да нас учиш енглески!
kuruz Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Пратећи његове постове током последње две године колико је активан на форуму, мислим да се зезао када је написао "у моје село". Следеће недеље Рома иде у Манчестер на прање.
Recommended Posts