LoveHateLove Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 (edited) Ne, brate, nego me zamaraju i nemam ni najmanju želju da se udubljujem u pravila. Pauza na svake tri sekunde, osvajanje pedesetog dela terena traje pola sata. Ragbi mi je zanimljiv, američki fudbal grozno dosadan. Bejzbol još gori. Bejzbol ne pratim, NFL sam ranije pratio, sad tu i tamo. Ta pauza mozda jeste dosadna ali generalno ako to izuzmemo igra je vrlo dinamicna i rezultat moze da se preokrene bukvalno u nekoliko sekundi. Uostalom, pauza je skroz ok popunjena snimcima prethodnih akcija ili strucnim komentarima tako da meni ta pauza skroz brzo prodje. Pored svega toga u NFL-u je moguce da organizujes milion i jednu akciju kako u napadu tako i u odbrani, i sa te strane je skroz nepredvidiv i zanimljiv sport. Amerikanci su majstori da ponude ljudima ono sto je najzanimljivije u svim oblastima pa je tako i u sportu. Znaju oni sta narod trazi i sta im donosi profit. NFL nije popularan u Evropi zato sto ovde ljudi vec godinama prate ovaj fudbal, i to je deo tradicije, a pored svega toga NFL je mnogo kompleksniji sport koji nije lako organizovati, mnogo vise para zahteva od fudbala. Takodje ovde ljudi fudbal prate uglavnom iz takmicarskog razloga, navijac je zadovoljan ako njegov tim pobedi, da li je uzivao u samoj igri je manje vise nebitno ako tvoj tim pobedi. Iako ne volim fudbal opet bih sa vise strasti gledao Zvezdu u Ligi Sampiona nego da se osnuje ovde NFL tim i da bude prvak evrope. Jedini razlog je sto fudbal ima veci znacaj. Zanimljivi su i bejzbol i americki fudbal kada ih igras. manje vise svaki sport je zanimljiv kad ga igras, ali igrati i gledati su dve razlicite stvari Edited November 4, 2010 by LoveHateLove
Imrahil Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Taktika potpuno pogrešna, pola igrača je dobra samo za kaljuge jelen super lige. Šteta što nismo nekako umuljali gol, pa da završimo sa nekim bodom ovogodišnji ciklus. Ne znam koliko je realno očekivati bod(ove) protiv Šahtjora, jedino što možemo rasterećeno da igramo, pa ako nešto uradimo.. Šteta što je i Real dao onaj gol na kraju, iako su mi po pregledu meča bili bolji od Milana. I jes da je drugi gol iz ofsajda, ali Inzagi je car
Footog Qpoos Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 sve tekme 3 i vise golova,a mi prinudjeni da gledamo ono mrtvilo... utakmica je boze sacuvaj...ustvari,sta reci dalje,igrao je stefan babovic...on stvarno ne zna fudbal da igra,cale mu je platio 100tine ljadi da bi igrao i da bi ga prodali bilo gde...od njega je bilo ko od vas bolji,al to govorim bez zajebancije...
Footog Qpoos Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 da nije tuzno,bilo bi smesno... ti nisi normalan... primi je tri lopte i pogresi u dodavanju...sjajan igrac...
Imrahil Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Nisam rekao da je bio sjajan ili fantastičan, več da je bio ok. Uneo je malo živosti ulaskom u igru, za razliku od Boje koji je igrao pre njega. 1
Мајор Гашпар Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Какав је онда Томић кад је Бабовић за њега доктор наука.
Footog Qpoos Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Nisam rekao da je bio sjajan ili fantastičan, več da je bio ok. Uneo je malo živosti ulaskom u igru, za razliku od Boje koji je igrao pre njega. jeste,bragina igra se malo umrtvila,pa je usao babovic da ih malo spoji sa golom...koja kontra...nije zivost kada krenes da driblas,pa izgubis ili kada pokusas da dodas... Какав је онда Томић кад је Бабовић за њега доктор наука. mora tomic da igra,jebi ga nisu ga jos prodali...kada bude otisao preko,pa kada se bude vratio posle 2-3 neuspesene sezone,onda ce sedeti na klupi...
Imrahil Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 jeste,bragina igra se malo umrtvila,pa je usao babovic da ih malo spoji sa golom...koja kontra...nije zivost kada krenes da driblas,pa izgubis ili kada pokusas da dodas... jbg, Boya nije ni pokušavao da dribla sve u svemu, ti imaš jedno mišljenje, ja drugo, pa možemo do sutra da se raspravljamo, što je jelte besmisleno
Footog Qpoos Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 i to sto kazes...jebi ga postoji i realnost,al valjda i tu svako vidi na svoj nacin... boja nije igrac,to je nesto sto je doslo od negde da radi nesto...stvarno je covek tragican...napadac koji ne daje golove...i ne radi nista...
