*nitro* Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 barsa prolazi seltik, ali pored manchestera, reala, milana teshko da ce osvojiti titulu.. + u poslednje vreme, forma im ide silaznom putanjom
Hail Metal Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Pa kad pocne liga sampiona moze se milon stvari izdesavati , tako da sto se forme tice ne moze se nista govoriti , osecam da Liverpul i Milan tempiraju formu za zavrsnicu....
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) Zadovoljan sam zrebom , Liverpul je dobio jednog od laksih protivnika , i ne bi trebalo da bude problema ali to ipak nije tako mali zalogaj kao sto je Inter care, koji fudbal ti pratis? inter je trenutno najjaci tim u evropi (ako ima neki jaci, da cujem?), iako je osakacen povredama igraca, samim tim i najgori moguci zreb po liverpul. bice gusto, tj neizvesno, ali je jasno ko dan da je ipak inter favorit. u svakom slucaju glupo je i neozbiljno reci to sto si rekao, makar i u cilju provokacije. ako pratis fudbal dobro znas da su se liverpulu smejali u evropi do pre tri godine kada je prvo izbacio juventus a onda i osvojio (potpuno nezasluzeno i srecno pobedivsi u finalu) ligu sampiona. sledece godine eliminacija od slabe benfike i prosle godine finale... u svakom slucaju, liverpul je po imenima sada najjaci u poslednjih 20 godina i nece biti lako. ipak, jasno je da je njihovo najjace oruzje rafa benitez... a ovi navijaci juventusa koji ce navijati protiv intera samo pokazuju kompleks ostali parovi imaju blage ili izrazite favorite. milan - arsenal? jebiga, milanu je prosek godina 35 a arsenalu 23, sta jos reci... realu nece biti lako protiv rome, igraju ofanzivno, otvoreno, a roma tvrdo... nece tu biti puno golova... plus, roma je naucila skolu prosle godine... Edited December 29, 2007 by sabre
lemmy sixx Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 inter je trenutno najjaci tim u evropi (ako ima neki jaci, da cujem?) Barsa.Po imenima,duzini klupe,lepsoj igri...po svemu je mnogo bolja. a ovi navijaci juventusa koji ce navijati protiv intera samo pokazuju kompleks Kompleks?Od Intera?Ti pratis italijansku ligu?Ti znas razliku izmedju ova dva kluba?Ajde ne budi smesan. Inter jednostavno ne volim,i uvek protiv njih.Pa cak i za sugave engleze.Milan isto ne volim,ali je Milan za razliku od Intera veliki klub koji postujem,za razliku od ovih tvojih paprikanera. plus, roma je naucila skolu prosle godine... Naucila je kurac.To su jos veci paprikaneri od ovih tvojih iz Milana.
Geozee Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Kako neko moze tom silinom da navija za neki strani klub? Nece mi biti jasno... ja licno navijam za mancester, al se nikad zbog njega ne bi napusavao...
lemmy sixx Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Ja licno navijam za Crvenu Zvezdu,posle njih za Juventus.I sta tu nije jasno?Kad navijas za neki klub,onda ga i volis,i bodris i napusavas njegove protivnike.Jebiga,inostrani je,ali je meni blizi od ostalih nasih sodera,na celu sa Partizanom.Za mene u Srbiji postoji samo jedan klub,a to je velika Crvena Zvezda.Ostalo su sve paprikaneri (sem Vose koju jako postujem).
kuruz Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 care, koji fudbal ti pratis? inter je trenutno najjaci tim u evropi (ako ima neki jaci, da cujem?), iako je osakacen povredama igraca, samim tim i najgori moguci zreb po liverpul. bice gusto, tj neizvesno, ali je jasno ko dan da je ipak inter favorit. u svakom slucaju glupo je i neozbiljno reci to sto si rekao, makar i u cilju provokacije. Манчестер Јунајтед, Арсенал и Реал Мадрид.
