Ozziris Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Jebem ti mamicu onu zabarsku..da su kleo ili moreira pali ovako ne bi im svirali penal nikad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Све на курац, Партизан је шампион! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 УЕФА = МАФИЈА Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) Partizanu i ne fali mnogo da bi bio dobar evropski tim. Posle 60-70 minuta, oni su skoro svi mrtvi i vuku se po terenu. Kada bi ih fizicki spremili da igraju jos pola sata, ne bi bilo toliko primljenih golova u zavrsnicama meceva, a to ih je ubilo u LS. Jao kenjaze, ovo nije bilo u sesnaestercu? Ma daaaa Milan - Ajax 0:2 Edited December 8, 2010 by Stolet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) Наши се не обрукаше. Добра борба...на крају су мало пали, али боље од овог не може. Савић покидао у дефанзиви. Edited December 8, 2010 by Мајор Гашпар 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Dve najbolje utakmice u LŠ upravo protiv Arsenala. Šteta što se protiv Brage i Šahtjora, kad se rezultat lomio, nije grizlo ovako. Idemo sad da uzmemo titulu protiv Prosinečkog, pa iduće sezone ponovo u LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 nije bilo blamaze barem sto je aj da kazes ok. Nula bodova i nije ok, narocito jer sam (izgleda pogresno) mislio da je ovaj Partizan bolji od onog koji je igrao 2004. godine ili kad vec. Inace, na temu Milana i Ajaksa, bas me zanima kakvi su bili sastavi, tj. koliko je ovo bilo blamaza a koliko rekreacija jer Milan nije mogao ni na prvo ni na trece mesto nikako i kontam da ih je maksimalno bolelo uvo. Sahtjor, medjutim, prvi u grupi, svaka im cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Navija se za Šahtjor u nastavku. Pored Čelsija, naravno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Nisam puno gledao utakmicu, ali onio sto sam video, borili su se, svaka cast momcima...ovi su mnogo jaci, u svakom pogledu, nema sta... Ovima sto su ocekivali petardu, pa i 6, 7 golova, pa to i igrali na kladionicama...mogu samo reci, kompleksasi bili i bice...bas mi je drago sto su pali tikete...njih cemo tek da karamo na prolece. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 4-6 , mada sam ocekivao 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Čestitke crno belima i hvala za još jednu ligu šampiona 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) najbolja utakmica do sada. jebiga, ovako je trebalo da se igra stalno, a ne samo sa arsenalom. bez grca, straha, napad, pa sta bude. i da, savic je najbolja investicija partizana u poslednjih 10 godina. vec sad je odlican, a tek ce da bude. samo da ga ne puste prvom klubu koji ponudi milionce. ako budemo igrali ls i sledece godine, tek tad mozemo ocekivati neku konkretniju borbu za trece mesto, do tad nam ostaje da punimo ove nase sa po 5:0. Edited December 8, 2010 by Grob Bez Dna 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Danas grobari slave poraz sa tri komada u mrezi , dok neki slave godisnjicu kad su bili prvaci sveta , vozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Брате, досађујеш. Мани се радовања туђем неуспеху, поготово кад је у питању сиромашнији клуб против богатијих. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) Neko danass igra Ligu sampiona, a neko pusi kurac i seca se da je pre 20 godina nesto jebao A tek ce da puse na prolece...kurva umire, kurva gasi se Edited December 8, 2010 by Feniks . 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Danas grobari slave poraz sa tri komada u mrezi , dok neki slave godisnjicu kad su bili prvaci sveta , vozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Neko je u sadašnjosti, a neko nikako da izvuče guzicu iz prošlosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Stoku smo jebali uvek , trenutno je mali zastoj , ali ko vas je jednom karao , karace vas uvek . Ne radujem se ja tudjim neuspesima , ali mi je jako debilno da se vec drugi put slavi poraz i to sa tri komada u mrezi , e zato nikada i necete biti klub , nego rezimski isprdak i to samo u periodima . Jebote ne mogu da nas ugase ni sada kad smo bili pred bankrotom , jaci smo od drzxave 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Stoku smo jebali uvek , trenutno je mali zastoj , ali ko vas je jednom karao , karace vas uvek . Ne radujem se ja tudjim neuspesima , ali mi je jako debilno da se vec drugi put slavi poraz i to sa tri komada u mrezi , e zato nikada i necete biti klub , nego rezimski isprdak i to samo u periodima . Jebote ne mogu da nas ugase ni sada kad smo bili pred bankrotom , jaci smo od drzxave Dete nemas ti pojma.Zvezda se raspada i to je fakat nece vas ni Prosinecki iz mulja izvaditi. Partizan makar igra evropske utakmice a Zvezda ce i ove godine da rilja po Ivanjici i Kuli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Ti si izlapeo ako ti deca imaju 30 godina , cudi me da se ne secas jebanja decenijskog .... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Да није Толета и помоћи Звезда ни у Ивањцу не би могла да оде. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Sretenka je nervozna, fali joj kurac Ne brini Sretenka, dobijaces ga redovno, kao sto ga dobijas poslednjih godina, to ce se nastaviti I to na svim frontovima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Ma vi ste moji drugari , nego mi glupo sto se radujete kad vas neko jebe , odoh na pivo aj pozdrav metalna stoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Ti si izlapeo ako ti deca imaju 30 godina , cudi me da se ne secas jebanja decenijskog .... cekaj, to znaci da imas 30 godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Stoku smo jebali uvek , trenutno je mali zastoj , ali ko vas je jednom karao , karace vas uvek . Ne radujem se ja tudjim neuspesima , ali mi je jako debilno da se vec drugi put slavi poraz i to sa tri komada u mrezi , e zato nikada i necete biti klub , nego rezimski isprdak i to samo u periodima . Jebote ne mogu da nas ugase ni sada kad smo bili pred bankrotom , jaci smo od drzxave he is 30 and what is this? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts