Jump to content

Recommended Posts

Posted

Liverpul je klub sa najvise postignutih golova , sto pokazuje da su najatraktivnija ekipa , voleo bih da u sledecoj rundi igraju sa Interom ili Seviljom , nikako ne bih voleo Milan ili Real , Barselona moze , ali to ipak nije tako mali zalogaj kao sto je Inter.

Posted

Ode Lazio :rolleyes: .....Pa i taj Roci.... i tako i tako su izgubili utakmicu a on shutira penal kao da se resava finale...bled kao krpa-videlo se da ce da promashi...Ali u svakom slucaju i da su dobili Reala ne bi proshli dalje...Oni smrdljivi Grci su se zdiveli...koliko i da ih mrzim moram da priznam da imaju jak tim

Posted

Мени је баш најдражи успех Олимпијакоса! Даре Ковачевић је легенда! Човек у 34. години игра са жаром неког јуниора жељног доказивања! Највише ценим баш ту особину,када човек сопственим пожртвовањем, примером и квалитетом повуче остатак тима и препороди га! Даре и Пеђа,иако већ времешни, су најзаслужнији за пролазак и допадљиве игре Олимпијакоса ове сезоне у ЛШ. Држим им палчеве и навијам да оду што даље! :pivopije::bigblue:

П.С. Кад боље погледате где је све Дарко Ковачевић играо, приметићете да нема екипе у којој није оставио трага!

Камо среће да Србија има више таквих играчина !!!

Били би опет :srbija: !!! :pivopije::D

Posted

А оно главно Реал Сосиједад?

У Јувентусу су га карали и нису му давали нормалну минутажу,али је зато у улози џокера постигао најбољи однос постигнутих голова/одиграних минута.Те године чини ми се да су били шампиони,а култни гол дао је скочио и заб`о гол главом изнад Перуција који је кренуо руком! :D

Posted

stoji to da nije imao minutazu u juventusu, i da je u sosijedadu bio na vrhuncu(tada je real jedva osvojio titulu ispred njih), ali rekao si da nema ekipe u kojoj nije ostavio trag, pa sam morao da te ispravim :D

Posted

Treba pozvati i njega i Đorđevića u reprezentaciju, oni su fantastičan tandem asistenta i napadača. Gol koji su dali Laciju je pravi PES gol.

Pique! :) Ta Roma je toliko smešna da je to strašno, igrao je ceo prvi tim, Spaleti pizdeo kao da je finale LŠ... Kakvi jadnici...

Posted

Danas su izvucheni parovi za 1/8 finala L SH:

Seltik – Barselona

Lion – Mančester Junajted

Šalke – Porto

Liverpul – Inter

Roma – Real Madrid

Arsenal – Milan

Olimpijakos – Čelsi

Fenerbahče – Sevilja

arsenal-milan i liverpul-inter ce biti pravo uzivanje gledati :da:

Posted

Zadovoljan sam zrebom , Liverpul je dobio jednog od laksih protivnika , i ne bi trebalo da bude problema . Takodje mislim da prolaze Milan , Celzi , ManUtd , Real i Barsa

Posted
Lion – Mančester Junajted

Vec vidim smrdljive francuze kako plachu..

Liverpul – Inter

Arsenal – Milan

Olimpijakos – Čelsi

Od ostalih parova ova 3 su mi najzanimljivija...u ovom prvom ce bude svashta, a ma koliko ne voleo Arsenala, i sto me Liverpul nervira u poslednje vreme, nadam se da ce da ga zavuku duboko smrdljivim Italijanima. England :rockdevil:

A Olimp-Chelsi...primamljivo..bice svashta tu!!

Posted (edited)

Liverpul je dobio jedan od laksih protivnika???....Sumljivo

ja sam za Salke i Barsa

Edited by Ive
Posted

Arsenal po meni prolazi Milan... ne mogu oni vecno da se provlace... Inter ce proci Liverpool... Real ce proci Romu, a iznenadjenja nece biti sto se tice ostalih utakmica... :D

Posted

Celtic versus Barcelona ----------------------------- Barsa

Lyon versus Manchester United ------------- Mancester

Schalke versus FC Porto --------------- Porto

Liverpool versus Inter Milan ---------Liverpul

AS Roma versus Real Madrid -----------------------Real

Arsenal versus AC Milan ------------------Milan

Olympiakos versus Chelsea ------------Celzi

Fenerbahce versus Sevilla ---------Sevilja

Bar ja ovako mislim

Posted
Liverpul je dobio jedan od laksih protivnika???....Sumljivo

Naspram Milana , Reala i Barse , Inter je mizerija od kluba , naravno da nece biti lako , ali Liverpul ima mnogo vise velikih utakmica u nogama i mislim da ce to i presuditi , .

Posted
po tebi?

po mom mishljenju, milan ide dalje.. kad je najteze igraju najbolje.

:da:

Usput, ne zaboravite da je Ibrahimović trenutno najbolji napadač na svijetu, vi što otpisujete Inter.

Posted

Koliko god mrzeo engleze,voleo bih da prodje Liverpool.Nikako za Inter,nikako.U drugom italijansko-engleskom paru me zabole...i jedne i druge ne volim.Barsa prolazi,i zelim da budu prvaci evrope.

Posted

Ja mrzim Inter i Milan pa neka prodju shugavi Englezi!

Inace ovi sto se pale na Engleze i taj navodno lepi fudbal, da su sami rekli kako njihov fudbal vise nije na nivou velikih fudbalskih sila, pa tako i oni moraju da idu u korak sa svetom. Najbolji izbor je bio Kapelo poznat po zatvorenoj igri.

Posted

Celtic versus Barcelona ----------------------------- Barcelona

Lyon versus Manchester United ------------- Manchester

Schalke versus FC Porto --------------- Schalke

Liverpool versus Inter Milan ---------Liverpool

AS Roma versus Real Madrid -----------------------Real

Arsenal versus AC Milan ------------------Milan

Olympiakos versus Chelsea ------------Olympiakos

Fenerbahce versus Sevilla ---------Sevilla

A ovako ja mislim :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...