rhapsoad Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 setimo se materacija u finalu vetskog prvenstva italijani su u tome ubedljivo najgori... za didu se slazem
lemmy sixx Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Jesu najgori,ali da samo oni rade...malo kurca. Dida na kolac!
Angelystor Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Liga shampiona nikad ludja jebote Ajmo finale Shahtjor-Marsej !!!
Џејсон Њустед Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Liverpool-You'll never score a goal, eh tugo moja
Селектор Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Не брините се, доћи ће све на своје место ... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=266549 ... у сваком погледу !!!
lemmy sixx Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 I treba.Glupim skotima zabrana igranja pred gledaocima,a Didi zabrana bavljenja fudbalom.
rhapsoad Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 pre par godina utakmica seltik - barsa je kasnila sa pocetkom pola sata, na tvu je sve vreme bio prenos sa stadiona seltika, navijaci su pevali kao jedan, ceo stadion je grmeo...to nikada necu zaboraviti ako seltik kazne da igra bez publike to ce im tesko pasti, ali ce pasti tesko i celom evropskom fudbalu meni je muka od utakmica kao sto je vecina juventusovih sa polupraznim tribinama cak i protiv jakih protivnika i to u ligi sampiona... italijani su ubedljivo najgori sto se tice simuliranja, i drugi glume ali ni priblizno zabarima
sabre Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 setimo se materacija u finalu vetskog prvenstva sta? kad je zabo glavom protivnickog igraca? a ne, to je bio zidan, pobrkao sam, tj. pobrkao si. italijani su u tome ubedljivo najgori hteo si reci ubedljivo najbolji? a usput su i svetski prvaci. cetvorostruki. samo brazil ima vise. mislim, razumem ja vas fanove ostrvskog fudbala... zabari cetiri puta svetski prvaci, englezi samo jednom, i to pre sto godina... morate da se u'vatite za nesto i da time skrecete paznju sa sustine...
Џрк Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Brate, sve to stoji, ali Zabari, Spanci, Portugalci, i Juznoamerikanci su govna od ljudi.
sabre Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Brate, pogledaj svoj post jos jednom, MOLIM TE.
rhapsoad Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 ma zabole me ko ima koliko titula ja ti pricam o trenutnom stanju u fudbalu da zidan ga je udario i to je sa njegove strane bilo vrlo glupo, a materaci je pao kao da ga je pogodio metak, to je varanje... fudbal volim zbog igre, ne zelim da gledam kretene koji se valjaju po terenu cim ih neko pipne kako bi sudija iskljucio prtivnika da bi oni lakse dosli do pobede, cilj NE OPRAVDAVA sredstva australija je pregazila italiju u osimini finala, ali na nesrecu nije postigla gol, i onda su zabari uspeli da daju gol iz penala u 90om minutu da li je penal postojao tog se ne secam, ali poenta je da su italijani bili nadigrani od australijanaca, toliko o njihovoj tituli meni je bitna igra, a ne rezultat, lose rezultat mi lako pada ako moj tim igra dobro
Álvaro Recoba Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Пенал није постојао, али је Матераци пре тога искључен због старта над Замбротом... ali ce pasti tesko i celom evropskom fudbalu meni je muka od utakmica kao sto je vecina juventusovih sa polupraznim tribinama cak i protiv jakih protivnika i to u ligi sampiona... Јуве не игра на деле Алпију, неколико година већ... Олимпико је мањи... И сваки италијански градски дерби што се навијања тиче је много бољи него било која утакмица у Енглеској или Шпанији...
kuruz Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Тек сад стижем да прокоментаришем ЛШ... У победу Манчестера нисам ни сумњао. Остатак кола је био врло занимљив ако нисте ставили паре на било кога, пошто је све дошло супротно од очекиваног изузев Арсенала, Барсе и Интера. Лион, Вердер, Ливерпул су убили све кладионичаре.
lemmy sixx Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 da li je penal postojao tog se ne secam, ali poenta je da su italijani bili nadigrani od australijanaca, toliko o njihovoj tituli Prosli grupu ubedljivo sa odlicnom igrom,osmina finala lose protiv Australije,cetvrt finale razbili Ukrajinu,polufinale razbili Nemacku,i finale sa Francuskom gde je odigrano tipicno finale SP. I sta je tu lose i nezasluzeno?Ajd' protiv Australije nisu zasluzili,ali sve ostale utakmice su odigrali odlicno.Za razliku od nekih prvenstava iz proslosti,ovo su osvojili sasvim zasluzeno.