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) Barsa.Po imenima,duzini klupe,lepsoj igri...po svemu je mnogo bolja. osim po tome sto zaostaje sadam bodova za realom, sto je pukla k'o zvecka u derbiju na svom terenu, sto im je najveca zvezda i najbolji igrac u krizi vec godinu dana, sto prosle godine nisu osvojili nista a a nece ni ove, itd. Манчестер Јунајтед, Арсенал и Реал Мадрид. eh, jos da si rekao po cemu su jaci, gde bi ti bio kraj... po ucinku u prvenstvu/ligi sampiona/kupu ne mogu da budu jaci, eventualno mogu da budu isti, a nisu ni to. dobar dan i dovidjenja. mancester smo s pola snage otresli na sred old traforda pred njihovim navijacima nedelju dana pre pocetka njihovog prvenstva a mesec pre pocetka naseg. mancester igrao u najjacem sastavu, mancini u kombinovanom. junajted grizo za pobedu pred svojim navijacima u generanoj probi pred prvenstvo, inter se uigravao. hvala na paznji. Ti pratis italijansku ligu?Ti znas razliku izmedju ova dva kluba? pratim. znam. juventus je KRAO da bi osvajao titule. inter nije i nema cega da se stidi. vise od jedne titule mu je ukradeno. od strane MAFIJE. ali je Milan za razliku od Intera veliki klub po cemu? ako pratis fudbal i drzis do tradicije, trebalo bi da znas da je inter do dolaska belruskonija imao vise trofeja od milana. ili to nisi znao? ili ne znas ko je i sta je belruskoni? trebalo bi da znas da je derbi italije juventus - inter (i uvek ce biti) a ne juventus - milan. Edited December 29, 2007 by sabre
kuruz Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) eh, jos da si rekao po cemu su jaci, gde bi ti bio kraj... po ucinku u prvenstvu/ligi sampiona/kupu ne mogu da budu jaci, eventualno mogu da budu isti, a nisu ni to. dobar dan i dovidjenja. mancester smo s pola snage otresli na sred old traforda pred njihovim navijacima nedelju dana pre pocetka njihovog prvenstva a mesec pre pocetka naseg. mancester igrao u najjacem sastavu, mancini u kombinovanom. junajted grizo za pobedu pred svojim navijacima u generanoj probi pred prvenstvo, inter se uigravao. hvala na paznji. pratim. znam. juventus je KRAO da bi osvajao titule. inter nije i nema cega da se stidi. vise od jedne titule mu je ukradeno. od strane MAFIJE. Манчестер је играо без измена, Манћини их је направио осам. Играчи Јунајтеда су се испромашивали, Интерови из три шансе дали три гола. Наравно, Интер је заслужено победио, али стварно мислим да се на основу пријатељских утакмица не могу упоређивати тимови. Чак и у куп утакмицама многи тимови играју ноншалантно, а не у оваквим мечевима, тако нема разлога да причаш да је Јунајтед гризао. И Интер и Милан ће да лете из Серије А кад оду Морати и Берлускони. Јувентусу нико ништа није смео док је Ањели био жив, иста прича ће бити и са овима. "Хвала на пажњи". :) Edited December 29, 2007 by Куруз
Zagrivuk Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 @sabre Dokle bre vise sa tim tvojim napadima na Juventus, Lepo ti covek kaze (Куруз) da je Anjeli ziv video bi ti sta je Juventus. A kad smo vec kod mafije 100 PUT TI KAZEM! Juve je izbacen kad je Morati postao najmocniji lik u Italiji, i pazi ti tu picku od Moratija NE MOZE DA VERUJE da POLOVICNI JUVE je treci! Pa sad opet kenja kako su trebali strozije da ih kazne. Hoce li opet da namesti svog sudiju za neki skandal? A po cemu je to Inter mocan? To sto polovicni Juve je treci a Milan van forme. Losom logikom ides. Italijanska cuvena skrivena kamera, kad se Zenga zeza pa navodno hoce da se vrati u seriu A, a oni mu kazu da mora da pocne ponovo od nule i da je za to najbolji Inter :) Inace Juve u Srbiji dobija sve vise navijaca jer nam je muka od onog Inter-Serbia, ja znam samo jednog pravog fana Intera, koji navija za Inter vec 15 godina a ovde je Zvezdas, i on sam kaze da mu je odvratno to inter-Serbia. Kakve mi veze imamo sa Interom? Ja volim Zvezdu i navijam za Juve (Pa sta) A sto se tice Liverpul - Inter, nema veze sa Juventusom, realno Liverpul je bolji klub! Tacno je da nista nije sigurno, ali po svoj logici bi trebalo Liverpul da prodje.