Hail Metal Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 S T E V E G E R R A R D ynwa Josh jedan dokaz da je najbolji engleski igrac svih vremena , objektivno , a pored Ronalda i Ujfalusija najbolji na svetu trenutno . 1
Мајор Гашпар Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Можда он јесте најбољи, али Ливерпул не игра ЛШ. 2
Oddball Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 (edited) NFL i bejzbol su najdosadniji sportovi na svetu. Zato sto su tehnicki i kompleksni, takticki perfektni i fizicki veoma zahtevni, NFL naravno. Takodje mislim da treba da budes opasan nerd kad vec nisi odrastao sa time kao sto niko od nas nije da bi mogao da se srodis. Sa druge strane bejzbol (koji takodje pratim) je sjajan za svakog ko voli previse podataka, statistika, procente, verovatnoce. Ja sam se u tome pronasao davno, evropski fudbal je govnjav postao, izgubio mi je svaku draz jer su danasnji igraci govna, treneri su mongoloidi (i govna) a 'analiticari' su prepametni genijalci "AKO SUTIRADU NA GO ONDA CE DUDJE". I domaci komentatori, Predrag Strajnic, Aca, onda onaj Mijaljevic sto se toliko gubi oko nepotrebnih stvari pa krene da peva uzivo, nepismeni Kovinjalo itd itd. I Liverpul i njihovi krajnje realni i krajnje gotivni navijaci Edited November 4, 2010 by Oddball 1 1
Hail Metal Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 (edited) Ko je sad ovaj anonimus , oddball nabij bejzbol palicu sebi u dupe da ne seresh vishe pateticni stvore. Edited November 5, 2010 by Hail Metal 1 4
kuruz Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Ostavi čoveka na miru, sve što je rekao je istina. Meni je košarka najzanimljiviji sport, zatim fudbal, pa atletika, F1 i biciklizam. Fudbal je sveukupno na prvom mestu zbog navijača.
Џејсон Њустед Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Samo ti Hail postuj ovde, to mu dodje minuli rad YNWA. Kao i nama.... Bari, Tokio...
LoveHateLove Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Meni je košarka najzanimljiviji sport, zatim fudbal, pa atletika, F1 i biciklizam. Fudbal je sveukupno na prvom mestu zbog navijača. ja bih samo umesto fudbala stavio plivanje a i gimnastika je zanimljiva za gledanje , inace Tour de France je stvarno uzivanje gledati, to mi je definitivno jedan od najdrazih sportskih desavanja...inace nije slucajno zasto se u americi ne igraju rukomet,vaterpolo,odbojka i sl., jednostavno dosadni su sportovi, ako cemo da budemo realni, a sport koji nema publiku tamo ne prolazi, ja recimo hokej uopste ne volim a i to je najmanje popularan sport kod njih, zbog toga su i uveli da igraci mogu malo da se sibaju, cisto da razbiju monotoniju
lemmy sixx Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Ajde manite se tih gluposti.Ovo je tema o fudbalu,imate one prasnjave teme za te biciklizme,gimnastike,NFL,pljuvanja u dalj,kamena sa ramena i sl. Samo ti Hail postuj ovde, to mu dodje minuli rad YNWA. Kao i nama.... Bari, Tokio... Bolje Tokio i Bari,nego Timok i Fljamurtari. I ne diraj mi kuma delijo.
kuruz Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Hokej sam gledao uživo samo jednom, negde u martu, aprilu kad smo organizovano otišli u Ledenu na utakmicu protiv Slohokeja. Zanimljiv je, mnogo je bolje nego na televiziji.
Џејсон Њустед Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Pa ja ga branim od onih sto mu ne daju da postuje na Liga Sampiona...
kuruz Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Ajde manite se tih gluposti.Ovo je tema o fudbalu,imate one prasnjave teme za te biciklizme,gimnastike,NFL,pljuvanja u dalj,kamena sa ramena i sl. Odjebi, seljačino. Ne jebasmo Arsenal Šahtjor ni Bragu ali zato jesmo komšinicu dragu
lemmy sixx Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Sta je,novo pomodarenje u pitanju,je li pickice?
kuruz Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Nije, biciklizam gledam već godinama. Kilo sladoleda, klima, sok, diskutovanje s burazerom koji je opsednut profesionalnim biciklima, odlično rađeni prenosi na Eurosportu - uživanje.
Recommended Posts