Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ајде Дутина, шта се губиш. Јаки ми па тимови прошли, у пичку материну. Испушиће чим налете на неке јаче.

Samo polako, i Mančesteri su bili favoriti pa gledaj ih sad.

Posted (edited)

Napoli je velik tim , veci od Sitija , neka su prosli , nikom nece biti lako protiv Kamore , glupo je sto cemo gledati BAzel , Kiprane i raznorazne sabane ...

Sa druge strane nek gaychesterovci samo nastave da sanjaju broj 5 .

YNWA !

Edited by Hail Metal
Posted

Roma ce se vratiti eventualno u tvom paralelnom univerzumu.A Borusija je za Romu klubcina i po.

Ali slazem se za Juve i Liverpool,jebes LS bez takvih giganata.Kume,vracamo se nagodinu!

Posted

Nazalost Liverpul se nece gledati u LS , kontam da bi oni lakse dosli u 1/2 LS , nego medju 4 u Premijer Ligi , jebu ga Norvici , Fulami i slicni kikiriki klubovi .

Posted (edited)

Ни мало ме не би чудило да су Усташе наместиле текму. Много ми сумњиво ови голови Лиона делују. Као против неке екипе из бетон лиге да су играли.

Edited by Јарослав
Posted (edited)

Pre poslednjeg kola Lion je imao gol-razliku -4 a Ajax +3. Pa vi sad racunajte verovatnocu... (medjusobni su bili 0:0 oba puta). Plus da se pridoda da Lion NIJE POSTIGAO GOL nikome osim Dinamu u grupnoj fazi LS.

Edited by El Pistolero
Posted

Мита незналица.

Једино што је срање, везано за Утд, је то што се Видић гадно повредио.

Videcemo u subotu :)

Posted

Немаш појма.

Лил ми је подоста невероватан. Готивим их, жао ми што испадоше. Овако, обезбедили су да им Азар иде 99 посто у прелазном року.

Енглези спадоше на два тима, а имали по три у полу и четвртфиналима претходних година. Од та два један одмах испада, а не верујем ни да ће Челзи нешто супер проћи.

Posted

Немаш појма.

Лил ми је подоста невероватан. Готивим их, жао ми што испадоше. Овако, обезбедили су да им Азар иде 99 посто у прелазном року.

Енглези спадоше на два тима, а имали по три у полу и четвртфиналима претходних година. Од та два један одмах испада, а не верујем ни да ће Челзи нешто супер проћи.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...