lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Videcu da li ces to pevati ako vam nalete u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Još 10 dana Utvrdio sam da je LŠ ubedljivo najbolje antistres sredstvo u ispitnom roku. Ubedljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Bolje i od skrnavljenja grobova? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ako mancester udje u finale, onda im dajem 30% sanse protiv barse, 40% protiv reala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Verujem da će Fergi uzeti u obzir vaše mišljenje prilikom spremanja ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Nemoj da se vredjas, i ja navijam za mancester Svejedno se nadam pobedi, samo sa barsom se ne treba nadigravati, vec bunkerica pa u kontre/polukontre. Sa realom je malo drugacije, tu me ne bi toliko cudilo da mancester dobije. Bice zanimljivo videti koju taktiku ce stari lisac da spremi. Dosta zavise stvari i od eventualnih povreda, suspenzija, trenutne forme, samopouzdanja... Ipak se 1 utakmica igra, i to na Vembliju, a smatram da mancester ima igrace koji mogu da rese mec 1 potezom. Ali, otom-potom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Protiv Barselone treba igrati onako kako je igrao Skolarijev (mislim da je on bio tada na klupi) Čelsi onomad kad su pokradeni. Ne bunker, ne nadigravanje, nego agresija od prvog momenta, da ne mogu da dišu mali cigani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Zar nije Hidink? Ne znam bas, to je kocka, dovoljna je 1 kontra i najebo si. Mogao bi mali meksikanac da im pravi presing u zadnjoj liniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Bravo, biće da je ipak on. Nek pukne kontra, bolje igrati muški i izgubiti, nego se guziti i čekati kad će da ti ga uvaljaju. Bunker uspeva kad se igraju dve utakmice, inače nema smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Protiv Barselone treba igrati onako kako je igrao Skolarijev (mislim da je on bio tada na klupi) Čelsi onomad kad su pokradeni. Ne bunker, ne nadigravanje, nego agresija od prvog momenta, da ne mogu da dišu mali cigani. Bio je Hidink,a upravo on je igrao bunkercinu pa na kontre. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Se brisu parni kartoni za finale LS-a? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 koliko ja znam,mislim da se ne brisu...ako se ne varam,mislim da je kerik propustio finale pre koju sezonu bas zbog parnih kartona... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ja mislim da je Flecer propustio,ne Kerik.A cini mi se da i Pike i Dani Alves nisu igrali zbog toga...ili neka povreda bese. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 flecher je propustio finale jer je dobio crveni karton protiv arsenala. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ја мислим да се сада бришу картони. У финалу неко може да не игра ако добије по жути на обе утакмице полуфинала или ако добије црвени. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Ja mislim da je Flecer propustio,ne Kerik.A cini mi se da i Pike i Dani Alves nisu igrali zbog toga...ili neka povreda bese. ne brišu se kartoni za finale. brišu se samo za sledeću sezonu. Pike i Alveš nisu igrali jer ih je Gvardiola odmarao. zbog kartona u revanšu sa Šahtjorom nije igrao Inijesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Bio je Hidink,a upravo on je igrao bunkercinu pa na kontre. Govorim o utakmici odigranoj u Londonu, ne o prvom meču. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Koliko vidim, Mancester se vec plasirao u finale??? Svi koji potcenjujete Salke - smesni ste!!! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ja ne potcenjujem nikog, sve ovo sto sam pricao za finale bilo je pod pretpostavkom da mancester prodje dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 koliko ja znam,mislim ...ako se ne varam...,mislim da je ... Opet petljas . Nemoj da mislis ,ne ide ti . Dobronameran savet . 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 5 dana zabrana postovanja. Ćao, ćao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Тебра, претерујеш... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ja sam vam lepo rekao da se čovek ošišao i da se ne zajebavate. Inače se Real lepo snašao u ovom zagrevanju protiv Barse, neće to baš tako lako ići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Подршка Бехериту, онај пацијент је постао невиђено напоран. 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ovrebo,Busaka,Stark... nastavi niz Ipak bice 1-0 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts