Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakvo smece od utakmice zasad. Barselona je umrtvila igru kao nikad dosad, a kad se na sve to doda onaj komentator, mogu da konstatujem da je bolje bilo da sam gledao Fulam - Bolton nego ovo... Uzas!!!

• Upvote 1
Posted

Farselona se prošle sezone žalila na Murinjiov anti-fudbal, a sada oni upravo to rade. Volio bih da sudija izmisli penal za Real i da nakon tog gola Pike postigne autogol, da izgube.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Neverovatno, ali navijam za Mančester u finalu.

Posted

Barsa nije bila mnogo bolja, samo za Mesija i to je to

Ali sto volim sto je Salke sinoc puko ko zaprska.

Mi ovo,mi ono,Mancester razmazen i nemotivisan,pickice...trebalo je da stoji 0:6 na poluvrijeme

Posted

Који смор овај Shit Clasico. Срећа ту су Фулам и Болтон да улепшају фудбалско вече. Сутра ћу ваљда видети какве је голове Аргентинац дао

• Upvote 2
Posted

Vaistinu, očajna utakmica. Simuliranje, plakanje, mlataranje rukama, tri šanse, prekidanje na svake tri sekunde...

Jedva čekam finale.

• Upvote 1
Posted (edited)

drago mi je zbog vecerasnjeg grandioznog trijumfa barselone . ne mogu smisliti onu cigansturu ronalda , a jos vise musavog cergara murinja . pisaaaaaj po sred madrida .

EDIT** ajde ti realovac udri jos koji minus , jebem li te u usta coljava krezuba , kurca nemas pa se izivljavas...

Edited by Pristojni urinator
  • Upvote 3
  • Downvote 12
Posted

Sudar dva najogavnija tima na svetu i igra na tom nivou..

Ovaj Mesi je definitivno najbolji fudbaler svih vremena, a nepune 24 godine ima.

:haha::haha::haha::haha:

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...