Jump to content

Liga Šampiona

.:Thor:.

Recommended Posts

Свака част Интеру за победу и пролаз. Тако пролазе велике екипе. Индијанци леже на терену, плачу к'о пичкице, а следећу рунду ће гледати на ТВ-у.

Јбг, кад промашиш гомилу прилика зна се шта следи. Титрали су јајца прво полувреме уместо да одраде посао и напуне жабаре.

Господине Ван Гал, попушите ми курац.

Свиња је главни кривац што је екипа пала у другом полувремену.

• Upvote 3

Фантастично! Излазак Робена је одлучио утакмицу. Ја сам из зајебанције ставио 100 динара на двојку :) И раније би преокренули да је Нагатомо ушао на време. Драго ми је што сте срећни.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Излазак Робена је одлучио утакмицу.

Амин.

Свињогал је мислио да победи Италијане њиховим стилом игре - на контру.

Добио је курчину.

Нека, можда је овако и боље...ред је да се управа отвори и да се очисти коров.

jos jedan dokaz da je nemacka liga u biti srednjaska gde nijedan tim ne odskace konstantno vec neko vreme i zato svako svakog moze da dobije a Stutgart i Volfsburg, ne tako davno prvaci, se sad bore za opstanak. Daj im 4 tima u Ligi Sampiona, zasluzili su nema sta

To je taj mocni Bajern...soderski tim,za njih je Arsenal pojam ozbiljnosti.Kada se sve sracuna,paprika prosla zasluzeno.

Tacno tako , svi se slazemo da je zasluzeno , ko ne ume onolike sanse da iskoristi ne zasluzuje da prodje .

I da ako neko kaze da je Ibrahimovic bolji od Eto-a , klevece i laze i fudbalski je pacijent .

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1

ja sam zgranut i revoltiran van galovim ponasanjem.ako,sad opet natrag u viljem i slicne dje mu je i mjesto.

edit:ubijedjen sam da ce ovi ozbiljniji englezi da se nasale s ostatkom timova,ukljucujuci i barsu ako se sudije opet ne umijesaju.a mnogo bi bilo.totenhem npr bi ovaj inter nakantao sa bar petardom.

Edited by BLAGOJE
  • Upvote 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...