negative creep Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 nervira me liverpool a veceras moja 2 omiljena kluba jedan protiv drugog nadala sam se da ce se sresti tek u finalu..
DBrave Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 ljudi dobih sinoc neki vaucer za kladionicu (500din) imate li neke predloge za veceras, ja se mislim da stavim X pa kud puklo...
Nimrod Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Za veceras nemam predlog,a za sutra Bajern i u subotu Nirnberg.
kuruz Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ја бих вечерас одиграо двојку, ал' немам пара, остало ми је таман толико да платим аутобуску карту сутра. :)
The Joker Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Bice 2:1 za Mancester.Realno.Mada,najverovatnije mi je da ce biti 1:1
Aces High Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 voleo bi finale da bude LIVERPOOL - Mancherster Utd......................... bilo bi pakleno............................
Mustang Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 UuuuUUUuu to bi bilo ludacko finale, iz razloga sto ih Manutd uvek opere u premier ligi... Mada, liverpool je druga ekipa u LS....
DBrave Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 eto odigrao sam tacan rezultat 2:1 za Mancester kvota 8,8 dobitak 4400din
Hail Metal Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Meni je sigurnije da ce Liverpul proci u finale nego Mancester ! Zajebite vi , Barselona je na svom stadionu uvek favorit, Mancester je na svom , sve zavisi kako se utakmica bude otvorila , ako u prvih 15 min Barselona da gol , Manutd je jebao jeza u ledja ! Nadam se da nece biti tako .
Zagrivuk Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Celzi-Mancester, po meni daleko bolje finale
wasd Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 prcacemo barsu a ako se sad izvuku na neresno onda ide prcanje na tetru snova
lemmy sixx Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 veceras uz barsu svim srcem! Apsolutno.
sabre Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) nista novo necu reci ako kazem da je junajted favorit za prolaz dalje, zbog ochajne forme barse cele ove sezone, a pogotovo u poslednjih par tekmi. naravno, ne samo zbog lose barse nego i zbog dobrog mancestera. u drugom polufinalu navijam za celzi, mnogo mi je drago sto je liverpul sam sebi dao gol u 93. minutu. kad pogleda covek, moguce je da se u finalu sastanu barsa - celzi (ili barsa - liverpul, svejedno, tj jos gore), dve ekipe od kojih jedna ima katastrofalnu sezonu a za drugu je takva sezona bila u najavi (posle losih rezultata i smene murinja). to je jedna od velikih mana lige sampiona - nije neophodan kontinuitet dobrih igara tokom cele sezone. Edited April 23, 2008 by sabre
negative creep Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) i omasi penal!! Edited April 23, 2008 by negative creep
Hail Metal Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Za sada krsh utakmica , Barselona je bolja , ali ni jedan ozbiljan udarac , dok je Mancester opasniji kad je u napadu !
lemmy sixx Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Barsa apsolutno dominantna,ali potpuno bezidejna.Potpuno.Nijedan uredan sut,nijedna akcija koja ima smisla,sve po desnoj strani gde igra Mesi...ako ne promene nesto,sa ovom igrom tesko mogu proci.No,da vidimo drugo poluvreme. Interesantan podatak da je do 25.minuta Barselona imala posed lopte 96%!
Melodicus Deathus... Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Jako dosadno... Ocekivao sam vise i od jednih i od drugih... Ali ima vremena... Messi me zadivio... Ajmo Barca!! Edited April 23, 2008 by evil dead
Hail Metal Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Zestoka krshina od utakmice , jedino sto je vredelo videti je onaj dribling Mesija , Mancester igrao takticki dobro , ali za mene je to pickasta igra , gde Runi igra odbranu , bunker 90 minuta , a ovaj portugalski maneken samo siri ruke , Barsa je takodje razocarala , ni jedna ozbiljna prilika (mozda jedna) samo zu zujali nesto bezveze, sve u svemu otvoren rezultat , Mancester moze svakog da pobedi na Old Trafordu , i mislim da su favoriti , jer su barem duplo bolji kao domacini nego kao gosti, ali ostaje da se vidi .
