Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

pitanje je dal ce biti dobro (finale), previse dobro se poznaju da bi bilo atraktivno, otvoreno, napadacko, sa puno golova... a da se kladim igrao bi na celzi...

Uplatio 500 din na Manchesta, planirao sam 1000 ali nem kinte tol'ko trenutno, jebg : )

dobro, gledaj to sa vedrije strane, onako bi puko hiljadu dindzi a ovako ces puci samo petsto.

Edited by sabre
Posted

..samo sam chekao nekoga da iskoristi penal :)

Ali ko se poslednji smeje, najsladje se smeje :da::D

A ovo da li ce biti atraktivno finale, mislim da je kvota na to bash velika, hah... Dodushe, Chelzi je ove godine za malo ispustio vec 2 trofeja, kapiram da zele da izvuku sezonu, a gde cesh bolje nego pre finala LSh..

Posted

Ако Челси освоји, ценим да ће бити резултат 2:1.

Навијам за добру текму,па нек` бољи победи! :pivopije:

Који год клуб да освоји,имаће једног Србина у својим редовима! :cool::D

Posted

da, bane se bas zajebao... pozajmice ga negde valjda, jebiga... u psv... da bi mogli da ga prodaju posle... bolje da je otisao u juventus.

Posted

Bolje da je otisao u Sevojno, samo ne u Celzi... :da: Puno dobrih fudbalera je tamo propalo... to je jedan od razloga zasto ih mrzim... :da: a pre su bili mnogo simpatican klub...

Posted (edited)

Da, pre su bili prilično simpatičan klub - ''starački dom'' ... Desailly, De Goey, Stanić, Zola, Vialli, Di Matteo,

Petrescu, Wise, Ferrer, jedno vreme Jokan, T.A Flo, Le Saux, Leboeuf ... ehh, to su bila vremena! :da:

To je bio Čelzi sa dušom! :rockdevil:

... naftaš im je uzeo dušu.

Edited by VooDoo SoloSouL
  • Upvote 1
Posted (edited)

ne, i ja navijam za celzi.

Da, pre su bili prilično simpatičan klub - ''starački dom'' ... Desailly, De Goey, Stanić, Zola, Vialli, Di Matteo,

Petrescu, Wise, Ferrer, jedno vreme Jokan, T.A Flo, Le Saux, Leboeuf ... ehh, to su bila vremena! icon_da.gif

To je bio Čelzi sa dušom! icon_rockdevil.gif

... naftaš im je uzeo dušu.

ako ti tako kazes.

btw, jel i glejzer mancesteru uzeo dusu?

--------------

edit

u vezi sa finalom i LS uopste

http://www.index.hr/sport/clanak/lippi-fin...ta-/387671.aspx

Edited by sabre
Posted
ako ti tako kazes.

btw, jel i glejzer mancesteru uzeo dusu?

Nije još uvek i nadam se da neće.

Ipak su tu sir Alex Ferguson, Giggs ( iako se povlači), Scholes, Rio, Kristijano Aleksov izum, Neville, O'Shea, Rooney ...

a i poznata je inače stvar da se lova u Junajtedu rezonski troši.

Jednom smo se zajebali za kupovinu Verona...

Posted (edited)
Tako mi puca kurac ko ce sutra pobediti...sto se mene tice,da meteor padne usred utakmice i sve da ih pobije,boleo bi me kurac.Glupi englezi.

:)

Odakle tolika mržnja prema Englezima?

Kraljica Elizabeta ili najveći broj masona proporcionalno broju stanovnika?

Baš me interesuje odakle tolike anglofobije ...

... a što se Verona tiče, tako-nekako, otprilike.

Edited by VooDoo SoloSouL
Posted

nije mrznja prema englezima nego su dva njihova kluba u finalu LS samo zbog para (na koje su neki od vas, fanova ostrvskog fudbala i mufc-a (najbogatijeg fudbalskog kluba na svetu btw) navodno tako gadljivi, eto apsurda :) ), pogledaj ovaj link gore sto sam ostavio, lepo lipi kaze, treneri nisu englezi, vlasnici nisu englezi, na kraju krajeva igraci nisu englezi... odnosno jesu, ali u mnogo manjem procentu nego sto su npr. italijani u seriji a. zbog svega toga englezi i jesu sprdnja od reprezentacije a italijani vladajuci svetski prvaci (po cetvrti put btw). i zato su morali da uzmu zabara da ih vadi iz govana, kad je englez bio selektor nisu prosli ni kvalifikacije, iako grupa i nije bila preterano teska.

Posted

Ко је прави заљубљеник у фудбал и Лигу Шампиона, тај не прави границе и гледа мечеве, а поготово финале, без обзира ко у њему играо! :da:

П.С. Интересантно, али вечерас неће бити ниједног Италијана, што играча, што судија, на терену.

Posted

Sa sajta b92

Najavljeni sastavi:

Mančester junajted: Van der Sar, Braun, Vidić, Ferdinand, Evra, Hargrivs, Skols, Karik, Park, Ronaldo, Runi.

Čelsi: Čeh, Esjen, Teri, Karvaljo, Ešli Kol, Makelele, Lampard, Balak; Džo Kol, Drogba, Maluda.

Posted

stavio sam repa na chelsi, kvota 3.20

edit: fala bogu pa nema rupe u vidu fereire, odlican tim chelsija, mancester nesto defanzivniji nego inace, na prvi pogled

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...