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) Интер је заслужено победио, али стварно мислим да се на основу пријатељских утакмица не могу упоређивати тимови. slazem se da se ne mogu uporedjivati i da ovo ne mora mnogo da znaci. spomenuo sam to jer je to najskorije sto su igrali a u kontekstu price ko je bolji ove godine itd, tj da ni u jednom elementu man u (a nijedan drugi tim u evropi) nije bolji od intera u dosadasnjem delu sezone. naravno, ogradicu se i reci da ni to ne mora nista da znaci, dzabe sve ako ne odigraju podjednako dobro u drugom delu sezone. icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif drago mi je sto sam te nasmejao, i drugi put. ---------------------------------------------- @totem prvo: Lepo ti covek kaze (Куруз) da je Anjeli ziv video bi ti sta je Juventus. cekaj, ovo bi trebalo valjda da znaci "da je anjeli ziv nastavili bi da krademo jos sledecih deset godina i niko nam nista ne bi mogao" :) ili to ili nisi skapirao. A po cemu je to Inter mocan? To sto polovicni Juve je treci a Milan van forme. Losom logikom ides. cekaj, sta ti znaci "van forme"? pa vec dve godine su van forme? pa ko ih jebe sto su dve godine van forme? kakva je to sprdnja od izgovora jebote.... "van forme su"... wtf... Inace Juve u Srbiji dobija sve vise navijaca jer nam je muka od onog Inter-Serbia, ja znam samo jednog pravog fana Intera, koji navija za Inter vec 15 godina a ovde je Zvezdas, i on sam kaze da mu je odvratno to inter-Serbia. Kakve mi veze imamo sa Interom? hm, cini mi se da ste i ovde i ti i ortak zestoko omasili poentu. pa kako nazvati fan sajt srpskih navijaca intera nego "INTER-SERBIA" ili nekako vrlo slicno tome? wtf?? ako imas neki bolju ideju predlozi administratorima sajta, siguran sam da su otvoreni za konstruktivne predloge... sasvim je uobicajeno da se fan sajtovi klubova nazivaju na taj nacin, ne samo u srbiji i ne samo fan sajtovi intera. realno Liverpul je bolji klub! Tacno je da nista nije sigurno, ali po svoj logici bi trebalo Liverpul da prodje. po cemu je "realno" bolji? po tome sto ga ti vise volis (u prevodu: sto mrzis inter)? po tome sto je bio prvi u grupi? po tome sto je prvi u prvenstvu? po tome sto nije bio prvak svoje zemlje 20 godina? ali ok, ako ti kazes da je REALNO bolji, onda je bolji. Edited December 29, 2007 by sabre
kuruz Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) А по чему је Интер бољи од Јунајтеда? Edited December 29, 2007 by Куруз
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) А по чему је Интер бољи од Јунајтеда? po tome sto je ubedljivo prvi u svom prvenstvu, bez poraza, po tome sto ima samo jedan poraz u sezoni u svim takmicenjima (kao da nema nijedan posto je svejedno bio prvi u grupi), po tome sto imaju skor u sezoni 20-4-1 u svim takmicenjima, po tome sto nije ispao iz kupa, po tome sto je pobedio u prijateljskoj utakmici pre pocetka sezone. zadovol;jan odgovorom? p.s. sad citam da real i celzi nude 90 miliona evra za maikona i ibrahimovica... glatko odbijeno, naravno... jos da dodju van der vart i elano... a i ako ne dodju najjaci smo... Edited December 29, 2007 by sabre
Zagrivuk Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 slazem se da se ne mogu uporedjivati i da ovo ne mora mnogo da znaci. spomenuo sam to jer je to najskorije sto su igrali a u kontekstu price ko je bolji ove godine itd, tj da ni u jednom elementu man u (a nijedan drugi tim u evropi) nije bolji od intera u dosadasnjem delu sezone. naravno, ogradicu se i reci da ni to ne mora nista da znaci, dzabe sve ako ne odigraju podjednako dobro u drugom delu sezone. drago mi je sto sam te nasmejao, i drugi put. ---------------------------------------------- @totem prvo: cekaj, ovo bi trebalo valjda da znaci "da je anjeli ziv nastavili bi da krademo jos sledecih deset godina i niko nam nista ne bi mogao" :) ili to ili nisi skapirao. cekaj, sta ti znaci "van forme"? pa vec dve godine su van forme? pa ko ih jebe sto su dve godine van forme? kakva je to sprdnja od izgovora jebote.... "van forme su"... wtf... hm, cini mi se da ste i ovde i ti i ortak zestoko omasili poentu. pa kako nazvati fan sajt srpskih navijaca intera nego "INTER-SERBIA" ili nekako vrlo slicno tome? wtf?? ako imas neki bolju ideju predlozi administratorima sajta, siguran sam da su otvoreni za konstruktivne predloge... sasvim je uobicajeno da se fan sajtovi klubova nazivaju na taj nacin, ne samo u srbiji i ne samo fan sajtovi intera. po cemu je "realno" bolji? po tome sto ga ti vise volis (u prevodu: sto mrzis inter)? po tome sto je bio prvi u grupi? po tome sto je prvi u prvenstvu? po tome sto nije bio prvak svoje zemlje 20 godina? ali ok, ako ti kazes da je REALNO bolji, onda je bolji. Anjeli nikog nije izbacivao iz lige. Inace Modji je taj koji je namestao utakmice, inace svi su namestali. Van forme je Milan, a i nih ste pokrali za bodove (prosle godine) Ja sam pitao "Kakve mi Srbi imamo veze sa Interom?" :) Ne volim Liverpul, samo kazem da je bolji.
