Jump to content

Liga Šampiona

.:Thor:.

Recommended Posts

Ubio bih nekog! Ali tacno sam znao da cemo ga primiti u poslednjem momentu, ma mi smo svetski prvaci u primanju golova u poslednji momentima, neverovatno...

Cisto sumnjam da bi svirao ovakav penal za Partizan...

A jesmo promasili sanse, ladno smo trebali voditi sa 3-0...

Sad ce lepo da nam uvale jos jedan a mozda i dva gola...tako to ide kod Srba, povedes i onda izgubis...takvih sam se utakmica za zivota toliko nagledao da ne moram vise ni gledati fudbal...

Edited by Feniks .

Da su poveli 3:0, Fenerbahče bi potpuno izgubio koncepciju. Ovako je Partizan izgubio koncepciju, ali srećom je tu poluvreme, pa na početku sledećeg bi mogli da krenu kao da se igra nova utakmica i eventualno ih ponovo iznenade nekim brzim golovima. Ništa strašno što je gol primljen, u fudbalu domaći teren odavno nije neka prednost. Uostalom, 2003. se Partizan plasirao zahvaljujući pobedi na strani.

Onaj "treci gol" ga je zesce usralo :)

Jebeni Turci, sreća u Sikimu, gol na kraju poluvremena uglavnom sjebe tim. 'Ajde, bre, sad su pali! Ukenjao vas je drugi gol, a da je onaj treći bio regularan postali biste veća govna od Milana.

Shta je kolega, odoshe pare za Keep Of Kalessin? :) :)

Ovo ko da sudi Roseti :D Dobija Partizan

To si dobro zapazio , ispitacu pozezanost ovog skota tj Shkota sa monstrumom :D

Inace ovo je realnost , Partizan ima snage za 45 min , mada mislim da je bolje igrao i da je trebalo da dobije , sta je tu je , ni Uefa kuo nije lose.

Нема везе, одиграли смо мушки. Пенал није био, оно је школски пример фолирања "уђи у 16, одбиј се и падни". Јесте ми жао, али да и је неко понудио 2:2 на почетку, пристао бих. Код "трећег" гола се могло прогледати кроз прсте, колико је оно био пенал, толико оно није био офсајд. А и да је Дијара учачкао... Са оваквом игром и можемо да се надамо нечему у Турској, само чврсто, долази Тошић, а ја са њихове стране нисам видео ништа спектакуларно - непостојећи пенал и глуп други гол. Богуновић откровење. Није готово. :)

Pojeo sam govna.

'OCU WARN!!!!!

Ne verujem, 2:0 !

:):):)

Игра се и друга. Само чврсто. Нема реалних резултата. ;)

Оно говно шкотско никад не би судило онакав пенал у Шкотској. Јебем им матер у пичку, и нека их карају Енглези вековима.

Edited by Axeanosilas

Svaka cast groblju na prvih 30-ak minuta.Posle toga su otisli po kurcu.Turci nisu nista preterano mnogo pokazali,ali su odigrali koliko je potrebno.

Djukic je smrad,i trebao je pustiti Tosica i Fejsu kuci jos pre 2-3 dana.Jedino ako nije ocekivao da ce dobiti Argentinu 4:0.Retard.

To si dobro zapazio , ispitacu pozezanost ovog skota tj Shkota sa monstrumom :D

To se od tebe i ocekuje.Ocekujem rezultate istrage najkasnije sutra. :D

ma, glupo je svirati nepostojeci penal u 47. minutu...

Tako je to, uvek se sudi za bogatije...nema pravde niti je ikad bilo....

A na ostrvu, ovo nijedan sudija nikad ne bi sudio, smesno...

Samo sam govorio da izdrzimo do poluvremena...ali...

Valjda necemo u kvalifikacijama za kup uefa dobiti opet nekog dosta jakog...ulazak u grupu bi bio odlican rezultat...

Realno, i da smo dobili recimo 2-1, tesko da bismo prosli, nasa sansa je bila kod rezultata 2-0 da im uvalimo treci ali nije usla...

Само нека играју овако увек и резултати ће доћи.

Tako je, neka i gube, sport je to, ali neka igraju muski, bore se, a ne da igraju kao pickice...Uvek sam cenio borbenost i borbene igrace, pa neka se i gresi, jebi ga, ne moze se protiv jaceg?bogatijeg(samo ponekad uspes) ali bitno je boriti se i dati sve od sebe...

Šteta što im nisu utrpali četiri-pet golova u prvih 20 minuta, sjajno su odigrali prvo poluvrijeme...

Prvo ona prilika kad je bio prazan gol, pa onda Dijara, ofsajd...

Hrabra igra, s obzirom da su igrali bez kompletnog veznog reda...

Po nekoj logici bi uz Tošića, suspendovane i trenutno povrijeđene igrače trebalo da igraju bolje u revanšu, ali "domaći teren je domaći teren", pogotovo ako uz njega ide 50.000 brkatih Turaka...

160px-FC_BATE.svg.png

Edited by [kinetic]

Да, заборавио сам Паунову шансу на крају... Е, јебем ти живот.

Uh, barem da smo dobili 3-2, ispali bi opet ali...bar pobeda...i kakva-takva nada, da mozemo nereseno izvuci...ali eto, nije nam se dalo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...