Zagrivuk Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 (edited) izvinjavam se hail metal-u, u prvi mah pomislih da je ozbilljan. I ja se izvinjavam Pise kao iz uprave Intera. @rhapsoad, Englezi su bez stranaca KITA! A Italijani prvaci Sveta. Kad pogledas koliko je fudbalera Juventusa igralo u finalu (Kako za Francuze, a da ne govorim za Italijane) Verovatno je bilo namesteno. :) Edited May 1, 2008 by LEMUR PRAVOSLAVAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Tako je niko ne pamti izgubljena finala Juventusa Pamtim ja,ali da...pamte se pobednici i to je ono najbitnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Zaista mi je bilo krivo sto smo se opet pali u zrebu sa Chejzijem, jer su oni tim koji je zaista zasluzio da igra finale... Steta, vec druga sezona za Rafu i klub bez trofeja. Kad se gleda ceo dvomec, onda se vidi da su oba kluba igrali prilicno ravnopravno, ovaj put je sreca bila na strani Chelsea, i Drogbe, koji je single-handedly resio drugi mec po mom misljenju... Svim srcem cu navijati za nase ljute rivale u Moskvi, i nadati se da ce "oni drugi" Redsi podignuti usati trofej, jer mislim da su svojom igrom ove sezone (pre svega u Premier Ligi, u Ligi Sampiona su ova dva tima imala prilicno slican ucinak, cini mi se) potpuno to zasluzili. A mi se polako spremamo za sledecu sezonu, gde se nadam da cemo razbiti ovaj post sa trofejima, ako prestanu carke izmedju vlasnika kluba, i daju vise para i prestanu da toliko ispituju odluke Beniteza. Rafalution continues! YNWA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 За појединце на овој теми човек не може нормално да разлучи, да ли се у огромној мери служе иронијом и сарказмом или су се жешће наснифали стајског ђубрива, па је то почело да им утиче на мождане вијуге и резоновање ?! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 nije valjda da ocekujes, potpuno racionalna i objektivna razmisljanja i komentare u diskusiji o Ligi Sampiona, koja se u stvari svela na diskusije o Premiershipu i Calciu.... Nema tu niceg racionalnog Kako ja sad da objasnim zasto mrzim Calcio i sve klubove u njemu (posebno Milan) a obozavam Premiership (posebno Liverpool koji volim i pratim vise i od Zvezde lol) i da se sa mojom, ipak povrsnom argumentacijom (jer nisam jelte neki strucnjak), svi ucesnici u diskusiji sloze. Ljubav je to sine, a tu nema razuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 racunam 4 godine jer toliko traje engleska dominacija koju vi tesko prihvatate, niko ovde ne prica o celoj fudbalskoj istoriji ili reprezentacijama(tako da ono sa strancima nije relevantno) ja kazem da su sada engleski timovi na vrhu, ne morate da se slazete, ali 21. 5. 2008. u Moskvi ce igrati 2 engleska tima, a vasi italijani, francuzi i spanci ce sedeti kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Ma nema sta ja da prihvatim ili ne,cinjenica jeste da englezi dominiraju...ali cinjenica jeste da dominiraju kvantitativno,a ne osvajacki.A to je velika razlika.U dva najjaca evropska klupska takmicenja za te 4 godine,od 8 mogucih imace 2 trofeja.Usralo se od dominacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 (edited) ma i u poslednjih cca 20 godina imaju samo dve titule prvaka evrope. italijani 7 spanci 5 a ove godine su engleski klubovi najjaci, niko ne spori, zasto, imaju najvise para, (izmedju ostalog) zbog nizih poreskih stopa su privlacni americkim, ruskim, dalekoistocnim itd bogatasima. oce soros da kupi romu, to bi bilo dobro za klub i navijaci su za to, porodica sensi je uradila mnogo za klub ali da bi dalje napredovao i mogao da ravnopravno konkurise najvecim i najbogatijim evropskim klubovima mora da ga kupi neki bogati investitor koji ce da donese pare, jos para, vise para... Edited May 1, 2008 by sabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Pa to i pricam...kada su spanci i italijani dominirali,oni su dominirali u pravom smislu reci,osvajali trofeje.Ovih ima pun kurac u cetvrtfinalima i polufinalima,a osvajaju kurac na biciklu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Ajde da pogledamo cinjenice : Italija : 11- sampiona (Milan 7 , Juventus 2 , Inter 2) 14 - vicesampiona (Juventus 5 , Milan 4 ,Inter 2 , Fiorentina 1,Roma 1, Sampdoria 1) Spanija : 11 - sampiona (Real 9 , Barselona 2) 9 - vicesampiona (Real 3 , Barselona 3, Valensija 2, Atletiko Madrid 1) Engleska (ne racunajuci ovu sezonu) : 10 - sampiona (LIVERPUL 5 , Mancester 2, Notingem Forest 2 , Aston Vila 1) 5 - vicesampiona (Liverpul 2, Lids 1, Arsenal 1 ) Nemacka : 6 sampiona (Bajern 4 , Borusija 1 , Hamburg 1) 7 vicesampiona Holandija : 6 , 2 Portugal : 4 , 5 Francuska 1, 5 Rumunija 1,1 Skotska 1,1 Srbija 1,1 Svedska 0,1 Grcka 0,1 Belgija 0,1 Zakljucak je da ce Italija , Spanija i od ove godine Engleska imati podjednak broj titula sampiona Evrope , Italija ima najvise finala , a Engleska na primer najvise klubova koji su osvajali trofeje , sve je to izjednaceno , Englezima je pripao period 70-tih godina , Italijanima 90-te .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 naravno LIVERPOOL najbolji u Engleskoj..................... YNWA!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Covece,pa cak ti ni Mejdeni ne vole Liverpul,pogledaj tex za Fear Of The Dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Paul fuckin' Scholes! He scores goals! : ) Kako vec ide pesmica dalje... Anyway, nadam se lepom finalu pre svega, i da ce Runi i Nemanja da ozive dotle, igra protiv WHa i Barse mi se svidela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 link link Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Pobediće Mančester Junajted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Iz tvojih usta u Skolsove uši... i noge. U jbt, Juventus 5 puta gubio u finalu LŠ - stvarno su malerozan tim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Е, ако је Калу то рекао, онда мора бити да је тачно. :) jedina greska koja moze vidicu da se desi je da mu spadne sorc a ti uklizas glavom..... (jowan, 19. maj 2008 15:45) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 U jbt, Juventus 5 puta gubio u finalu LŠ - stvarno su malerozan tim! Pa jebiga,samo u poslednjih 11 godina su 3 puta u finalu igrali,i sva tri puta popusili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Bice extremno dobro finale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 i dobija chelsea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Mozda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Mozda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Fifti fifti realno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts