Jump to content

Recommended Posts

Posted

kordoba teze povredjen, materaci ne igra zbog kartona, samuel zavrsio sezonu jos ranije => u revansu ce tandem stopera biti kivu - burdiso. jebiga. i ipak je bedak sto su primili dva gola u zadnjih pet minuta a do tad odolevali sa 10 protiv 11. sta je tu je, napasti u revansu iz sve snage od prvog minuta pa sta bude.

Posted (edited)

Да се није Кордоба повредио не би било овако. Него, мислим да је Ливерпул имао много среће код оба гола, и да није заслужио да победи... Значи, Интер може да прође ако не буде нико искључен у реваншу, зато Виера не би требало да игра, а ни Круз, већ Суазо. Круз је лош...

Не ваља Киву-Бурдисо, боље је Ривас уместо Бурдиса.

Узгред, лепо што је Рома добила.

Edited by Álvaro Recoba
Posted (edited)

Ne volim inter samo zbog onog smrada Moratija! Ma ne volim inter uopste ali to nije bitno. Meni je bitno da Mancini za sva vremena ostane trener Intera :) :) :) Koja bruka od igre!

1. Ono nije bilo za crveni, ali sudija je kompezovao, cist penal za Liverpul nije sudio!

2. Jebes mi sve ako onaj Inter ce i dalje da igra sa krsevima poput Stankovica (Jes da je nas ali nema pojma) A da ne pricam o tome koliki je Zaneti moron!

Inace navijao sam za Liverpul, bar u LS ne moze da se krade! :twisted:

Edited by Misko_Lemur213
Posted

Занети није морон, није ми од омиљених играча, али морон није. Чист пенал је после био, али судија није видео. И Хипија је пре тога играо руком у свом шеснаестерцу, па ништа... И Станковић си везе нема, мада је све време играо дефанзиву. Ипак, бољи је од Виере, али се надам да се врати Хименез...

Posted
Не ваља Киву-Бурдисо, боље је Ривас уместо Бурдиса.

pa slazem se, mozda i jeste bolji tajson na mestu stopera od burdisa, ali cenim da ce mancini ipak staviti argentinca

Posted
Занети није морон, није ми од омиљених играча, али морон није.

Onda je Mancini kreten koji ga postavi da se jurca sa duplo brzim igracima od sebe, a poznato je da Zaneti pravi grube faulove.

Posted

Јуче кад сам рекао да очекујем бар три гола, типовао сам да ће бити 2:1 за Ливерпул, али нисам очекивао да ће Матераци попити црвени картон!

А онај Џерардов гол је глупост невиђена, чист кикс гоше који није затворио угао, а и овог нашег балвана Станковића који је каснио са блоком и дозволио да му Енглез шутне кроз ноге!

Надам се да ће Арсенал вечерас заблистати, а то ће засигурно постићи ако његови клинци уђу у меч потпуно растерећени и спремни да понизе росонере.

Иначе, Хавијер Занети је играч блиставе каријере и не може се судити о његовим квалитетима на основу тога у којој екипи игра! Он је стварно за сваки респект! :da:

Posted
Иначе, Хавијер Занети је играч блиставе каријере и не може се судити о његовим квалитетима на основу тога у којој екипи игра!

sta fali ekipi u kojoj igra, cuti bre tu :):mhihi:

mislim, reko si to ko da igra u livornu, kao "on je vrh iako igra u sugavoj ekipi" :)

a to si verovatno i mislio :)

Posted

Дао сам крајње дипломатски одговор, у преводу, "рекао сам све,а нисам рекао ништа", тако да се нико не осети увређеним! Е сад, то што ћете ви свашта закључити из тога, није мој проблем. :)

Шта ја мислим, то зна само ово рујно вино које тренутно цепам! :D

Ајд у здравље! :pivopije:

Posted
Да се није Кордоба повредио не би било овако.

Da baba ima kurac bila bi deda..... jebesh ekipu ako zavisi od jednog igraca , a taj igrac nista posebno

Posted

Iskeca me Olimpijakos, verovao sam da Đorđević i kompanija mogu da prirede iznenađenje.

Povuče me i kvota četiri, znatno bolji su bili Pirejci...ali buđavi Čelzi se izvuk'o, a ja ostadoh kratkih rukava.

Posted

moj otiket od juce:

Salke 1

Olimpijakos X

Liverpul 1

roma - real 2 :( :( :(

a dobitak 100 evra :(

danas:

arsenal 1

fener X

mancester 2

seltik-bars 0-2

Posted
Da baba ima kurac bila bi deda..... jebesh ekipu ako zavisi od jednog igraca , a taj igrac nista posebno

slazem se ovo za babu :) samo sto kordoba nije "jedan igrac" nego vec treci igrac na poziciji stopera (posle samuela i materacija) koji je u tom momentu onemugecen da igra. tako da je morao da udje burdiso koji inace ne igra stopera nego levog ili desnog beka. to je bila poenta alvarovog posta. i apsolutno je validna, ostalo bi 0:0 do kraja da se kordoba nije povredio. ali kao sto rekoh, slazem se sa ovim da baba ima kurac... rezultat je vazan i on se pamti a kako je doslo do njega je manje vazno..

Guest Povratak Kuruza
Posted

Очекивао сам победу, али и 1:1 је сасвим солидан резултат.

Кежман дао гол, време је да га позове онај луди Ђукић.

Posted (edited)

pa s obzirom na to da su opet dali gol u 99,9999999-om minutu, to je dobar rezultat za junajted.

Edited by sabre
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...