Elldamar Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Ma to je neka bivsha mis Svice... http://www.melaniewiniger.com/
Nightfall Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Cekajuci komentare i pljuvanja u vezi sa novim Partizanovim golmanom...
serblackbeard Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Meni se ovo uopste ne svidja. Stavljaju ciganina na gol. To mu dodje kao oni sto guraju krokodilu ruku u usta pa posle pizde kad im odgrize. Mislim da je ovo velika greska. 1 1
Vic Rattlehead Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 (edited) Koliki beskičmenjak i fukara trebaš biti da kao Vladimir Stojković pređeš u Partizan. Znam da moron ovo neće pročitati, ali staćeš ti na gol na Marakani na sjevernoj strani, majku ti izdajničku jebem u pičku. Edited August 28, 2010 by Vic Rattlehead 2 11
Baal Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 I šta ćeš da mu uradiš? Je l' ćeš da ga juriš da ga biješ il' ćeš da sediš iza monitora i da ostavljaš hejt postove na yumetalu? 10 1
Маузер Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 ja cu ga sigurno izvizdati i gadjati bakljom. 1 8
Night Prowler Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Izdajnicko djubre. Prodao se za mesto u reprezentaciji. 2
Baal Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Vidi se da nikada ništa niste radili u životu, jer ovo je za Stojkovića posao, a ne da gleda da udovolji navijačima Zvezde... 7
Маузер Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Ja sam ti se za mojih 18 godina vise namucio od tebe sigurno. Nisam drkao samo gitaru. 4
Baal Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Možda jesi, a verovatno nisi, pošto radim od 15. godine, a sada uporedo radim i studiram, no to nije tema. Šta god da je Stojković uradio, ovo će njemu pomoći u karijeri i životu i ne vidim šta je tu loše, čovek gleda svoj interes. 5 1
Sreta Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Bolje da se ubio nego sto je presao u omrazeni nam klub ... Kako od idola , boga i junaka , sam od sebe napravi prosjaka . Mrak , sokak , noc i ulica tebe ceka stangla i palica . Ciganska osveta uvek je teska , prelazak u partizan velika je greska . Ide Zvezda Stojkoviću s tobom i bez tebe i spremi tu zenu da je sever jebe !!!!!!!!!!!!! Posto zena brale ??? Neke se stvari u zivotu jednostavno ne rade ... 10
Bata Trokrilni Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 (edited) Kako su Cigani smešni, nemam reči... Da pojasnim - Stojković je već isticao kako nema smisla da igra za reprezentaciju bez adekvatnog klupskog angažmana. Partizan je u ovom trenutku ubedljivo najbolja opcija za njega. Neka ekstremni navijači Zvezde samo prete i neka pokušavaju "osvetu", OK što se mene tiče, više će ih biti iza rešetaka. Edited August 28, 2010 by Mr. Inferno 4 1
Mita Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 covek prvo sebi i porodici treba hleb da obezbedi tako da ne kenjajte mnogo molim vas jeste za navijace malo zajebano ali ko ih jebe sto ga Zljezda ranije nije dovela 3 1
Mita Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 covek prvo sebi i porodici treba hleb da obezbedi tako da ne kenjajte mnogo molim vas jeste za navijace malo zajebano ali ko ih jebe sto ga Zljezda ranije nije dovela 1 1
Vic Rattlehead Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 I šta ćeš da mu uradiš? Je l' ćeš da ga juriš da ga biješ il' ćeš da sediš iza monitora i da ostavljaš hejt postove na yumetalu? Ne, samo ću se smijati kad bude primao golove sa 50 metara. Usrećili ste se s njim, hahahahaahahaha. 1
Imrahil Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Ne, samo ću se smijati kad bude primao golove sa 50 metara. Usrećili ste se s njim, hahahahaahahaha. jel ovako? http://www.youtube.com/watch?v=9CWpJenPIyI
Grob Bez Dna Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 jebote, ovaj bosanceros je neumoran. mislim da ga ovaj ulazak u ls boli vise nego njegovog zemljaka koromana. I šta ćeš da mu uradiš? Je l' ćeš da ga juriš da ga biješ il' ćeš da sediš iza monitora i da ostavljaš hejt postove na yumetalu?
Baal Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Dobar komentar, pogađa suštinu onoga što sam ja mislio: Ali najsmesniji su mi ovi likovi sa "clanskom kartom", clanska karta za sta, za gledanje Jagodine i video kaseta legendarne proslosti? Probudite se, prazne Lukiceve price vise ne prolaze, ovo je trzisna ekonomija gde se samo rezultati gledaju. Stojkovic je sigurno pokusao da pronadje drugi klub i sigurno mu Partizan nije bio ni na kraj pameti, a ni on Partizanu, ali prelazni rok je na kraju, a njemu ne treba jos jedna sezona na klupi jer onda moze zaboraviti na svoju karijeru, a on ima jos barem 7-8 godina karijere ispred sebe! Partizan je imao potrebu za golmanom bas kao i Stojkovic za redovnim i jakim utakmicama. Ponuda i traznja, nista cusno u normalnom svetu. Hocete li mu vi Delije ili Lukic mozda skupiti pare za penziju ako vam kaze da nece da igra u Partizanu?! Hocete li vi da izdrzavate njegovu porodicu ako se on povuce iz fudbala pre tridesete, a nije kvalifikovan ni za sta drugo i nije potpisao ni jedan jak ugovor?! Sta mu je alternativa, da kosi travu na Marakani, a moze da se dokaze utakmicama u Ligi Sampiona i u reprezentaciji i da se obezbedi za citav zivot. Sta bi vi uradili u takvoj situaciji?! Smesni ste, reagujete kao deca. (Milan, 28. avgust 2010 00:19) 2
Elldamar Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Hahaha ovi romi ne mogu jadniji da budu )) Chovek radi svoj posao maksimalno profesionalno,600k evra za godinu dana sasvim pristojno. Verovatno zheli da osvoji titulu i kup,da ima gomilu utakmica pred nastup u reprezentaciji a kapiram da mu je kao i svakom normalnom igrachu jedan od ciljeva da zaigra u ligi shampiona ne bi li bio na oku dobrih skauta. Ja sam poprilichno siguran da bi svi iskreni cigani odbili ovu svotu kada bi im neko ponudio,nema mesta za sumnju 1 1
Hail Metal Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Gde bash ovog pajsera da dovedu , bolje da su Pandurevica ponovo angazovali .
Sreta Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Zato sto sve ima svoju cenu zato i poropadamo (nije ovde samo lova u pitanu, Stojkovic bi je imao i bez partizana). Ne radi se o tome da ce neko da bije Stojkovica ne daj boze , mojne da ste deca . Norme neke ponasanja da i dalje postoje ne bi nam propala ni drzava , ni metal , ni gomila ljudi oko nas ... Neko je pominjao 600k , jebalo vas 600k ... Sutra ce svi sve da prodaju jer je to kao normalno ... Kakva egzistencija porodice kakva sranja , nalupetali ste se . Cenim da bi ga neko od vas primio u guzu za tih 600 k ( a dobar deo i za dzabaka ) 1 3
Recommended Posts