Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tako to ide, mi muljamo, promasimo, ovi daju gol iz prvog suta...stra odlika Partizana...

Ali nema nerviranja, to se ocekivalo...vazno je ucestvovati :bigblue:

Posted

Ma uvalice nam dva tri komada lagano, mnogo smo slabi u duelima...

samo da ne bude 1-3, to mi se javilo danas, i to sam rekao drugaru kad smo isli kuci...

Nemamo mi snage za Evropu, na zalost, snage nema, igramo par akcija na mahove i to je to...

Posted

ако дате још један, обавезно поново угасите светло.

на крају, ипак вам је ЕПС спонзор.

:haha: :haha:

Posted

то што вам је Шкундрић купио Стојка, од те паре смо могли да ремонтујемо 50 трафостанице. серем вам се у спонзора.

прогнозиро сам 0:2 или 0:3, али пошто је Арсенал усран тим као и Звезда - мож' свашта да се деси.

Posted

хаха, каци га пре гребово. баш сам то тео да напишем.

него, кад је Шамак у питању, конверзација од малопре:

ја: ''кој им је овај Чмарковски'' :миспронаунсд Шамак:

ћале: ''неки Пољак...''

Posted

Fenikse Delijo!

Fabijanski odbranio penal,ne mogu da verujem.Partizan solidan,imali ste srece dosta ali dobro ste se suprotstavili Arsenalu.Iako je u pitanju bio duel malih klubova,utakmica je ipak bila zanimljiva,.

P.S. Brago,na kurac te nabijem.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Честитке гробарима на срчаној игри. Ал нешто размишљам, колико смо сви који не навијамо за Партизан закинути што црно-бели играју ЛШ. Ништа лоше не мислим, само - уместо да гледамо ове године окршаје Милана и Реала, проћи ће нам цео лигашки део у гледању Браге и Партизана, а то није баш крем европског фудбала.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

уместо да гледамо ове године окршаје Милана и Реала, проћи ће нам цео лигашки део у гледању Браге и Партизана, а то није баш крем европског фудбала.

Live stream is your friend.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...