Geozee Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 haha neki englez ta ti je dobra uletecemu onaj maloumnik gatuzo na treningu englezi znaju kada i kako mogu jako da startuju dok su ronaldu u italiji upropastili karijeru Nenad Sakic mu je uklizao i upropastio karijeru...
Geozee Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Lik em sto je cigan, em je vrhunskom igracu upropastio karijeru...
lemmy sixx Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Eh i za to me zabole...Nenad Sakic je clan sampionskog Zvezdinog tima,i to je jedino bitno.
lemmy sixx Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Nemam pojma,nisam ni znao da igra tamo.
Geozee Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Pa kako bi znao... svaki normalan covek bi pomislio da je umro... coek ima 40 god min...
APOHAKC Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 sumnjam da imaju dresova... Jedino ako te zanimaju Ben Sherman, Fred Perry... Pu, majku im njihovu, kako zelim Randzersov dres... mada imam neki ofucani
doomsayer Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Niko nema takvog kralja kao sto je bio zvezdin veciti dzoker Micic
Álvaro Recoba Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Испаде Зета... Чини ми се да можемо да добијемо Ренџерс ако прођемо Левадију...
Hamsun Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 kako dosadna utakmica večeras u Podgorici... Ali na tribini gdje su bili smješteni navijači iz Glazgova, milion britanskih, i ni jedna jedina škotska zastava... Najpoznatiji navijač im je Šon Koneri, koji je istovremeno "maskota" SNP(Scottish National Party) koja se zalaže za nezavisnost Škotske... nešto se tu ne uklapa
Hamsun Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) Evo čitam sad na vikipediji... Otac katolik iz Irske, majka protestantkinja Edited August 8, 2007 by [kinetic]
Álvaro Recoba Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Постаје све конфузније...Навија за мајку, гласа за оца...
DragonHeart Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Uzasna utakmica veceras u Podgorici. Rangers je zasluzeno prosao u narednu rundu, ali nisu ekipa za Ligu Sampiona.
ΣΟΚΙ Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 zato ce da dobiju levadiju u sledecom kolu i zeeeeeeeeezanje
kuruz Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Мајко моја, која смо ми сиротиња од клуба... Овог Ранђеловића треба кастрирати, јеб'о матер своју ненормалну!
sephir0th Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 SRAMOTA! sa ovakvom igrom...LS je samo pusti san
doomsayer Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ovako protiv Rendzersa.....nikako,covek se uplasio estonaca,pa povadio sve napadace...... Ovo je bilo mucenje i sramota,onaj Bronovicki taj covek ko da plete nogama....Pa se nadam da ce malo proraditi mentlitet nasih klubova,a to je kada igraju protiv nekog veceg kluba tek onda dobiju aperitiv za igru i uopste pobedu!A mozda i budu pregazeni ako nastave sa ovakvom igrom!
Geozee Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 U utorak se vec igra protiv rendzersa... moracete brzo da se uigrate...
.:Thor:. Posted August 8, 2007 Author Report Posted August 8, 2007 Ova utakmica je žali bože potrošenog vremena očajno!
DragonHeart Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Tesko ce uci Zvezda u LS i ako je Rendzers prosjecna ekipa.
Zagrivuk Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Jebes mi sve ono nije normalno, em sam zamolo dva puta zaspao dok sam gledao, a ono sto sam video je BRUKA! Znaci kad bi igraci Rendzersa bili pijani i drogirani opet bi nas izbacili, ali ako se neko cudo desi i prodjemo u LS, ja se plasim da ce na nama da se izivljavaju vezbajuci B timove kohji ce da nas pune sa vise od 3 gola razlike.
Recommended Posts