Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znači, kad je Siniša Mihajlović davao svoje čuvene golove sa po 30 metara, to su sve golmani bili krivi? Hajde ne lupajte, pa golman nije mašina. Da može svaki šut sa distance da se odbrani, ne bi bilo lepih golova zbog kojih se fudbal i gleda.

• Upvote 2
Posted

Ovo je zaista bio neodbranjiv projektil, cak je i komentator rekao da je lopta usla u sam ugao :D

morali su da puste usporen snimak da bi uopste videli loptu :D

Sto rece jedan lik na B92, sad ce i Delije i Grobari da zvizde Stojketu kad igra repka :)

Posted

Kao sto sam rekao i pre kvalifikacije za Ligu Sampiona , Partizanu , i bilo kojem sprskom klubu nije mesto u Evroligi jer ce ih uvek guziti u svim pozama.

nesto ne cujem da se partizan buni.

Guest Bata Životinja
Posted
danasnja igra me je podsrtila na nesto sto je Sasa Curcic rekao i za repku: nase kontre traju VECNOST...

Braga: Pričekajte trenutak da se konsolidujemo.

Partizan: Dobro, dobacivaćemo se malo na centru dok ne završite.

Minut kasnije

Partizan: Jeste li se namestili u odbrani?

Braga: Jesmo, sad možete da krenete u napad.

Partizan: Čekajte sad vi malo, prvo da dobacim Krstajiću. Krle, hvataj ovo i dodaj Lazevskom. Lazo, Stojke je otvoren!

• Upvote 2
Posted

било би боље да је Гробље намерно изгубило од Андерлехта. тако би бар имали колике толике шансе да презиме у Лиги Европе. ал' јбг, зинуло народу дупе за ЛШ, па се сви помамили. док је било СФРЈ и могли су наши клубови нешто да ураде, али сада... него, да се присетимо неких срећнијих тренутака:

bari-pehar.jpg

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Паре су легле, спонзори су ту, још који динар ће да капне, играчи ће лакше да се продају (од тога се живи, то је реалност), наш Партизан поново у друштву најбољих..мени доста. :cool:

Posted

Jebem ti Inter, umesto posle onakvog prvog poluvremena sa 7-8 komada da ih isprate, oni se zajebavali... Ali neka, pobeda je pobeda. Stankovic fantasticno igrao do povrede, a onaj Bejl nije normalan covek, samo uzme loptu, istrci i da gol.

Posted

било би боље да је Гробље намерно изгубило од Андерлехта. тако би бар имали колике толике шансе да презиме у Лиги Европе. ал' јбг, зинуло народу дупе за ЛШ, па се сви помамили.

:haha: :haha:

@Мајор Гашпар: :da:

Posted

Znachi ovakve namestaljke nema ni u nashoj ligi , ovaj novi svetski fudbalski poredak ce sve upropastiti , ali sta drugo i ocekivati od kikirki timova kao sto su Inter i Totenhem ...

• Upvote 1
Posted

Ко год се надао било каквом успеху Партизана, тај живи у облацима.

Летос су људи сматрали успехом победе над Пјуником, сад им зинуло дупе за другим кругом ЛШ.

Једино је глупо што су две утакмице изгубили због слободњака, ал' шта да се ради.

Јунајтед ужасан ове сезоне у свим такмичењима, па тако и овде.

• Upvote 1
Posted

Realno, Partizan kvalitetom zaslužuje treće mesto u grupi, samo što još nije odigrao na nivou svog kvaliteta. Ne može niko da me ubedi da je Braga jača od Anderlehta. Naprotiv, mislim da je znatno slabija i ako Partizan u Beogradu ne može da je tuče odgovarajućom razlikom, onda bolje da se nije ni plasirao u LŠ.

Posted

Igrači poput Kasetija i Burdisa ne bi zaista smjeli da igraju u bilo kom ozbiljnijem evropskom timu

Burdiso je igrac na nivou Slavoljuba Djordjevica.Samo sto Djordjevic igra u velikom klubu a ovaj za zabarske pilicare.

Posted

Не, Бурдизо је раније играо за мали, а сада игра за озбиљан клуб. Што се Психољуба тиче, слажем се, Звезда је превелик клуб за њега. Њему би одговарао више неки француски или шпански клуб.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...