El Karnisero Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Bolje receno nije trebao tako ostro da startuje , sam je kriv , trebao je biti oprezniji . Ono nije bilo za crveni.
METAL Man Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Što, bil bi do jaja, ko osvoji LŠ, stiče ravo da igra Premijer ligu! Stiče pravo da igra najjaču ligu! Italijanska i Spanska su jace od engleske. Spa: Real, Barsa, Valensija, Sevilja, Atletiko Madrid.. Italija: Milan, Juve, Inter, Roma, Lazio, fiorentina, Samdorija... Celzi, Liverpul, Mancester i Arsenal. OStalo nije ni za k..c. Mozda i Njukastl, mada oni i pored dobrih Igraca igraju lose. YOU'LL NEVER FIND A JOOOOOB Salim se, cestitam :iverpulu, zasluzen prolaz. Samo, nije mi jasno kako Inter nikad nista ne moze da uradi u Ligi Sampiona??? Imaju skupe precenjene Igrace. Dzaba kad ne igraju dobro. Lako im je u italiji, Milanu nema Ronalda, Kake, Inzagija, Sedorfa... Juve u losoj formi, Roma ih nekako prati, ali nemaju oni tim.
sabre Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 (edited) Kao veliki favorit ???? O cemu ti to ? Ako je neko bolje plasiran na tabeli i u boljoj formi ne znaci da je favorit , necu da pametujem , ne pratim Kalco , ali Inter po mojem misljenju nema neku extra ekipu , kad stvari dodju na svoje mesto bice 4-5 u ligi , sto im i prilici , Juve I Milan su iskasapljeni timovi , ali brzo ce se vratiti na svoje mesto , a tada ce Inter biti na margini , kako italijanskog tako i evropskog fudbala. U ovakvim mecevima ulogi igra velicina kluba , tradicija , sve ono sto Liverpul poseduje u mnogo vecoj meri od Intera. pa ako ne pratis kalco onda nemoj ni da ga komentarises jer ispadas glup. inter je i u 70% sezona kad su juventus i milan krali i namestali utakmice bio drugi a ne cetvrti ili peti kao sto ti zlonamerno kazes u svom postu. a koji je "veliki liverpul" u engleskoj u poslednjih 20 godina? mozda su jednom bili drugi, svih ostalih sezona cetvrti ili peti. arsenal, junajted, celzi, pa cak i blekburn, svi su osvajali titule a veliki liverpul nikad ni blizu borbe za titulu a o tituli da ne pricam. dalje, u evropi su do pre samo tri sezone sluzili za sprdnju (u ligi sampiona - kad bi se uopste plasirali - imali, malo je reci sporednu ulogu), a onda su uz do sad nevidjenu kolicinu srece osvojili ligu sampiona. i svaka im cast na tome. iako je liga sampiona jedno pre svega komercijalno talmicenje gde cesto ne pobedjuje najbolji i uvek je sreca vrlo vrlo vazan faktor. dakle sto se tice same premijer lige - liverpul je taj koji je na zescoj margini poslednjih skoro 20 godina (i tu ce i ostati do daljnjeg) i kao takav tesko da se moze svrstati u najvece klubove u evropi u datom razdoblju. makar osvojio jos x liga sampiona. jebes klub koji nije ni medju tri u svojoj zemlji. Edited March 12, 2008 by sabre
Aces High Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 YOU'LL NEVER FIND A JOOOOOB Salim se, cestitam :iverpulu, zasluzen prolaz. Samo, nije mi jasno kako Inter nikad nista ne moze da uradi u Ligi Sampiona??? LOL...................hahahahhahahhahahaha ma opusteno..................... YNWA
Hail Metal Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 (edited) pa ako ne pratis kalco onda nemoj ni da ga komentarises jer ispadas glup. inter je i u 70% sezona kad su juventus i milan krali i namestali utakmice bio drugi a ne cetvrti ili peti kao sto ti zlonamerno kazes u svom postu. a koji je "veliki liverpul" u engleskoj u poslednjih 20 godina? mozda su jednom bili drugi, svih ostalih sezona cetvrti ili peti. arsenal, junajted, celzi, pa cak i blekburn, svi su osvajali titule a veliki liverpul nikad ni blizu borbe za titulu a o tituli da ne pricam. dalje, u evropi su do pre samo tri sezone sluzili za sprdnju (u ligi sampiona - kad bi se uopste plasirali - imali, malo je