Селектор Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 (edited) australija je pregazila italiju u osimini finala, ali na nesrecu nije postigla gol, i onda su zabari uspeli da daju gol iz penala u 90om minutu Хајде да нагласимо и то из:НЕПОСТОЈЕЋЕГ,АЛИ НЕ САМО НЕПОСТОЈЕЋЕГ,ВЕЋ И НЕВЕРОВАТНО ЛОШЕ ОДГЛУМЉЕНОГ ФАУЛА !!! И још једна битна ствар,да се не заборави,судија на том мечу је био Шпанац,Медина Канталехо! То је уз непостојећи пенал над Шевченком у мечу Тунис-Украјина,када су Украјинци голом из тог пенала прошли у 1/8 финала,највећа крађа и неправда Светског првенства у Немачкој 2006. Тако да онако најискреније СЕРЕМ СЕ Италијанима на четврту звездицу !!! П.С. А о Зидановом поступку,нећу да коментаришем! Ако већ није могао да се исконтролише,боље да га је заб`о песнајом,да бар после може да прича унуцима зашто је добио први црвени картон у историји финала СП (ако се не варам) !!! Што се тиче Лиге шампиона,свака част и Олимпијакосу и Марсеју и игром и голчинама су заслужили победе !!! Edited October 6, 2007 by Селектор
lemmy sixx Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Brate, sve to stoji, ali Zabari, Spanci, Portugalci, i Juznoamerikanci su govna od ljudi.A po cemu to ti sudis majke ti?A englezi su onako jedna izuzetno postena i kulturna nacija?Ajd' ne kenjaj.ma zabole me ko ima koliko titula ja ti pricam o trenutnom stanju u fudbaluTrenutno stanje u fudbalu je takvo da trenutno u jednoj od dve najjace lige na svetu,engleskoj,igra 64 posto stranaca.I da nema tih silnih igraca po kojima pljujete,engleski klubovi bi bili teski kurtoni.Cista cinjenica.
sabre Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 (edited) a materaci je pao kao da ga je pogodio metak, to je varanje... pa materaci je napravio sranje sto ga je provocirao, ne mislim da je nesto puno simulirao kod tog pada... a ako hoces da budes objektivan zasto ne spominjes da je zidan (koji je btw, bio i ostao jedan od mojih omijlenih igraca) prvi verbalno provocirao materacija? ne zelim da gledam kretene koji se valjaju po terenu cim ih neko pipne kako bi sudija iskljucio prtivnika da bi oni lakse dosli do pobede, cilj NE OPRAVDAVA sredstva pazi, ovo je OGROMNO preuvelicavanje i uopstavanje... ima i primera kad su se engleski igraci ponasali nesportski, ako treba da navodim primere samo reci. australija je pregazila italiju u osimini finala, ali na nesrecu nije postigla gol, i onda su zabari uspeli da daju gol iz penala u 90om minutu da li je penal postojao tog se ne secam, ali poenta je da su italijani bili nadigrani od australijanaca, toliko o njihovoj tituli meni je bitna igra, a ne rezultat opet iznosis selektivno cinjenice, i to do te mere da stvarno ne znam kako te nije sramota da to radis. italijani su igrali SA IGRACEM MANJE drugo poluvreme decko, a taj igrac je btw PRESTROGO ISKLJUCEN. znaci bili su OSLABLJENI SUDIJSKOM GRESKOM. ja cu biti objektivan do kraja pa cu ti reci da je groso simulirao penal, ali samo u poslednja dva kola premijer lige je bilo nekoliko takvih situacija, prema tome nemoj mi moralisati sa pozicije fana iste molim te. ma zabole me ko ima koliko titula mene ne zabole, a ni fudbalsku istoriju. ali, samo se vi zamajavajte sporednim stvarima, slobodno, samo napred. ja ti pricam o trenutnom stanju u fudbalu da, i ja pricam o tome. Edited October 6, 2007 by sabre
lemmy sixx Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 pazi, ovo je OGROMNO preuvelicavanje i uopstavanje... ima i primera kad su se engleski igraci ponasali nesportski, ako treba da navodim primere samo reci. Jedan od najsvezijih primera je smecarski gol koji su postigli protiv nasih na evropskom prvenstvu za mlade ove godine.Toliko o njihovom ferpleju. Svi igraju prljavo,sto je vise moguce kradu i varaju...i to je normalno,i sastavni je deo fudbala.Ali glupo je govoriti da to rade samo odredjeni,a da su englezi dzentlmeni.Teski bullshit.