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Van forme je Milan, a i nih ste pokrali za bodove (prosle godine) jebiga, krade taj inter , ne zna kad je dosta... poznati su po tome... a i nih ste pokrali za bodove (prosle godine) i ove, za 25 bodova smo ih pokrali cak. za sad, bice jos vise na kraju sezone. Ja sam pitao "Kakve mi Srbi imamo veze sa Interom?" pa nemamo, al volje ljudi inter, sta ces. vise ga vole nego prljave mafijaske lopovse klubove juventus i milan...
lemmy sixx Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 osim po tome sto zaostaje sadam bodova za realom, sto je pukla k'o zvecka u derbiju na svom terenu, sto im je najveca zvezda i najbolji igrac u krizi vec godinu dana, sto prosle godine nisu osvojili nista a a nece ni ove, itd. To nema nikakve veze sa tvojim pitanjem ko ima bolji tim.Bolji tim ima Barselona.A da li ce ove godine osvojiti nesto ili nista,to cemo jos videti. pratim. znam. juventus je KRAO da bi osvajao titule. inter nije i nema cega da se stidi. vise od jedne titule mu je ukradeno. od strane MAFIJE. Ma naravno.Sve Juventusove titule su dosle od strane mafije i kradje,a jadan Inter tu nije mogao nista,i tako su sedeli i plakali i gledali kako im iz godine u godinu oduzimaju zasluzene titule. Ajde ne kenjaj.Ako neko ima komplekse,onda su to navijaci Intera.Dokazano sa tvoje strane.Vise puta. po cemu? ako pratis fudbal i drzis do tradicije, trebalo bi da znas da je inter do dolaska belruskonija imao vise trofeja od milana. ili to nisi znao? ili ne znas ko je i sta je belruskoni? trebalo bi da znas da je derbi italije juventus - inter (i uvek ce biti) a ne juventus - milan. IMAO je.To je kljucna recenica.Sada nema.Ni priblizno.I manji je klub od Milana.Cinjenica. Derbi Italije jeste Juventus-Inter.Ali to ne cini Inter vecim klubom od Milana.To samo cini Milan i Inter duplo manjim klubom od stare dame,posto i u jednom i drugom slucaju derbija nema bez velikog Juvea. А по чему је Интер бољи од Јунајтеда? Po nicemu.Mancester je naspram Intera klubcina.A Liverpool tek.Koliko god mrzim engleze,to je cinjenica. prljave mafijaske lopovse klubove juventus i milan... Ko je losiji,ima pravo da se ljuti. a i ako ne dodju najjaci smo... Od kada ti igras u Interu?Nisam te primetio.Ili igras u mladjim narastajima?
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 To nema nikakve veze sa tvojim pitanjem ko ima bolji tim. to je jedino sto ima veze s mojim pitanjem. sve ostalo sto si rekao ima veze jedino sa tim sto ti vise volis barsu, tj preciznije - sa tim sto mrzis inter. Ako neko ima komplekse,onda su to navijaci Intera.Dokazano sa tvoje strane.Vise puta. opet netacno. volim sve italijanske klubove osim milana. neke vise a neke manje. nijedan ne mrzim. osim milana. to sto vise volis milan samo pokazuje da si podsvesno svestan da je inter, a ne skorojevicski milan, najljuci rival juventusa. otud kompleksi (nekih) navijaca juventusa i mrznja prema interu. Po nicemu. mislis - ni po cemu? ziveli
kuruz Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 po tome sto je ubedljivo prvi u svom prvenstvu, bez poraza, po tome sto ima samo jedan poraz u sezoni u svim takmicenjima (kao da nema nijedan posto je svejedno bio prvi u grupi), po tome sto imaju skor u sezoni 20-4-1 u svim takmicenjima, po tome sto nije ispao iz kupa, po tome sto je pobedio u prijateljskoj utakmici pre pocetka sezone. zadovol;jan odgovorom? Као да нема ниједан? Шта причаш ти? Јеботе, к'о неко дете... један ко ниједан... :) Јунајтед је без пораза завршио такмичење по групама (али СТВАРНО немају ниједан пораз), а такође је први у својој лиги, која је много јача од италијанске. Изгубише малопре од Вест Хема, Роналдо промашио пенал при резултату 0:1, после Фердинанд и Апсон дали голове...