Mita Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Zestoka krshina od utakmice , jedino sto je vredelo videti je onaj dribling Mesija , Mancester igrao takticki dobro , ali za mene je to pickasta igra , gde Runi igra odbranu , bunker 90 minuta , a ovaj portugalski maneken samo siri ruke , Barsa je takodje razocarala , ni jedna ozbiljna prilika (mozda jedna) samo zu zujali nesto bezveze, sve u svemu otvoren rezultat , Mancester moze svakog da pobedi na Old Trafordu , i mislim da su favoriti , jer su barem duplo bolji kao domacini nego kao gosti, ali ostaje da se vidi . svaka ti na mestu samo bolji je bio onaj potez Ronalda
Melodicus Deathus... Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Za Barsu je najgore proslo... Sacuvali su gol, i sad samo treba da ga zavuku u gostima... (navijacki kazem)!! Ne znam zasto Anri nije igrao celu, jer je, ocigledno, bio raspolozen... A sto se tice Man Utd, ne razumem, zasto im igra onaj jadni Park, a na klupi imaju Nanija... Zabole me bas, ali mi je to nelogicno... Ronaldo, vise pricao nego igrao... Nista se ne zna za finale, bice jaki revansi... Edited April 23, 2008 by IVL
Grob Bez Dna Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 najjaci je komentar komentatora "i ulazi nani" hahahahaha inace, utakmica losa.bilo je par ok poteza, ali sve u svemu, nista posebno
lemmy sixx Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ali bukvalno nista posebno.Barselona je potpuno ocekivano bila apsolutno dominantna,ali nimalo konkretna.Sem onih pocetnih 10-15 minuta drugog poluvremena kada su imali 2-3 sjajne akcije,i licili na pravu Barsu.Ostalo kurac. Druga utakmica potpuno otvorena...Mancester ulazi kao favorit,ali ovo je jako dobar rezultat i za Barsu...bilo koji neresen i pobeda,i Barsa ide dalje.Mancester mora pobediti,a ne zaboravimo da igraju odlucujucu utakmicu za prvenstvo u subotu protiv Celzija,dok Barsa moze odmarati ceo tim za sledecu nedelju.
kuruz Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Ух, није лоше, али је могло и много боље. Већ на почетку преноса, док још нису ни ушли на терен ја сам се изнервирао. Прво, бели дресови који су много ружнији него прошле године, потом Роналдова циганска фризура које се ужасавам и оно најгоре - нема Немање! Вес игра штопера! Почиње меч и ја кажем другу са којим са гледао да Манчестер сто година није дао гол у првих пет минута и да је крајње време да се то деси. Непун минут после тога пенал, онда промашај и креће кидање живаца. Најпре морам да кажем да из дна душе мрзим Фергусонову дефанзивну тактику на гостовањима. Увек се истраумирам кад гледам утакмице на којима не играју оно што им лежи, већ бункер. Данас ми се ништа није допало у поставци: Браун на штоперу, Харгривс повучен на десног бека, Роналдо испред Рунија. Не разумем ту идеју, Кристијано је много бољи техничар од Вејна и може да поведе сваку акцију спретније од њега. Овако је био изолован и екипа је била принуђена да га гађа дугим лоптама, а то није игра Јунајтеда. Промашени пенал је био резултат његовог фолирања, које је вечерас било на максималном нивоу. Уместо да, као и увек, шутне јако и тик поред стативе, правио се паметан због ниског Валдеза и желео је да пошаље лопту високо у рашље. Осим тога, падао је на сваки додир противника (додуше, судија је могао да свира пенал кад је оборен на почетку другог полувремена), свађао се са ко зна ким и играо врло слабо. Остатак екипе је одиграо добро, Сколс, Евра и Фердинанд најбоље. Барселона јесте имала много више лопту у поседу, као и неупоредиво више шутева ка голу (21:6), али све је то било ван 16 метара, пошто је одбрана Јунајтеда играла као сат. Најопасније прилике су биле шут Анрија са десне стране и шанса у којој се Ето спетљао. Манчестер није имао ниједну добру шансу осим пенала, играли су исто као и у Риму, али нису дали голове. С друге стране, ни Барса није показала ништа посебно. Меси је јако добар, али није могао да нађе решење за Евру, најбољег левог бека на свету, и Сколса када би се вратио назад. Остали су били слаби. Надам се да ће се на Трафорду играти оно што Манчестеру највише лежи: брза игра, нападачка, без дугих лопти, без претераног задржавања исте. Осим тога, највероватније ће сви бити у постави (ваљда месари из Челсија неће никога повредити), тако да очекујем добру утакмицу у реваншу и пролаз Манчестера у финале. Још нешто ми није јасно: зашто, бре, ова Барселона целе године уништава народ који се клади, а сад одједном могу да нападају? Ех, да је Це Роналдо дао гол... Glory!!! EDIT: Бре, заборавио сам Керикову шансу! Тад сам скочио до плафона кад се затресла мрежа! Edited April 23, 2008 by Куруз Фердинанд
Recommended Posts