reci sporednu ulogu), a onda su uz do sad nevidjenu kolicinu srece osvojili ligu sampiona. i svaka im cast na tome. iako je liga sampiona jedno pre svega komercijalno talmicenje gde cesto ne pobedjuje najbolji i uvek je sreca vrlo vrlo vazan faktor. dakle sto se tice same premijer lige - liverpul je taj koji je na zescoj margini poslednjih skoro 20 godina (i tu ce i ostati do daljnjeg) i kao takav tesko da se moze svrstati u najvece klubove u evropi u datom razdoblju. makar osvojio jos x liga sampiona. jebes klub koji nije ni medju tri u svojoj zemlji. Koliko je Inter bio dugo bez titule pre one koja je oduzeta Juveu ?Odgovor je 15 godina , usralo ih ovih poslednjih godina i to je to, Liverpul jeste los u premijer ligi , ali u Evropi pored dva finala osvojen je i uefa kup + bezbroj kup takmicenja , Inter i na svoj 200 rodjendan nece osvojiti to sto ima Liverpul , sve u svemu veci i legendarniji klub je prosao dalje !!! Edited March 12, 2008 by Hail Metal
El Karnisero Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Koliko je Inter bio dugo bez titule pre one koja je oduzeta Juveu ?Odgovor je 15 godina , usralo ih ovih poslednjih godina i to je to, Liverpul jeste los u premijer ligi , ali u Evropi pored dva finala osvojen je i uefa kup + bezbroj kup takmicenja , Inter i na svoj 200 rodjendan nece osvojiti to sto ima Liverpul , sve u svemu veci i legendarniji klub je prosao dalje !!! Sve u svemu svi su oni qrac za Zvezdu.
sabre Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 (edited) Koliko je Inter bio dugo bez titule pre one koja je oduzeta Juveu ?Odgovor je 15 godina , usralo ih ovih poslednjih godina i to je to, Liverpul jeste los u premijer ligi , ali u Evropi pored dva finala osvojen je i uefa kup + bezbroj kup takmicenja , Inter i na svoj 200 rodjendan nece osvojiti to sto ima Liverpul , sve u svemu veci i legendarniji klub je prosao dalje !!! jeste, ali su uvek bili u samom vrhu (cesto drugi) i jedini su ostali cisti i nikad nisu kaznjeni zbog namestanja utakmica. liverpul niko ne krade u engleskoj pa opet nisu ni medju tri, cesto ni medju cetiri. kup uefa kazes - inter ih ima tri u samo 7 godina (91-98). ne vidim ko je sporio liverpulove titule prvaka evrope i ko to uopste moze da spori. -------------------- edit Trener Intera Roberto Mancini je, nakon sinocneg poraza od Liverpula i eliminacije iz Lige Sampiona, izjavio kako na kraju sezone napusta Inter iako ima jos cetiri godine na ugovoru. Mancini je rekao da su mu ovo poslednja dva i po meseca u klubu i da se nada da ce ekipa izdrzati do kraja i odbraniti titulu prvaka Italije. Kao naslednici, spominju se Murinjo i Benitez. i cezare prandeli. navijam za murinja. ili prandelija. Edited March 12, 2008 by sabre
lemmy sixx Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Iajo,cim je dosao moj Vagneron,suboticki Malmsteen na basu,nastao haos.Bravo Sabo! inter je i u 70% sezona kad su juventus i milan krali i namestali utakmice Evo ga opet ovaj kompleksas. Ma nesretni Inter...to je zapravo najveci klub u univerzumu,kome su Juventus i Milan pokrali svu slavu.Sve sto su Juventus i Milan osvojili,apsolutno sve,je namesteno.I jadni Inter tu nemoze nista.Oh,oh,oh...siroti oni.I njihov skromni Morati,covek bez putera na glavi. Vezano za utakmicu,moje misljenje je da su oba kartona bila nezasluzena,i da bi sigurno sve bilo mnogo neizvesnije da ih nije bilo.Takodjer,sudija juce je kretencina nad kretencinama,i upropastio je utakmicu.40 minuta pre kraja je dao karton,koji nije morao dati,i usrao celu utakmicu.U svakom slucaju,Liverpool je zasluzeno prosao,ne zbog prve utakmice gde su trcali ko muve bez glave i igrali katastrofalno,vec zbog druge koju su odigrali odlicno,pre svega mislim na prvih 50 minuta kada je Inter imao svu 11-oricu.Nisu mogli ozbiljnije ugroziti gol.