Селектор Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 (edited) Prosli grupu ubedljivo sa odlicnom igrom,osmina finala lose protiv Australije Е па,то је оно о чему ја причам,незаслужено су прошли Аустралију,која је до тог тренутка играла далеко интересантнији и срчанији фудбал (и примали и давали пуно голова).Генерално,када се само сетим мечева које је Аустралија одиграла у групи против Јапана где су се у последњих 10 минута тргли и направили преокрет,а поготово против Хрвата,где је било свега и свачега,па чак и против Бразила,где су се заиста борили,могу само доћи до закључка да је било интересантније гледати Аустралију него Италију која је у групи имала болиде Амере,дебитанта Гану и погубљене Чехе !!! ЈЕДИНИ ЗАИСТА ДОБАР МЕЧ ИТАЛИЈАНА НА ПРВЕНСТВУ У НЕМАЧКОЈ ЈЕ ПОЛУФИНАЛЕ ПРОТИВ ДОМАЋИНА И НА ТОМЕ ИМ СВАКА ЧАСТ !!! Edited October 6, 2007 by Селектор
sabre Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 (edited) Хајде да нагласимо и то из:НЕПОСТОЈЕЋЕГ,АЛИ НЕ САМО НЕПОСТОЈЕЋЕГ,ВЕЋ И НЕВЕРОВАТНО ЛОШЕ ОДГЛУМЉЕНОГ ФАУЛА !!! И још једна битна ствар,да се не заборави,судија на том мечу је био Шпанац,Медина Канталехо! То је уз непостојећи пенал над Шевченком у мечу Тунис-Украјина,када су Украјинци голом из тог пенала прошли у 1/8 финала,највећа крађа и неправда Светског првенства у Немачкој 2006. Тако да онако најискреније СЕРЕМ СЕ Италијанима на четврту звездицу !!! cakaj, je l' moze neko od vas kojima zabari idu na kurac da mi kaze kako to da niko od vas ne spominje da su igrali sa igracem manje drugo poluvreme i da je to iskljucenje bila cista sudijska greska (istog tog spanca ) kojom su, dakle, osteceni. vi ste se uhvatili tog jednog stereotipa (za koji ne kazem da nema osnove) i onda prilagodjavate stvari njemu, navodite samo primere koji vam odgovaraju. могу само доћи до закључка да је било интересантније гледати Аустралију него Италију која је у групи имала болиде Амере,дебитанта Гану и погубљене Чехе !!! biggrin.gif bas lepo sto ti se svidela australija, ali ja mislim da im je bolje da se drze ragbija gana posle namucila brazil, cehe necu da komentarisem uopste koliko su dobra reprezentacija, SAD sve samo ne neozbiljna reprezentacija. neozbiljno je reci da grupa nije bila jedna od najjacih. ali to je to, ne volimo zabare pa cemo reci da je grupa bila slaba. njihova titula je cista kao suza a vi pricajte sta hocete. i jos nesto - bice ih jos (titula). a da vidim kad ce englezi da osvoje nesto. a to je sustina. i to nije posledica toga sto zabari simuliraju i kradu a englezi ne, nego je posledica toga sto su BOLJI. poslednjih 70 godina. Edited October 6, 2007 by sabre
Zagrivuk Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Aman ljudi ovo Zabari Vs. mutanti postaje dosadno! (It. En.) Ali da budemo realni. Italija trenutno dominira u fudbalu SP i LS ( Pored toga Milan je proglasen najboljim klubom na svetu skinuvsi real sa tog mesta ) Ne volim Milan, ali jedan polu osteceni klub, zbog afere osvoji iste godine LS! Tako da.............
sabre Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 ЈЕДИНИ ЗАИСТА ДОБАР МЕЧ ИТАЛИЈАНА НА ПРВЕНСТВУ У НЕМАЧКОЈ ЈЕ ПОЛУФИНАЛЕ ПРОТИВ ДОМАЋИНА gana - ubedljiva i zasluzena pobeda. ceska - ubedljiva i zasluzena pobeda. sad - remi (obe ekipe sa igracem manje) australija - pobeda sa igracem manje drugo poluvreme. ukrajina - ubedljiva i zasluzena pobeda. nemacka - odlicna igra i pobeda 2:0. francuska - prvo poluvreme neuporedivo bolji, drugo poluvreme slabiji. prvenstvo odigrano bez kiksa rekao bih. jedna od zasluzenijih titula svetskog prvaka u istoriji sp cini mi se. nemojte robovati stereotipima i predrasudama ljudi...
kuruz Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Докле, бре, више о Италијанима? Тема је ЛШ, а не италијанска репрезентација!
sabre Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 (edited) slazem se. naravno, nisam ja poceo o njima, nego rhapsoad (bez ikakvog povoda). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sta italijanski fudbal napravi od coveka...(prvi post) italijani su u tome ubedljivo najgori(drugi post) italijani su ubedljivo najgori sto se tice simuliranja, i drugi glume ali ni priblizno zabarima(treci post, tek ovde sam odreagovao) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- u svakom slucaju, potpuno si u pravu (Директор) i predlazem da se vratimo razgovoru o ligi sampiona. Edited October 6, 2007 by sabre
Recommended Posts