Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pola Mađar, pola ustaša...

ok..seru ljudi...zar ne bi bila varijanta...normalna...polu honved,pola ustasa...kao kada bi rekao polu hrvat,polu honved...savim prozivka bez potpore...

Grobarska pesma.

ne znam kako mozes ovako...iskreno...

Edited by Trne-svetska mega faca
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Partizanovi igrači i navijači te prosto ponekad natjeraju da više njih mrziš nego što voliš Zvezdu.

А ја сам мислио да само Милојко Пантић и Неша Страх могу да буду овакви кретени.

Posted

^a ja sam nachuo da su se na egzitu pevale zvezdine pesme. :bigblue:

Распитујеш се, а? :D

Да, волим неке циганске песме, скроз су на месту и не сметају ми. "Добро знај" рецимо готивим.

Posted

Распитујеш се, а? :D

Да, волим неке циганске песме, скроз су на месту и не сметају ми. "Добро знај" рецимо готивим.

nisam se ja nishta raspitivao, rekla mi jedna ptichica. :bigblue:

Posted

А има ли Партизан са наследницима Александра Македонског и Филипа Другог негде на интернету да се погледа?

Posted

Управе су се договориле да нема продаје карата гостујућим навијачима преко клубова, тако да у Београд није стигла ниједна карта. У Македонији нема карата на благајнама у Скопљу, него сам у Тетову, тако да Гробари нису могли да дођу до њих. Сигурно ће бити неких људи који ће навијати за Партизан, али они су ко зна каквим комбинацијама дошли до улазница.

Posted

ovo su siptari kralju

Па јесу, али не видим да су нешто мање наследници Александра и Филипа.. Значи да нема?

Posted

ne pitam te to,vec ovo u beogradu tj da su navijaci iskulirali i to gospodski.mislio sam da cete ih usrat sigurno sa nekim sranjima.a svi znamo kako bi evropa reagovala prema klubu onda.

Posted (edited)

Има на нету, гледам. Ја мислим да ми је ово једини пут да би волео Партизан да победи неког. Да л што играју против македонске Шкендије ил' што морам да се променим мало кад сам далеко од куће, не знам :bigblue:

Edited by Álvaro Recoba
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...