lemmy sixx Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 i cezare prandeli. navijam za murinja. ili prandelija. Preneto sam goal.com Now it's official: Roberto Mancini will remain the Inter coach next year too. This is what he revealed himself on an official note that appeared on the club's website, following a long discussion with president Massimo Moratti. Here are Mancini's words: "No one more than president Moratti, all the Inter fans, and our entire squad knows what it feels like to miss out on an objective we all wanted so bad. I hope that people involved in football understand the bitterness and the anger in those delicate moments. "A coach is always the reference point of a group, but this group also feeds on even deeper emotions. After the match, the heart of Roberto Mancini the coach came out. I thank president Massimo Moratti for having given me strength, for understanding the moment and having understood me. I'm sorry for any misunderstanding. "The team already knows this: we are ready to fight until the last minute, with great intensity to win our third consecutive Scudetto and try to win the Champions League starting next season. Finally, I thank the extraordinary crowd which supported us until the end and applauded us when we left the pitch." Dakle,ostajete sa Robertom.
Џејсон Њустед Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ma da,ko osvoji LS ima tu cast da igra sa neverovatnim klubovima kao sto su Fulam,Bolton,Reding,Birmingem,Midlzbro i sl.Sve moj do mojega,klubovi i ekipe da se useres.Cast u tri pm. Ne,ne.Prvo pobednik LŠ igra još baraž sa pobednikom duela Seltik Rendžers pa onda u Premijer ligu
Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ono nije bilo za crveni. Sve je bilo cisto... Inter je krs ekipa... Samo sto trenutno nema nijedne makar malo ozbiljne ekipe u Italiji... Ali i to ce da se promeni uskoro...
kuruz Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ma da,ko osvoji LS ima tu cast da igra sa neverovatnim klubovima kao sto su Fulam,Bolton,Reding,Birmingem,Midlzbro i sl.Sve moj do mojega,klubovi i ekipe da se useres.Cast u tri pm. Хаха, не него ће да игра са Ређином, Сијеном, Катанијом, Аталантом, Торином и да не набрајам даље. :) Све мој до мојега, клубови и екипе да се усереш. Додуше, пристају да продају утакмице, па су зато добри великом и моћном друголигашу из Торина и екипи из Милана.
Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Drugoligas iz Torina... Ekipa iz Milana...
kuruz Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Уф, написао сам "екипи из Милана". Заборавио сам ове црно - плаве пилићаре, извините.
lemmy sixx Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Хаха, не него ће да игра са Ређином, Сијеном, Катанијом, Аталантом, Торином и да не набрајам даље. :) Све мој до мојега, клубови и екипе да се усереш. Pa niko nije ni rekao da trebaju igrati sa tim pilicarskim klubovima.To si rekao ti. A ako malo razmislis,ti pilicarski klubovi se ne razlikuju nesto bitnije od dva "najmocnija" engleska kluba koji zajedno nisu 43 godine zaredom bili prvaci sopstvene drzave.Moc,nema sta. Drugoligas iz Torina... Rece navijac Milana. Koji apsurd.
kuruz Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Нисам ја причао оне глупости о игрању Премијера по освајању ЛШ, неко други јке то написао. То што нису освајали титуле је доказ о снази те лиге. Није то Италија па да се цела историја врти око три клуба.
Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Inter je GORA ekipa iz Milana!
El Karnisero Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Inter je GORA ekipa iz Milana! Vidi se na tabeli.
Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Vidi se na tabeli. .........pfljak....... To je samo ove godine...
El Karnisero Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 .........pfljak....... To je samo ove godine... Milan mi je najmrzi tim posle Partizana a egal je sa Celzijem. Igraju fudbal daj gol ako moze,a onda ubaci jos jednog golmana i svi u odbranu.
kuruz Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Челси не треба ни спомињати, комедија од клуба.
Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 PRIJATELJU, pa ti i ja smo susta suprotnost...
El Karnisero Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 PRIJATELJU, pa ti i ja smo susta suprotnost... Zato i jesmo prijatelji.
Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Nadam se da bar pustas kosu...
Recommended Posts