Aces High Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 hahahha profEsore manje nerviranja hahahahahahah
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 ma vidjecemo zvezdu kako ce ona odigrati... kao i obicno pune je svi a sjecas se aces high protiv psv 5:0....
Melodicus Deathus... Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 hahahahhahahaha.... sto volim kad izgube smrdljivi grobari yeah..... hahahahhahahaha.... e ti si PRAVI Srbin...
Aces High Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 (edited) ma vidjecemo zvezdu kako ce ona odigrati... kao i obicno pune je svi a sjecas se aces high protiv psv 5:0.... naravno da se secam..... al to je PSV koji je bio u polu finalu UCL-a..... al jbg..... Edited August 27, 2008 by HellRIdeR
jana03 Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 naravno da se secam..... al to je PSV koji je bio u polu finalu UCL-a..... al jbg..... pa ovaj fener je pro[le sezone bio..........
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Placite, kukajte, nije to sramota izgubiti od takvog tima
Baal Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 pazi koji je tebi kurac hellrider ?? ne vidim razlog zasto bi navijao za turski tim i znaci milo ti je sto tim iz tvoje zemlje nije prosao...blago tebi u pamet Navija za turski tim pošto mu je verovatno neki predak bio nagnut™ od strane Turaka.
jana03 Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Placite, kukajte, nije to sramota izgubiti od takvog tima pa jel bar po[teno [to ispadosmo ako si gledao utakmicu kazi sad sam produzeci su bili nasi,a
Feniks . Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Placite, kukajte, nije to sramota izgubiti od takvog tima Niko ne place, svaka im cast na borbenosti...mada, mozda su mogli i malo hrabrije ali sad je lako pametovati.... I kad gubis, ja ti pevam, u mom srcu najbolji si ti...
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Navija za turski tim pošto mu je verovatno neki predak bio nagnut™ od strane Turaka. mozda mu je neki predak bio janicar....
Aces High Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Navija za turski tim pošto mu je verovatno neki predak bio nagnut™ od strane Turaka. Naravno da nije a i zabole me za turke..... p.s na prosloj strani procitaj sta sam napisao vezano za moje navijanje....
Melodicus Deathus... Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 na prosloj strani procitaj sta sam napisao vezano za moje navijanje.... koga to zabole kad nisi Srbin?
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 p.s na prosloj strani procitaj sta sam napisao vezano za moje navijanje.... zabolje nas za tvoje glupo navijanje
Bata Trokrilni Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Него ко ће? Јесте добра Војводина ове године, али мислим да изнад другог места не могу. Ова екипа остаје, сви су потписали уговоре, а ако уђемо у Лигу Уефа остају сви сигурно. Имамо игру и то је најбитније. Ma, samo sam malo nadrkan posle utakmice... Jedno prezimljenje u UEFA kupu kao 2004/2005. će biti dobra stvar. Kad smo već kod 2005, tada je bila tragedija u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ovo sada je ništa.
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 meni je krivo sto nije prosao pa bila tragedija od meci ili ne.....mada ono protiv peterzalke uzas...
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Pa pomalo me je i razocarao Fener, igrali su kao babe, promasivali zicere, nema trcanja, zalaganja .... jbg znam da je neatraktivan protivnik, ali trebali su malo da dodaju gas. Onaj Guiza seljak samo trckara po terenu, za dve utakmice nije uspeo ni jednom da ga metne, hajde da je imao nekog stamnog cuvara, nego covek jednostavno ne moze da se sastavi. Ako sa ovakvim pristupom budu igrali u LS, onda nemaju sta tamo da traze, svi ce im puniti sarance. NEgo jel' ispao Dinamo ZG, da imam jos jedan razlog za dobro raspolozenje
Aces High Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 (edited) koga to zabole kad nisi Srbin? Pa onda kakve ja imam veze sa Turcima? naravno da nemam Nisam Srbin? dobro kako vi kazete Edited August 27, 2008 by HellRIdeR
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 kako cemo da te zezamo kad bude zvezda ispala.....
jana03 Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Pa pomalo me je i razocarao Fener, igrali su kao babe, promasivali zicere, nema trcanja, zalaganja .... jbg znam da je neatraktivan protivnik, ali trebali su malo da dodaju gas. Onaj Guiza seljak samo trckara po terenu, za dve utakmice nije uspeo ni jednom da ga metne, hajde da je imao nekog stamnog cuvara, nego covek jednostavno ne moze da se sastavi. Ako sa ovakvim pristupom budu igrali u LS, onda nemaju sta tamo da traze, svi ce im puniti sarance. NEgo jel' ispao Dinamo ZG, da imam jos jedan razlog za dobro raspolozenje 1:3 збогом усташе!!!!
vladream Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Šta to vredi, kad sledeće godine nećemo biti šampioni, a i da budemo, bolju ekipu od ove kakva je sada nećemo imati. u pravu si, Vojvodina stvarno moze da nam zapreti kradja, jebena kradja, ali sta da se radi... jedino mi nije jasno sta ce cigani na ovoj temi, oni Ligu sampiona nisu igrali, a i niti ce u dogledno vreme, bolje neka spremaju one klince iz srema za jedno 5-6 godina i prvu telekom ligu srbije
Aces High Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 kako cemo da te zezamo kad bude zvezda ispala..... e sacekaj prvo tekmu pa onda jos cemo videti.... e vidim pukli i hrvati, e super.....
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 (edited) Mi smo osvojili kup Sampiona, zar treba da podsecamo? @Hypnos: mislim da ces sJutra da skaces od srece kada Burzo zabije dva komada Svaka cast momcima iz Sahtjora, i oni su mi ulepsali vece Edited August 27, 2008 by Routasydän
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 e sacekaj prvo tekmu pa onda jos cemo videti.... polako sve ce doci na svoje mjesto
sabre Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 (edited) jedino mi nije jasno sta ce cigani na ovoj temi, oni Ligu sampiona nisu igrali, a i niti ce u dogledno vreme oni su samo bili prvaci evrope. da, i sveta. ---- edit atletiko razbio salke, to sam i ocekivao Edited August 27, 2008 by sabre
Recommended Posts