Мајор Гашпар Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Slazem se...barem zbog kvaliteta fuzbala. Skoti su slabi.
ba+a. Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Smrdljivi liverpul... e kolega, nemoj tako
Hail Metal Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Liverpul je klub sa najvise postignutih golova , sto pokazuje da su najatraktivnija ekipa , voleo bih da u sledecoj rundi igraju sa Interom ili Seviljom , nikako ne bih voleo Milan ili Real , Barselona moze , ali to ipak nije tako mali zalogaj kao sto je Inter.
Ive Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Ode Lazio .....Pa i taj Roci.... i tako i tako su izgubili utakmicu a on shutira penal kao da se resava finale...bled kao krpa-videlo se da ce da promashi...Ali u svakom slucaju i da su dobili Reala ne bi proshli dalje...Oni smrdljivi Grci su se zdiveli...koliko i da ih mrzim moram da priznam da imaju jak tim
Селектор Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Мени је баш најдражи успех Олимпијакоса! Даре Ковачевић је легенда! Човек у 34. години игра са жаром неког јуниора жељног доказивања! Највише ценим баш ту особину,када човек сопственим пожртвовањем, примером и квалитетом повуче остатак тима и препороди га! Даре и Пеђа,иако већ времешни, су најзаслужнији за пролазак и допадљиве игре Олимпијакоса ове сезоне у ЛШ. Држим им палчеве и навијам да оду што даље! П.С. Кад боље погледате где је све Дарко Ковачевић играо, приметићете да нема екипе у којој није оставио трага! Камо среће да Србија има више таквих играчина !!! Били би опет !!!
rhapsoad Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Shefild Vensdej, Juventus i Lacio nekada moj omiljeni igrac ali realno u ove 3 ekipe nista nije pokazao
Селектор Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 А оно главно Реал Сосиједад? У Јувентусу су га карали и нису му давали нормалну минутажу,али је зато у улози џокера постигао најбољи однос постигнутих голова/одиграних минута.Те године чини ми се да су били шампиони,а култни гол дао је скочио и заб`о гол главом изнад Перуција који је кренуо руком!
rhapsoad Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 stoji to da nije imao minutazu u juventusu, i da je u sosijedadu bio na vrhuncu(tada je real jedva osvojio titulu ispred njih), ali rekao si da nema ekipe u kojoj nije ostavio trag, pa sam morao da te ispravim
kuruz Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Treba pozvati i njega i Đorđevića u reprezentaciju, oni su fantastičan tandem asistenta i napadača. Gol koji su dali Laciju je pravi PES gol. Pique! Ta Roma je toliko smešna da je to strašno, igrao je ceo prvi tim, Spaleti pizdeo kao da je finale LŠ... Kakvi jadnici...
*nitro* Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Danas su izvucheni parovi za 1/8 finala L SH: Seltik – Barselona Lion – Mančester Junajted Šalke – Porto Liverpul – Inter Roma – Real Madrid Arsenal – Milan Olimpijakos – Čelsi Fenerbahče – Sevilja arsenal-milan i liverpul-inter ce biti pravo uzivanje gledati
Hail Metal Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Zadovoljan sam zrebom , Liverpul je dobio jednog od laksih protivnika , i ne bi trebalo da bude problema . Takodje mislim da prolaze Milan , Celzi , ManUtd , Real i Barsa
Angelystor Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Lion – Mančester Junajted Vec vidim smrdljive francuze kako plachu.. Liverpul – Inter Arsenal – Milan Olimpijakos – Čelsi Od ostalih parova ova 3 su mi najzanimljivija...u ovom prvom ce bude svashta, a ma koliko ne voleo Arsenala, i sto me Liverpul nervira u poslednje vreme, nadam se da ce da ga zavuku duboko smrdljivim Italijanima. England A Olimp-Chelsi...primamljivo..bice svashta tu!!
rhapsoad Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 ManUtd, Sevilja, Inter i Seltik su timovi za koje navijam a nadam se i prolazu Arsenala, Olimpijakosa (zbog ekipa protiv kojih igraju)
Vic Rattlehead Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Roma - Real. Auuuu. Milan će izbaciti Arsenal, Inter Liverpool. Forza Italia!
Ive Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 (edited) Liverpul je dobio jedan od laksih protivnika???....Sumljivo ja sam za Salke i Barsa Edited December 22, 2007 by Ive
Geozee Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Arsenal po meni prolazi Milan... ne mogu oni vecno da se provlace... Inter ce proci Liverpool... Real ce proci Romu, a iznenadjenja nece biti sto se tice ostalih utakmica...
*nitro* Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 po tebi? po mom mishljenju, milan ide dalje.. kad je najteze igraju najbolje.
Zagrivuk Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Celtic versus Barcelona ----------------------------- Barsa Lyon versus Manchester United ------------- Mancester Schalke versus FC Porto --------------- Porto Liverpool versus Inter Milan ---------Liverpul AS Roma versus Real Madrid -----------------------Real Arsenal versus AC Milan ------------------Milan Olympiakos versus Chelsea ------------Celzi Fenerbahce versus Sevilla ---------Sevilja Bar ja ovako mislim
Hail Metal Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Liverpul je dobio jedan od laksih protivnika???....Sumljivo Naspram Milana , Reala i Barse , Inter je mizerija od kluba , naravno da nece biti lako , ali Liverpul ima mnogo vise velikih utakmica u nogama i mislim da ce to i presuditi , .
Zagrivuk Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ne samo to, Liverpul zna da igra velike utakmice za razliku od Intera
Vic Rattlehead Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 po tebi? po mom mishljenju, milan ide dalje.. kad je najteze igraju najbolje. Usput, ne zaboravite da je Ibrahimović trenutno najbolji napadač na svijetu, vi što otpisujete Inter.
lemmy sixx Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Koliko god mrzeo engleze,voleo bih da prodje Liverpool.Nikako za Inter,nikako.U drugom italijansko-engleskom paru me zabole...i jedne i druge ne volim.Barsa prolazi,i zelim da budu prvaci evrope.
Zagrivuk Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Ja mrzim Inter i Milan pa neka prodju shugavi Englezi! Inace ovi sto se pale na Engleze i taj navodno lepi fudbal, da su sami rekli kako njihov fudbal vise nije na nivou velikih fudbalskih sila, pa tako i oni moraju da idu u korak sa svetom. Najbolji izbor je bio Kapelo poznat po zatvorenoj igri.
Thule Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Celtic versus Barcelona ----------------------------- Barcelona Lyon versus Manchester United ------------- Manchester Schalke versus FC Porto --------------- Schalke Liverpool versus Inter Milan ---------Liverpool AS Roma versus Real Madrid -----------------------Real Arsenal versus AC Milan ------------------Milan Olympiakos versus Chelsea ------------Olympiakos Fenerbahce versus Sevilla ---------Sevilla A ovako ja mislim
Recommended Posts