Jump to content

Recommended Posts

Posted
haha neki englez ta ti je dobra

uletecemu onaj maloumnik gatuzo na treningu

englezi znaju kada i kako mogu jako da startuju dok su ronaldu u italiji upropastili karijeru

Nenad Sakic mu je uklizao i upropastio karijeru...

Posted

sumnjam da imaju dresova... Jedino ako te zanimaju Ben Sherman, Fred Perry... :D

Pu, majku im njihovu, kako zelim Randzersov dres... mada imam neki ofucani

Posted

Испаде Зета... Чини ми се да можемо да добијемо Ренџерс ако прођемо Левадију...

Posted

kako dosadna utakmica večeras u Podgorici...

Ali na tribini gdje su bili smješteni navijači iz Glazgova, milion britanskih, i ni jedna jedina škotska zastava...

Najpoznatiji navijač im je Šon Koneri, koji je istovremeno "maskota" SNP(Scottish National Party) koja se zalaže za nezavisnost Škotske... nešto se tu ne uklapa :D

Posted (edited)

Evo čitam sad na vikipediji... Otac katolik iz Irske, majka protestantkinja :D

Edited by [kinetic]
Posted

Мајко моја, која смо ми сиротиња од клуба... Овог Ранђеловића треба кастрирати, јеб'о матер своју ненормалну!

Posted

Ovako protiv Rendzersa.....nikako,covek se uplasio estonaca,pa povadio sve napadace......

Ovo je bilo mucenje i sramota,onaj Bronovicki taj covek ko da plete nogama....Pa se nadam da ce malo proraditi mentlitet nasih klubova,a to je kada igraju protiv nekog veceg kluba tek onda dobiju aperitiv za igru i uopste pobedu!A mozda i budu pregazeni ako nastave sa ovakvom igrom!

Posted

Jebes mi sve ono nije normalno, em sam zamolo dva puta zaspao dok sam gledao, a ono sto sam video je BRUKA!

Znaci kad bi igraci Rendzersa bili pijani i drogirani opet bi nas izbacili, ali ako se neko cudo desi i prodjemo u LS, ja se plasim da ce na nama da se izivljavaju vezbajuci B timove kohji ce da nas pune sa vise od 3 gola razlike. :no:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...