Zagrivuk Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 @Куруз. Eh sad, pa nije da su jaci od Italijana, ipak je Milan prvak Evrope
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) Изгубише малопре од Вест Хема eto po cemu je inter jaci. izmedju ostalog, naravno. која је много јача од италијанске. da, evo sad igrali totenhem reding, rezultat 6:4 jaka liga u picku materinu... u seriji a je prvak evrope u donjem delu tabele, sa tendencijom da tu i ostane. Edited December 29, 2007 by sabre
kuruz Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) Првак Европе је у дну табеле зато што је истекао рок трајања бајпасовима које носе. Не, стварно, о Милану радије не бих. Лига је најјача на свету и то зна свако ко је објективан. Где још имате 4 тима који се равноправно боре за титулу и Лигу шампиона? Самим тим што свако може да изгуби од свакога јасно је колико је то првенство снажно. ЕДИТ: Ево и Арсенал губи. Edited December 29, 2007 by Куруз
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 (edited) Лига је најјача на свету и то зна свако ко је објективан. da, isto ko sto je engleska reprezentacija najjaca reprezentacija na svetu Edited December 29, 2007 by sabre
sabre Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 nema, zajebavam se malo. mislim, nema direktne veze. nisam ubedjen u to bas koliko i ti, ali objektivno, mozda i jeste najjaca liga trenutno.
lemmy sixx Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 to je jedino sto ima veze s mojim pitanjem. sve ostalo sto si rekao ima veze jedino sa tim sto ti vise volis barsu, tj preciznije - sa tim sto mrzis inter. Ne,to nema veze sa tvojim pitanjem.Ti si tvrdio da Inter ima najbolji tim.Ako je trenutna forma merilo kvaliteta tima,onda pola klubova na svetu ima najbolji tim,a to nije tacno.Barselona ima kadrovski najjaci tim na svetu. opet netacno. volim sve italijanske klubove osim milana. neke vise a neke manje. nijedan ne mrzim. osim milana. to sto vise volis milan samo pokazuje da si podsvesno svestan da je inter, a ne skorojevicski milan, najljuci rival juventusa. otud kompleksi (nekih) navijaca juventusa i mrznja prema interu. Ja ne volim vise Milan.Ja i Milan i Inter podjednako ne podnosim.Ali je cinjenica da je Milan veci klub od Intera. Inter nije najljuci rival Juventusu...tim koji nije bio prvak 15 godina,i koji je prvu titulu nakon tog dugackog i susnog perioda osvojio tako sto je jedan tim izbacen iz lige a oni proglaseni za prvaka,ne zasluzuje da bude proglasen za najljuceg rivala tako velikog i trofejnog kluba kao sto je Juventus. Mozda je utakmica Juventus-Inter derbi,ali razlika izmedju ova dva kluba prevelika. mislis - ni po cemu? ziveli Pre nego sto pocnes prigovarati za gramatiku,pogledaj kontekst recenice i sta je citirano. Po cemu?Po nicemu. Ziveo i ti. Првак Европе је у дну табеле зато што је истекао рок трајања бајпасовима које носе. Не, стварно, о Милану радије не бих. Лига је најјача на свету и то зна свако ко је објективан. Где још имате 4 тима који се равноправно боре за титулу и Лигу шампиона? Самим тим што свако може да изгуби од свакога јасно је колико је то првенство снажно. ЕДИТ: Ево и Арсенал губи. Jeste,engleska liga je najjaca.Ali svejedno trofeje uzimaju italijani,a pogotovo spanci.Evo recimo pogledaj pobednike prethodne 2 sezone,lige sampiona i kupa uefa.Sada ces ti reci:"Da,ali su imali polufinaliste".Jebes polufinaliste,kada su gubitnici.
Recommended Posts