Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ovo je kult, 3 engleska tima u polufinalu ove godine a Englezi nece igrati na Evropskom... :lol:

Tako se ispostavilo :lol:

Necete bekama, evo vam sad kitica pa se lupkajte po celu i pitajte why me???

:) :) :) :) :)

Mada bi mi malo morali vise u svoje dvoriste da gledamo nego u tudje...

Zato nas i jebe ko stigne...

Posted
Погледај саставе Интера, Барселоне, Реала и број странаца у њиховим екипама. Сви имају страшно пуно новца и зато имају и јаке екипе у којима су углавном странци водећи играчи.

Cinjenica,ali velika vecina jakih i bogatih klubova nema toliko stranaca kao englezi.Liverpul ima cetiri engleza:Dzerarda,Finana,Karagera i Krauca.Arsenal samo jednog:Volkota.Celzi cetiri:Esli Kola,Dzo Kola,Lamparda i onog crnca sto ima dva prezimena,ne mogu se sada setiti kako se zove.Mozda sam preskocio nekoga ko retko ili nikada ne igra,pa ispadne i da nisam u pravu,ali mislim da sam ih sve pobrojao.Uglavnom,prednjace po broju stranaca.

Posted (edited)

Šon Rajt Filips :da:

... e da imaju ''plavci'' i onog Steve Sidwell-a. :)

Edited by Неша Мастејн Сатријани Ух!
Posted
Cinjenica,ali velika vecina jakih i bogatih klubova nema toliko stranaca kao englezi.Liverpul ima cetiri engleza:Dzerarda,Finana,Karagera i Krauca.Arsenal samo jednog:Volkota.Celzi cetiri:Esli Kola,Dzo Kola,Lamparda i onog crnca sto ima dva prezimena,ne mogu se sada setiti kako se zove.Mozda sam preskocio nekoga ko retko ili nikada ne igra,pa ispadne i da nisam u pravu,ali mislim da sam ih sve pobrojao.Uglavnom,prednjace po broju stranaca.

Краљу, заборавио си капитена. :)

Јунајтед има седморицу у првом тиму.

Posted

Ja sinoc se ukljuchih u tekmu, bash kad Tefes dade gol :D tj. po zavrshetku basketa..realno, i da nije igrao Partizan, ne verujem da bi gledao, jer sam 100% bio uveren, da i bez Vidica i Ferdinanda Roma nema shansi. Kad ono bilo i bez Ronalda i Runija, heh... A lepo je videti Nevila opet na travi :da:

finale Manchesta-Chelsi

pobednik - MU!

Posted (edited)

ma ne bre, finale je macester - liverpool, dupli merak

a onda cemo da pijemo u slavu mancestera i njegove pobede, trostruki merak : pobeda u fialu LS, pobeda nad liverpulom i opijanje na racun skuzera

Edited by wasd
  • 2 weeks later...
Posted

Danas je bitna pobeda Liverpula, bez primljenog gola , u revansu ce onda biti mnogo lakse ... a za sutra , bice jako neizvesno , Barselona ima pojedince koji potezom resavaju stvari , ali mislim da je prednost Mancestera Ferguson , koji je za Rajkarda izmislio fudbal ... sve u svemu navijam za finale Liverpul-Mancester .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...