Џејсон Њустед Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Fala kurcu da se taj zbrinuo, mislim Stojke,ali necete se usreciti. Zakopace i vas i svoju karijeru, od kada je otisao iz Zvezde, nista nije odigrao kako treba. Jedino ako ste ga zbog Brage doveli, za njih je ekspert. Neka ga, jos cete lupati glavom u zid. 1 1
tier_mfkr Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Johan_Vonlanthen Mozda dodje na pozajmicu. Neko je juce/prekjuce pitao sta znaci ono da mu je "current club" Partizan... Eto odgovora
Angelystor Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ja ne mogu da verujem koja kolicina ljudi gleda tako bezdusno na sport i kenja o nekom poslu, profesionalizmu... A gde je neka jebena rec, obraz, uverenje...ili je samo bitno da se strpaju pare u dzep i da te vidi vise menadzera? Covek koji se pre 2-3 meseca prikljucio akciji "I ja sam Zvezdas" sada dolazi u Partizan, a i to da bi valjda vratio mesto u reprezentaciji, s obzirom da brani jednom u mesec dana vec 5-6 godina. Ne moze bre to tako. Osim toga, doveli smo coveka samo malo treznijeg od Radise, opet ce nam biti cupanja kose zbog golmana. 2 1
Bata Trokrilni Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ko god je prešao iz Zvezde u Partizan u bilo kom sportu, odlično je igrao u Partizanu. Tako će biti i sa Stojkovićem. E sad, što kod primanja golova svi gledaju u golmana, to je druga stvar, uvek će biti lako ragumentovati da je baš on kiksao.
Ozziris Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 citat iz novosti: U POSLEDNjE vreme Brazilca Klea mnogi bi želeli da vide u dresu Srbije. Čelnici FSS kažu da je na potezu Antić.- Tema je ozbiljna da bi se slale poruke o Kleu preko medija - rekao je Antić, a tek insistiranja da kaže još nešto o igraču Partizana proširio je odgovor: - Kvalitetan je igrač, ali u ovom trenutku birokratski ne može da igra za Srbiju. Opredeljenje društva u odnosu na situaciju je jasno. Da li neko moze da mi objasni poslednju recenicu Kakvo opredeljenje, kog drustva i koju situaciju!?
Footog Qpoos Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 hoce da kaze da nam ne treba brazilac...nismo mi legija stranaca...nek igra za nemacku,francusku...
Ozziris Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 (edited) Nesto nisam siguran da je drustvo reklo da nam trebaju ona dva vola u spicu a da je kleo suvisan ili nepotreban! Da ne bude zabune..nemam neko misljenje o tome..samo me nervira ta vrsta demagogije! Edited August 29, 2010 by Ozziris
Bata Trokrilni Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Cleo je bre majstor nad majstorima, on za reprezentaciju Brazila treba da igra.
Footog Qpoos Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 (edited) kakvi bre volovi? kleo je suvisan...i to znaci da ne moze da igra,nije nas...dao je golove helsinkiji i anderlehtu,to ga ne cini igracom...i nismo mi mesto de ce otpaci raznoraznih zemlaja da igraju... Edited August 29, 2010 by Trne-svetska mega faca 1 1
Grob Bez Dna Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 bolje on nego pantelar i kompanija. 1
Ozziris Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Opet kazem..nisam ni rekao da treba da igra, nego da me anticeva demagogija nervira..skrivanje iza nekakve samo njmu poznate birokratije i izbora drustva! Da je drustvo moglo da bira platilo bi volovima (zigicu i pantelicu) carter let pravo kuci sa SP-a!
Hail Metal Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Koliko god bio dobar u Partizanu , ne bih voleo da igra za Srbiju , nije on eka extra klasa od igraca pa da se povinujemo opstoj fudbalskoj globalizaciji .
Bata Trokrilni Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Klasa, bre. Ali ima svoju zemlju.
Маузер Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Apsolutno. Mogu nama i krila sasvim lepo da daju golove. Ionako su ih vise dali nego napadaci.
Hail Metal Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Nije klasa , ako ce mo iskreno ko garantuje da bi u repki davao golove , pa Kezman , Pantelic i ostala boranija su igrali jace lige , u jacim klubovima i bili najbolji strelci , i za njih se govorilo da su klasa , a u repki kara banana .
Nightfall Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Sta krila, mogu i bekovi. Ako ne vise golova neg napadaci, a onda bar isto.
tier_mfkr Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 bolje on nego pantelar i kompanija. Ne! "Pantelar i kompanija" su Srbi, a Srbija Srbima K'o sto rece Trne, neka igra za Nemacku ili Legiju Stranaca
Imrahil Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ako je Srbija Srbima, što naši fudbaleri ne dođu da igraju u Srbiji? A da, pa tamo nema para kao ovde..
Night Prowler Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ja ne mogu da verujem koja kolicina ljudi gleda tako bezdusno na sport i kenja o nekom poslu, profesionalizmu... A gde je neka jebena rec, obraz, uverenje...ili je samo bitno da se strpaju pare u dzep i da te vidi vise menadzera? Covek koji se pre 2-3 meseca prikljucio akciji "I ja sam Zvezdas" sada dolazi u Partizan, a i to da bi valjda vratio mesto u reprezentaciji, s obzirom da brani jednom u mesec dana vec 5-6 godina. Ne moze bre to tako. Totalno se slazem, iako navijamo za razlicite klubove
Recommended Posts