Селектор Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Немо' се палиш, ипак је ово само форум који служи за дангубу. Најбоље да се палим! Напалила ме је девојка и синоћ и јутрос, мени је то сасвим довољно !!! @Alvaro Граматика постоји, е сад то што нико неће да спроведе веће или мање (неопходне) корекције исте, то је наш искључиви проблем! Ја од самог старта користим термин Манчестер, тако да опуштено! А да ће добити Манчестер, убеђен сам 70%!
Álvaro Recoba Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 (edited) Ја пишем Манчестер ЈТД, али не верујем да у оваквој форми може да добије Рому, и мислим да ће реално да дође нерешено. Не би ми било криво ако ЈТД добије уколико за то буде заслужан Тевез... Edited September 28, 2007 by Álvaro Recoba
kuruz Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 (edited) А ја не волим Јужноамериканце и највише бих волео да голове дају Руни, Роналдо, Сколс, Фердинанд, Видић, Саха... Edited September 28, 2007 by Директор
sabre Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 "Ne zanima me što ljudi misle. Ono što me zanima je sutrašnja utakmica protiv Intera. Nije mi jasno tko bi pri zdravoj pameti mogao misliti da ću prioritet dati utakmici protiv Manchestera. A uvjeravam vas da i Totti razmišlja na sličan način", pokušao je Spalletti razbiti iluzije o želji za osvetom najboljeg igrača Rome koje ovih dana kolaju talijanskim tiskom. link kako god, bice dobra tekma sutra. a i u utorak...
Mustang Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 (edited) LJudi smarate i idete u off žešći... daj bre malo priče o fudbalu... Recimo, ko osvaja LŠ??? Ja dobre šanse dajem Liverpool-u, iako mi je manutd omiljeniji... Kakve su vaše prognoze??? I ono.. iskulirajte malo sa Hate-om... Ili možda sa (uz) pivo(m) Edited September 28, 2007 by Mustang
lemmy sixx Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Klasika,potencijalni pobednici su uvek isti. Ja bih voleo da to bude Barsa.
kuruz Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ја бих волео да буде Манчестер и мислим да су они и Барселона највећи кандидати за то.
Селектор Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Највише бих волео да освоје Арсенал (под условом да издржи у борби на сва три фронта) или Манчестер,који баз обзира што је највећи ривал тобџијама,изузетно поштујем! Мада,као великом љубитељу фудбала,не би ми сметало,чак штавише било би ми драго,ако би Лигу шампиона освојила екипа која покаже најдопадљивији и најквалитетнији фудбал током целог тока такмичења! Када кажем најдопадљивији,мислим на то да буде спремна да са са сваким противником надиграва и игра отворено,за гол више,јер је то тактика коју је најтеже спровести у дело у континуитету. Али зато је такав фудбал и најинтересантније гледати!
Shamandalie Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Zeta kažnjena sa 20.000 franaka Aktuelni šampion Crne Gore Zeta iz Golubovaca kažnjena je sa 20.000 švajcarskih franaka zbog toga što su njeni navijači vređali fudbalere Rendžersa na rasnoj osnovi i bacali petarde na teren. Pored toga, Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije izrekla je Zeti dvogodišnju uslovnu kaznu na 10.000 franaka, koja će biti aktivirana ukoliko navijači tog kluba u naredne dve sezone naprave bilo kakav incident. U izveštaju glavnog sudije i delegata na utakmici kvalifikacija za Ligu Šampiona između Zete i Rendžersa, koja je odigrana u Podgorici 7. avgusta, navodi se da su navijači domaćeg tima na rasnoj osnovi vređali Žana Kloda Darševila.
rhapsoad Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 i treba...valjda ce red da dodje na i na lacio e sad cekam utorak i romu
Mustang Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Zbog čega je samo Zvezda kažnjena???
Џејсон Њустед Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Zbog čega je samo Zvezda kažnjena??? CIA,snajka,CIA...........
sabre Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 (edited) lion - rendzers 0:1 na poluvremenu. ali hej, to je najslabija ekipa u ligi sampiona /edit: sad je vec 2:0 za rendzers krasic strelac za cska inter za sad 2:0 (2x zlatan) Edited October 2, 2007 by sabre
Vic Rattlehead Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Roma igra solidno. 0:0 poluvrijeme.
Zagrivuk Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 (edited) Lyon - Rangers 0 - 3 :huh: :confused: Sta je ovo? Ne mogu da verujem Edited October 2, 2007 by Lemur padobranac!
Vic Rattlehead Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Pobijedi Mančester, mada nezasluženo. Runi je fenomenalno reagovao kod gola. Espozito promaši dvije skoro 100% prilike, jebi ga, neiskusan, nije nikada ranije igrao ni slične utakmice. Mutavi Lion izgubi 0:3; nevjerovatno. Ostalo bez iznenađenje.
Hail Metal Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Drago mi je zbog pobeda engleskih klubova,Rendzers iznenadjenje veliko ,bar za mene . Inace dosadna utakmica Mancester - Roma.
Vic Rattlehead Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Da, prilično. Najbolji momenat kad je krv oblila Ronalda
lemmy sixx Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Utakmica losa bila.Odlican gol,ali ostalo dosadno. Lion je jedino iznenadjenje.Stvarno su katastrofalno poceli.Dve utakmice,primili 6 komada. Drago mi je sto Barsa nastavlja sa odlicnim igrama.
lemmy sixx Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Iznenadjenja na sve strane...Liverpul,Verder,Milan,pa i Benfika...ludnica... Drago mi sto je Milan ispusio.
Miodrag Ješić Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 A bogami i škole fudbala! Na sve strane se može čuti: Danas svi igraju fudbal, pa ljudi to uzeli zdravo za gotovo i upisuju dečake na fudbal. Ne žalim se, ne žalim, samo neka pobeđuju autsajderi.
rhapsoad Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 mancester je imao savrsenu akciju za gol utakmica bi bila bolja da se smrdlivi nisu igrali bunker a milanu nije ni bunker pomagao a onaj dida smrad prvo pojurio coveka koji ga je samo pipnuo, a onda je legao na trevu ko da ga je napucao pesnicom, jos su ga na nosilima izneli sta italijanski fudbal napravi od coveka...
lemmy sixx Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Ma da,to samo Italijani rade... Inace,taj Didin potez je za automatsku zabranu bavljenja fudbalom.Supak usro gol,i onda se ovako hoce izvuci.Govno.
Recommended Posts