Butterfingers Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Kako sereš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Бата чињеницама барата. http://www.youtube.com/watch?v=iptqOZ7K_qA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 kolo se tek sada zvanicno odigralo...uefa sada moze da registruje kolo,dobili su pravi sud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Bata i Natasa Bekvalac imaju istu zivotnu filozofiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Govnar, jebao bratu ženu 10 godina, jeb'o mu pas mater. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Bata i Natasa Bekvalac imaju istu zivotnu filozofiju. Ja koliko znam, Srbijanci kao i Nataša puše Albancima karu već duže vreme. Valjda je to znak iste životne filozofije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Бата пише из срца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 BATA ZIVOTINJA NASTAVLJA TEROR Junajted odigrao tipicno preko kurca u gostima, cisto da ne izgube. Dobar rezultat, s obzirom da velika vecina ovog sastava nisu bili starteri u dosadasnjem toku prvenstva, a najteza tekma je u grupi. Malo cudno deluje kako je to zapravo bio najjaci sastav do pre samo par meseci, sada su rezerve. Benfika dobro igrala, bas su se trudili i bili su zesce napaljeni. Inter Steta sto Napoli nije dobio, barem je Kolarov dao golcinu... Sreda me je ubila na fentaziju, Gomes nije nista uradio a Svinja je samo uspelda da dobije zuti, Fil Dzons usao pred kraj meca... e da, i svaka cast Dinamu na borbi protiv reala. Iako su se vecinom branili, nisu se plasili da napadnu, igrali su cvrsto i hrabro, i iskreno navijao sam da izjednace. Kelava branio ko blesav. Ronaldo: Ljubomorni su jer sam lep i bogat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ja govorim o sadašnjem Mančesteru, kad su igrali Bekam i kompanija to je bio tim za respekt. Kleverli i Velbek su takođe dobri, ali oni još uvek ne nose igru. Ferguson je u zadnjih pet godina od Mančestera napravio negledljivu mašinu za golove, jedini ružniji tim je Real pre Murinja. Ferguson ionako nema veze sa Mančesterovom školom, ne vodi on mlađe kategorije, plus je zreo za penziju. Све што пишеш је хит, али ово подебљано је врхунац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ma, pusti ga, vidis da je emotivac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 (edited) Ja ne razumem zasto se jednom anonimusu dopusta da pise ovde. Edited September 16, 2011 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 svi ste vi ljubomorni na njega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Све што пишеш је хит, али ово подебљано је врхунац. vrhunac istine, naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Govnar, jebao bratu ženu 10 godina, jeb'o mu pas mater. Brat se ozenio njom prosle godine,a Rajan je tu ribu prcio jos pre nego sto je upoznala njegovog brata,plus je fuksa osetila kurca bar polovine Mancester junajteda(za trojicu se zna) i to dok je bila u vezi s Gigzovim bratom..tako da je veci idiot onaj koji je ozenio takvu drolju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Видим јуметал полако постаје Скандал. Лепо је ићи у корак са временом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ferguson ionako nema veze sa Mančesterovom školom ovo zasluzuje jedan epik fejspalm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Jesu Bata i Tower isti lik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ko ti je Tower? Metal guru, Ferguson ne trenira mlađe kategorije kao što ni Gvardiola nema veze sa La Masijom, nemoj da lupaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ne trenira ih ali reci da nema veze sa akademijom je cista glupost. Nema stvari u koje se Ferguson ne mesa, osim klupskih finansija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Jesu Bata i Tower isti lik? Jesu Vic i Miss Piggy isti lik? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ne trenira ih ali reci da nema veze sa akademijom je cista glupost. Nema stvari u koje se Ferguson ne mesa, osim klupskih finansija. Postoji velika razlika između stvaranja igrača i njihovog prilagođavanja Fergusonovoj taktici. Treneri mlađih kategorija ih stvaraju a ne Ferguson. Ferguson njih samo pretvara u mazge bez mozga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Pa ja upravo pokusavam da ti objasnim da Ferguson ucestvuje dosta u radu sa mladjim kategorijama. Naravno, cinjenica je da ne moze bas svaki dan da bude prisutan, ali je itekako aktivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 ma pričam ti priču, to što se on pojavi na pet minuta da nešto pogleda ne čini ga aktivnim uostalom, ja sam bio jasan, Ferguson je stvorio odlične igrače, Bekam i Gigs su klasa na svojim pozicijama, ali u zadnjih pet godina on forsira igru koja jeste ubojita ali je odvratna sa sportske strane. Njemu treba tegleća marva a ne fudbaler (zato mu je glavni napadač najobičnija volina). Uopšte mi nije jasno zašto je tražio Snajdera, em bi to značilo da se menja taktika, em bi to uništilo Snajdera kao igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Ај престани да мучиш ту тастатуру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Svega toga ne bi bilo da nije mog grobljanskog kompleksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts