Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

When you walk through a storm

hold your head up high

And don't be afraid of the dark.

At the end of a storm is a golden sky

And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,

Walk on through the rain,

Tho' your dreams be tossed and blown.

Walk on, walk on with hope in your heart

And you'll never walk alone,

You'll never, ever walk alone.

IDEMO DALJE............................

TOOOOOOOOOOOOOOOO............................

Edited by Aces High
Posted

Fenomenalna pobeda eikipe sa Enfild Rouda !!!!!! Sada ce se javiti gomila Interovih navijaca negodujuci zbog crvenog kartona , koji je apsolutno zasluzen , kao i Materacijev u prvom mecu , sem toga samo fudbalski neobrazovana osoba moze da pomisli da bi Inter veceras mogao nesto vise da uradi , sjajna taktika Beniteza , fantastican gol Toresa , Skrtel , sem one jedne greske ,je extra odigrao , Maskerano je ucinio da Stankovic dva puta pipne loptu , jednom kad je izvodio slobodnjak :D , poslednjih 20 min je bilo smejurija , kao da su igrali cica mace.

Jednostavno Liverpul je dokazao da je u ovom trenutku mnogo bolja ekipa od Intera , a kao klub mnogo veci !!!

YOU 'LL NEVER WALK ALONE !!!!!!!!!!!

Posted
Fenomenalna pobeda eikipe sa Enfild Rouda !!!!!! Sada ce se javiti gomila Interovih navijaca negodujuci zbog crvenog kartona , koji je apsolutno zasluzen , kao i Materacijev u prvom mecu , sem toga samo fudbalski neobrazovana osoba moze da pomisli da bi Inter veceras mogao nesto vise da uradi , sjajna taktika Beniteza , fantastican gol Toresa , Skrtel , sem one jedne greske ,je extra odigrao , Maskerano je ucinio da Stankovic dva puta pipne loptu , jednom kad je izvodio slobodnjak :D , poslednjih 20 min je bilo smejurija , kao da su igrali cica mace.

Jednostavno Liverpul je dokazao da je u ovom trenutku mnogo bolja ekipa od Intera , a kao klub mnogo veci !!!

Posted (edited)

niko ozbiljan nece da se buni zbog ovog crvenog kartona, karton materacija je nesto sasvim drugo. taktika beniteza je bila dobra, sto se i ocekivalo, ali ko zna sta bi bilo da su kruz i zlatan realizovali svoje stopostotne sanse. komentar za zadnjih 20 minuta (hail metal) je neozbiljan tj. smesan.

sve u svemu, inter po starom, vec trecu godinu za redom ispada kao veliki favorit

cestitke navijacima liverpula na prolazu u sledecu rundu

ipak, prognoziram da nece otici puno dalje jer nisu oni prosli zbog svoje dobre igre nego je inter sam sebe pobedio (edit - a u prvoj utakmici i sudija, zasto ne reci i to).

inace, ja sam pre 20 dana, posle prve tekme rekao na istoj ovoj temi da ce u revansu biti 0:0 ili 1:0 za liverpul. cisto da se zna.

ostaje zal za propustenim prilikama i jeftino primljenim golovima u prvoj utakmici, ali jos jednom cestitam liverpulu na pobedi.

Edited by sabre
Posted

Sve sto za ovu utakmicu imam da kazem je:sjajan gol Toresa.I to je to.Inter je imao dve sanse,ali su se njihovi akteri poneli kao najobicniji sebicnjaci.Liverpool dobar,odigrao kako treba.Sudija je totalno ujebao utakmicu...totalno.To nije bilo za zuti,nikako...a pogotovo ako se uzme u obzir da je igrac imao vec jedan.40 minuta pre kraja utakmice tako ujebati i upropastiti uzitak ljubiteljima fudbala...uzas.

Liverpool zasluzeno prosao,iako su u obe utakmice paprikaneri dobili dva crvena,po meni u obe nezasluzena.

Posted
Sve sto za ovu utakmicu imam da kazem je:sjajan gol Toresa.I to je to.Inter je imao dve sanse,ali su se njihovi akteri poneli kao najobicniji sebicnjaci.Liverpool dobar,odigrao kako treba.Sudija je totalno ujebao utakmicu...totalno.To nije bilo za zuti,nikako...a pogotovo ako se uzme u obzir da je igrac imao vec jedan.40 minuta pre kraja utakmice tako ujebati i upropastiti uzitak ljubiteljima fudbala...uzas.

Liverpool zasluzeno prosao,iako su u obe utakmice paprikaneri dobili dva crvena,po meni u obe nezasluzena.

Sudije su zajebale obe utakmice.

Posted
Inter je imao dve sanse,ali su se njihovi akteri poneli kao najobicniji sebicnjaci

nisam siguran ali mislim da je kod prve sanse kruza stankovic bio u pasivnom ofsajdu i da kruz zato nije smeo da mu doda

Posted

Mislim da nije bio u ofsajdu,obojica su pobegli odbrani u savrsenom tajmingu.Ali ajde,neka se to i ne racuna,Kruz je bio iskosa i odmah sutirao pa mozda i nije video Stankovica,ali ona prokletinja od Ibrahimovica...neka,tako je i prosao.

Posted

Mislim da organizacija LŠ ne valja ništa! Trebalo bi da se igra bez engleskih klubova, a da prvak Evrope stiče pravo da naredne sezone igra u Premijer ligi!

Posted (edited)

Što, bil bi do jaja, ko osvoji LŠ, stiče ravo da igra Premijer ligu!

Stiče pravo da igra najjaču ligu!

Edited by she-Feniks1
Posted
Što, bil bi do jaja, ko osvoji LŠ, stiče ravo da igra Premijer ligu!

Stiče pravo da igra najjaču ligu!

Ma da,ko osvoji LS ima tu cast da igra sa neverovatnim klubovima kao sto su Fulam,Bolton,Reding,Birmingem,Midlzbro i sl.Sve moj do mojega,klubovi i ekipe da se useres.Cast u tri pm.

Posted
When you walk through a storm

hold your head up high

And don't be afraid of the dark.

At the end of a storm is a golden sky

And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,

Walk on through the rain,

Tho' your dreams be tossed and blown.

IDEMO DALJE............................

TOOOOOOOOOOOOOOOO............................

YOU'LL NEVER FIND A JOOOOOB

:)

Salim se, cestitam :iverpulu, zasluzen prolaz. Samo, nije mi jasno kako Inter nikad nista ne moze da uradi u Ligi Sampiona???

Posted

Zato sto nisu toliko dobri koliko se ljudima cini...oni mogu da pobede u ligi u kojoj je Juventus u krizi,Milan ima matoru ekipu,a sve ostalo je kurac na biciklu.

Haha nemoj tako, Midlzbro bas i nije tolika kanta od ekipe.

Kanta ko i svi drugi.Svaki malo jaci klub iz Spanije bi ih zguzio.

Posted (edited)

ne mogu da izdrze pritisak eliminacione runde, tj kup sistema takmicenja na velikoj sceni, pogotovo u situcaiji kada ulaze u dvomec kao veliki favorit

to nije nikakvo opravdanje, vec samo konstatacija jedne velike mane, slabosti, kako god, nemanja jednog kvaliteta koji neke druge ekipe imaju.

Edited by sabre
Posted

Svako ima svoje misljenje , da odgovorim na par postova sa predhodne strane , oba crvena kartona su za pravom dosudjena , kartoni za udzbenike , u pravu su oni koji kazu da je to upropastilo utakmice , ali pravila su jasna i treba da se postuju . ako je Babelovo izletanje iz zivog zida za zuti , sta reci za start onog iz Intera , zuti takodje , cinjenca.

Jos pre zreba za 1/8 finala prizeljkivao sam Inter za protivnika Liverpula , i rekao da ce to biti lak zadatak za momke sa Enfilda , bio sa u pravu , sad prizeljkujem da izbegnu Mancester , Arsenal i Barsu , ostalo moze , ali najbolje da izvuku Turke .

ne mogu da izdrze pritisak eliminacione runde, tj kup sistema takmicenja na velikoj sceni, pogotovo u situcaiji kada ulaze u dvomec kao veliki favorit

Kao veliki favorit ???? O cemu ti to ? Ako je neko bolje plasiran na tabeli i u boljoj formi ne znaci da je favorit , necu da pametujem , ne pratim Kalco , ali Inter po mojem misljenju nema neku extra ekipu , kad stvari dodju na svoje mesto bice 4-5 u ligi , sto im i prilici , Juve I Milan su iskasapljeni timovi , ali brzo ce se vratiti na svoje mesto , a tada ce Inter biti na margini , kako italijanskog tako i evropskog fudbala.

U ovakvim mecevima ulogi igra velicina kluba , tradicija , sve ono sto Liverpul poseduje u mnogo vecoj meri od Intera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...