Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja ne mogu da verujem koja kolicina ljudi gleda tako bezdusno na sport i kenja o nekom poslu, profesionalizmu... A gde je neka jebena rec, obraz, uverenje...ili je samo bitno da se strpaju pare u dzep i da te vidi vise menadzera? Covek koji se pre 2-3 meseca prikljucio akciji "I ja sam Zvezdas" sada dolazi u Partizan, a i to da bi valjda vratio mesto u reprezentaciji, s obzirom da brani jednom u mesec dana vec 5-6 godina. Ne moze bre to tako.

Osim toga, doveli smo coveka samo malo treznijeg od Radise, opet ce nam biti cupanja kose zbog golmana.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Ko god je prešao iz Zvezde u Partizan u bilo kom sportu, odlično je igrao u Partizanu. Tako će biti i sa Stojkovićem. E sad, što kod primanja golova svi gledaju u golmana, to je druga stvar, uvek će biti lako ragumentovati da je baš on kiksao.

Posted

citat iz novosti:

U POSLEDNjE vreme Brazilca Klea mnogi bi želeli da vide u dresu Srbije. Čelnici FSS kažu da je na potezu Antić.

- Tema je ozbiljna da bi se slale poruke o Kleu preko medija - rekao je Antić, a tek insistiranja da kaže još nešto o igraču Partizana proširio je odgovor: - Kvalitetan je igrač, ali u ovom trenutku birokratski ne može da igra za Srbiju. Opredeljenje društva u odnosu na situaciju je jasno.

Da li neko moze da mi objasni poslednju recenicu :confused::confused::confused:

Kakvo opredeljenje, kog drustva i koju situaciju!?

Posted (edited)

Nesto nisam siguran da je drustvo reklo da nam trebaju ona dva vola u spicu a da je kleo suvisan ili nepotreban!

Da ne bude zabune..nemam neko misljenje o tome..samo me nervira ta vrsta demagogije!

Edited by Ozziris
Posted (edited)

kakvi bre volovi?

kleo je suvisan...i to znaci da ne moze da igra,nije nas...dao je golove helsinkiji i anderlehtu,to ga ne cini igracom...i nismo mi mesto de ce otpaci raznoraznih zemlaja da igraju...

Edited by Trne-svetska mega faca
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Opet kazem..nisam ni rekao da treba da igra, nego da me anticeva demagogija nervira..skrivanje iza nekakve samo njmu poznate birokratije i izbora drustva! Da je drustvo moglo da bira platilo bi volovima (zigicu i pantelicu) carter let pravo kuci sa SP-a!

Posted

Nije klasa , ako ce mo iskreno ko garantuje da bi u repki davao golove , pa Kezman , Pantelic i ostala boranija su igrali jace lige , u jacim klubovima i bili najbolji strelci , i za njih se govorilo da su klasa , a u repki kara banana .

Posted

bolje on nego pantelar i kompanija. :da:

Ne! "Pantelar i kompanija" su Srbi, a Srbija Srbima :da:

K'o sto rece Trne, neka igra za Nemacku ili Legiju Stranaca :haha:

Posted

Ja ne mogu da verujem koja kolicina ljudi gleda tako bezdusno na sport i kenja o nekom poslu, profesionalizmu... A gde je neka jebena rec, obraz, uverenje...ili je samo bitno da se strpaju pare u dzep i da te vidi vise menadzera? Covek koji se pre 2-3 meseca prikljucio akciji "I ja sam Zvezdas" sada dolazi u Partizan, a i to da bi valjda vratio mesto u reprezentaciji, s obzirom da brani jednom u mesec dana vec 5-6 godina. Ne moze bre to tako.

Totalno se slazem, iako navijamo za razlicite klubove :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...