Jump to content

Liga Šampiona

.:Thor:.

Recommended Posts

Partizanu i ne fali mnogo da bi bio dobar evropski tim. Posle 60-70 minuta, oni su skoro svi mrtvi i vuku se po terenu. Kada bi ih fizicki spremili da igraju jos pola sata, ne bi bilo toliko primljenih golova u zavrsnicama meceva, a to ih je ubilo u LS. Jao kenjaze, ovo nije bilo u sesnaestercu? Ma daaaa evotigana.gif Milan - Ajax 0:2 icon_smile.png

Edited by Stolet

nije bilo blamaze barem sto je aj da kazes ok. Nula bodova i nije ok, narocito jer sam (izgleda pogresno) mislio da je ovaj Partizan bolji od onog koji je igrao 2004. godine ili kad vec.

Inace, na temu Milana i Ajaksa, bas me zanima kakvi su bili sastavi, tj. koliko je ovo bilo blamaza a koliko rekreacija jer Milan nije mogao ni na prvo ni na trece mesto nikako i kontam da ih je maksimalno bolelo uvo.

Sahtjor, medjutim, prvi u grupi, svaka im cast

Nisam puno gledao utakmicu, ali onio sto sam video, borili su se, svaka cast momcima...ovi su mnogo jaci, u svakom pogledu, nema sta...

Ovima sto su ocekivali petardu, pa i 6, 7 golova, pa to i igrali na kladionicama...mogu samo reci, kompleksasi bili i bice...bas mi je drago sto su pali tikete...njih cemo tek da karamo na prolece.

• Upvote 3
  • Downvote 1

najbolja utakmica do sada. jebiga, ovako je trebalo da se igra stalno, a ne samo sa arsenalom. bez grca, straha, napad, pa sta bude.

i da, savic je najbolja investicija partizana u poslednjih 10 godina. vec sad je odlican, a tek ce da bude. :rockdevil:

samo da ga ne puste prvom klubu koji ponudi milionce.

ako budemo igrali ls i sledece godine, tek tad mozemo ocekivati neku konkretniju borbu za trece mesto, do tad nam ostaje da punimo ove nase sa po 5:0.

Edited by Grob Bez Dna
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Danas grobari slave poraz sa tri komada u mrezi , dok neki slave godisnjicu kad su bili prvaci sveta , vozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Upvote 4
  • Downvote 7

Danas grobari slave poraz sa tri komada u mrezi , dok neki slave godisnjicu kad su bili prvaci sveta , vozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Neko je u sadašnjosti, a neko nikako da izvuče guzicu iz prošlosti.

• Downvote 1

Stoku smo jebali uvek , trenutno je mali zastoj , ali ko vas je jednom karao , karace vas uvek . Ne radujem se ja tudjim neuspesima , ali mi je jako debilno da se vec drugi put slavi poraz i to sa tri komada u mrezi , e zato nikada i necete biti klub , nego rezimski isprdak i to samo u periodima . Jebote ne mogu da nas ugase ni sada kad smo bili pred bankrotom , jaci smo od drzxave :evotigana:

• Upvote 1
  • Downvote 4

Stoku smo jebali uvek , trenutno je mali zastoj , ali ko vas je jednom karao , karace vas uvek . Ne radujem se ja tudjim neuspesima , ali mi je jako debilno da se vec drugi put slavi poraz i to sa tri komada u mrezi , e zato nikada i necete biti klub , nego rezimski isprdak i to samo u periodima . Jebote ne mogu da nas ugase ni sada kad smo bili pred bankrotom , jaci smo od drzxave :evotigana:

Dete nemas ti pojma.Zvezda se raspada i to je fakat nece vas ni Prosinecki iz mulja izvaditi.

Partizan makar igra evropske utakmice a Zvezda ce i ove godine da rilja po Ivanjici i Kuli.

• Downvote 1

he is 30 and what is this?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...