El Karnisero Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Куцаш на јутјубу Аца морон и то ти испадне.
El Karnisero Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 http://cde.cerosmedia.com/1U4ed90164a9dea853.cde Ова листа је врхунац будалаштине. Роналдо 20,Инзаги 36. а Раул 4. Роналдињо 45,Ефенберг 43,Буфон 42 а ЈЕРО 41? Сколс 14? Пипо је 36,Боже сачувај и саклони. Јесу ове листе увек идиотске али ово стварно нема смисла.
Footog Qpoos Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Колико је само ретардирана одбрана Валенсије. Барса са трећим тимом против Кежмана и компаније. barsa igra sa njenim timom odlicno...omladinci igraju njihovu standardnu igru...preslikanu,jako disciplinovano..svaka cas na zalaganju... Дортмунд нема екипу за два фронта. Прошле године су зајебали и Лига УЕФА и Куп Немачке и определили се за првенство. sto se mene tice,dortmund nema ekipu...koprcaju se...meni cudno sto ove sezone nisu pali na 10omesto u prvenstvu...izgeda da se tu na takticko-igrackom smislu radi mnogo... Управо то за Швабе. Па, екипа реномеа једног Арсенала би морала боља да буде. Ко год да им игра. Него, размишљам нешто. Ајде што је АПОЕЛ показао неке ствари, али ми се све чини да би наши клубови могли и на овај Плзен да се угледају. Имали су зајебану групу, али нису ни против Барсе ни против Милана играли као пичке. Муда на терен и то је то. plzenci su igrali rasterecno protiv nezainteresovanog milana,al su u svakom slucaju bolji sto se tice zalaganja od nasih timova,sto u principu nije ni tesko... meni se na toj tekmi svideo prvi gol milana...pato daje loptu robinju,istrcava 10 metara,prolazi mu iza ledja i desava se gol...kriskros,bez treceg...odlicno... Dortmun ima sasvim dobar tim, ali nemaju iskustva u Evropi i generalno igranju na vise frontova, ne moze se to promeniti za 1 sezonu. Ostao im je jos samo kup i sugaran sam da ce i to da batale, sada im je prioritet da budu u prva 3 u Nemackoj. Zna Klop sta radi. pravi tim za evropu ima tim za sve...tako barem nesto gledam...nisu mi neka ekipa...mada,iskreno,ocekivao sam da sada budu negde u donjem domu bundeslige...jedini je tu meni bajern konstantan,a ostali su nesto tipa "dust in the wind"...ako opet ostanu medju kandidatima za ligu sampiona,onda se ocekuje jos jedna ozbiljana ekipa u nemackoj... Hahahah kakav car. Sto se tice utakmice, samo cu reci Drogba i nista vise. droga je meni vanserijski napadac...svaka mu cast... sto je najgore,valensija igrala lepo,hrabro,trudili se,al ih nije hteo gol...takve stvari prave vrhunske ekipe i one koje mogu da igraju sa vrhunskim ekipama...nije valensija pored truda i dobre igre vrhunska skupina...
Hail Metal Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Ne znam kako neko moze da zameri Arsenalu na izgubljenoj utakmici ? Prosli su dalje , ni ja se ne bih trudio protiv nekim tamo smrdljivim ciganima iz Olimpijakosa .
Imrahil Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Куцаш на јутјубу Аца морон и то ти испадне. kucao još sinoć, nema
Grob Bez Dna Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 je l aca sinoc rekao: "huan tata-mata s loptom..."?
Footog Qpoos Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 zaboravih sinoc da pomenem...onaj fejhuli iz valensije je odlican igrac...ne znam gde su ga iskopali,neki alzirac francuz,neko cudo,jebemliga...super igrac,lomio je eslija kola kada je hteo...jos i je i mlad...bice od njega nesto...
Маузер Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Bruka i sramota u Amsterdamu. Ko Barsa da igra u pizdu materinu. 1
Vic Rattlehead Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) 3 od 3 italijanska tima idu dalje, a samo 2 engleska, 2 španka i 2 njemačka. Dominacija Azura! Edited December 7, 2011 by Vic Rattlehead
Маузер Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Napoli ce biti demoliran u sledecem kolu.
ShinigamY Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Zbog jebenog mancestera padoh tiket za 2000 -.- Sto lepo ne igrah Real Madrid...
metal guru Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Zasluzeno, to se desava kada napadas i napadas a ne mozes da das gol. Neka se klinci igraju u LE.
Мајор Гашпар Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Динамо наставио страховладу. Једва чекам преглед.
El Pistolero Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Junajted ispao... )))))))))))))) 1
sale 3sm Larry Flynt Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) Rascepise ustase ko madjaricu. Edited December 7, 2011 by sale 83 Larry Flynt
Маузер Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Ali kako je Ajax supacki ispao. Ne mogu verovati. Rezimci su ipak jednaka govna kolika su i siptari.
Јарослав Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Zbog jebenog mancestera padoh tiket za 2000 -.- Sto lepo ne igrah Real Madrid... НЕ СМЕ СЕ НА ЈУНАЈТЕД КАДА ИГРАЈУ ПРОТИВ ПЛАВО-ЦРВЕНИХ! Има Јунајтед комплекс од тих боја. 4
metal guru Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Triput ispali u grupi Lige sampiona, sva tri puta sedmog decembra
Јарослав Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Ајде Дутина, шта се губиш. Јаки ми па тимови прошли, у пичку материну. Испушиће чим налете на неке јаче.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) U prvom poluvremenu Ustase,u drugom ih izjebase. auuuu,6 golova samo u drugom poluvremenu. Edited December 7, 2011 by sale 83 Larry Flynt
lemmy sixx Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Kakvo divno fudbalsko vece!Popusili smrdljivi govnjivi englezi,ustase dobile 7 komada,prosao Napoli...sjajno!Jos da je nekim slucajem mogla i horda zla ispasti,pa to bi bilo prekrasno. Ne mora se ni igrati LS vise,neka odigraju Barsa i Real jednu tekmu i ko pobedi prvak je i cao. 3
Recommended Posts