Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je si l' ti gledao tekmu ili pricas napamet?Milan cudom nevidjenim zabio ta dva gola (prvi glupost maloumnog Pepea,drugi gol cisti ofsajd).Videli se nisu celu tekmu,Real pet puta bio bolji.

Гледао сам и баш због тих чињеница које си навео би ми победа Милана била још дража. То не би била само победа, него и вршење нужде у уста оном ''знамо већ коме''. Плус, Реал је био и биће клуб за који навијају најцрњи помодари и фенси ''навијачи''.

Posted

Иначе, браво за Шахтјор, драго ми је што су победили и што ће највероватније проћи у други круг.

Уз то, утакмица Жилина - Олимпик Марсеј се завршила резултатом 0-7. Питам се колко мораш бити слаб да те било који француски клуб код куће угази овако?

Сада је, нажалост, тако. Некада се знало чији је то клуб. icon_biggrin.gif

То признајем и одајем поштовање Каудиљу. pivopije.gif

Posted

Плус, Реал је био и биће клуб за који навијају најцрњи помодари и фенси ''навијачи''.

A za Milan sa druge strane ipak navija radnicka klasa i pravi iskreni nekro kvlt huligani.

Posted

pa tako i jeste, Milan je valjda oduvek bio radnicki klub

uglavnom, nula postovanja za svakog ko moze da navija za klub gde su dva najveca smrada u sportu :bigblue:

Posted (edited)

Grobari ista prica ... Alibi igra sa 'tri npadaca' . Dokle god nasa trenerska jaja cekaju 80. min za totalnu ofanzivu pusicemo ga . Stojkovic je u sve boljoj formi , gmaz odvratni , vise nista nece odbraniti !!! Jebi , samo jebi ! Braga sa pola gasa , laganih 1:0 .

Edited by Sreta
  • Upvote 1
  • Downvote 9
Posted

Navijanje mrka kapa, samo prvih 15 minuta drugog poluvremena valjalo.

Dve vrhunske šutke, pobacasmo sve oko sebe.

Sretoh Akseanosilasa napolju, a čini mi se da je Frubi stajao pored nas na tribini, ali ne poznajem čoveka, pa nisam siguran.

Mančester lagano osvaja ovo.

Posted

Nemoj tako...Berbatov,Bebe,O Sei,Smoling,Evans,Rafael,Kerik i Flecer su igracine,laganica uzimaju.A i mladici kao sto su Van Der Sar,Skols,Gigs i Nevil su tu da mladoscu pomognu tim prekaljenim fudbalercinama.

Posted

zbunjen sam, za koga si ti navijao?

Uvek protiv crno belih govana , kada sam rekao nasi treneri mislio sam na 'strucnjake' iz nase lige , reprezentacija itd . Kolko vas je sralo o realnih 5-7 bodova , a vi ste vec premasili realnost tim jednim postignutim golom . Jeste bilo slucajno , ali dali ste sve od sebe :D

• Upvote 1
  • Downvote 5
Posted (edited)

da, onima koji ne znaju pravila...fudbal je pretpostavljam jedini sport na svetu gde utakmica moze da se zavrsi bez pogodaka,poena ili cega vec, sto je u stvari sustina svakog sporta.

Edited by LoveHateLove
Posted

Ne, brate, nego me zamaraju i nemam ni najmanju želju da se udubljujem u pravila. Pauza na svake tri sekunde, osvajanje pedesetog dela terena traje pola sata. Ragbi mi je zanimljiv, američki fudbal grozno dosadan. Bejzbol još gori.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...