Feniks . Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Sahtjor je odlicna ekipa, gledao sam finis u Ukrajini, tamo su mogli na kraju da daju jos par komada...a i veceras su u finisu u Zagrebu, mogli jos da napune Dinamo...
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 oni su samo bili prvaci evrope. da, i sveta. davna vremena.....dosta se promijenio fudbal od tada i nema je nigdje od tada
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Jel' Dario Srna metnuo koji? Bas bih voleo da im je njihov igrac presudio Inace Jovetic mi je bio komsha u Zemunu, fin momak i ako je grobac
sabre Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 davna vremena.....dosta se promijenio fudbal od tada i nema je nigdje od tada ako ti tako kazes.
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Inace Jovetic mi je bio komsha u Zemunu, fin momak i ako je grobac ja sam trebao da treniram sa joveticem,ozb ...ali sam posao u drugi klub
Feniks . Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Jel' Dario Srna metnuo koji? Bas bih voleo da im je njihov igrac presudio Inace Jovetic mi je bio komsha u Zemunu, fin momak i ako je grobac Mislim da nije Srna dao gol...za Dinamo je dao Balaban... Mnogo para ima Sahtjor, i dobre igrace, vec godinama su dobri u Ligi Sampiona...
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 ako ti tako kazes. tako sam i rekao i tako i jeste ako ti tako kazes.
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Stvarno je Jovetic fin i kulturan momak, jeste da je igrao za Partizan, ali nikad mu nijedan delija nece zvizdati. Nesto kao Mijat prema kome su Delije uvek imale postovanja jer je covek sa manirima,z a razliku od recimo Save majmuna Inace sutra Burzo dariva dva komada
Feniks . Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Stvarno je Jovetic fin i kulturan momak, jeste da je igrao za Partizan, ali nikad mu nijedan delija nece zvizdati. Nesto kao Mijat prema kome su Delije uvek imale postovanja jer je covek sa manirima,z a razliku od recimo Save majmuna Savi majmunu bih najradje rabio onu glavudzu, koliko mi je taj mamlaz zivaca uzeo, kako u Partizanu tako i u reprezentaciji...
Mita Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 E bilo bi lepo da dobijemo cigane u prvom kolu kupa uefa, pa da ih razguzimo posteno... Sansa je propustena u BG, sudije a i nas srpski tj. ciganski mentalitet(ne mislim na zvezdu) je presudio... ja se nadam dinamu iz zagreba Од следеће године је све другачије, момчино, мења се систем такмичења. Играћемо само са првацима Белгије, Чешке, Грчке и слабијим, тако да ће бити лакше. Причали смо о томе овде, ниси испратио... Прочитај ово, све лепо пише... ako ovako bude bice do jaja Šta to vredi, kad sledeće godine nećemo biti šampioni, a i da budemo, bolju ekipu od ove kakva je sada nećemo imati. ponovo Princ kenja to je realan grobar. ne to je Princ
sabre Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 ja se nadam dinamu iz zagreba sto, jel da opet brukate srbiju i da puca petarda na maksimiru?
Mita Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 sto, jel da opet brukate srbiju i da puca petarda na maksimiru? nismo mi vi
sabre Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 (edited) nismo mi vi matori, vrlo los pokusaj, ne znam o cemu ti to, jer - to jeste bili vi. ili mozda nemas dovoljno godina da bi se secao pa si zato pobrkao loncice? kroacija zagreb - partizan 5:0 jel 1? NIJE jel 2? NIJE jel 3? NIJE ... partizan je bruka srbije. Edited August 27, 2008 by sabre
Mita Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 matori, vrlo los pokusaj, ne znam o cemu ti to, jer - to jeste bili vi. ili mozda nemas dovoljno godina da bi se secao pa si zato pobrkao loncice? kroacija zagreb - partizan 5:0 jel 1? NIJE jel 2? NIJE jel 3? NIJE ... partizan je bruka srbije. ok ok videcemo ko je bruka Srbije kad budete igrali protv Hapoela
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Uh, secam se te tekme, a Tudjam sedi u lozi i kezi se onom gubavom gubicom......hteo sam da propadnem u zemlju od muke kako nas je izblamirao Partizan tada..... ali Zvezda se osvetila izivljavajuci se na Interu iz Zapresica Silovao ih je St. Nikola ZIgic
Feniks . Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 . partizan je bruka srbije. Tada je Partizan imao najlosiju ekipu o poslednjih 20 godina(izuzev ekipe sa Jesicem od pre dve godine) a Dinamo nikad jaci, igrali su odlicno u Ligi Sampina tih godina, i sa Mancesterom i sa Atletikom Madridom(koji je tada bio jak kao zemlja) A u poslednje vreme ste vi cigani bruka Srbije, poslednjih par godina, petarda od PSV, 4 komada od Zenita, 3 komada od Panioniosa...i tako dalje... Ali cigani vole da zive u proslosti pa to ti je... A mi smo Srbi jadni, svadjamo se ko je jadniji u Evropi...a jadni smo obije, realno... Mada, Partizan se ove godine nije obrukao, valjda nece u daljem periodu, bar ne izgleda da ce tako biti ali videcemo...
Aces High Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 (edited) YOU'LL NEVER WALK ALONE!!! TOOOOO PROSLI SMO!!!!!!!!!!!! Edited August 27, 2008 by HellRIdeR
sabre Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 (edited) Tada je Partizan imao najlosiju ekipu o poslednjih 20 godina(izuzev ekipe sa Jesicem od pre dve godine) a Dinamo nikad jaci, igrali su odlicno u Ligi Sampina tih godina, i sa Mancesterom i sa Atletikom Madridom(koji je tada bio jak kao zemlja) A u poslednje vreme ste vi cigani bruka Srbije, poslednjih par godina, petarda od PSV, 4 komada od Zenita, 3 komada od Panioniosa...i tako dalje... Ali cigani vole da zive u proslosti pa to ti je... A mi smo Srbi jadni, svadjamo se ko je jadniji u Evropi...a jadni smo obije, realno... Mada, Partizan se ove godine nije obrukao, valjda nece u daljem periodu, bar ne izgleda da ce tako biti ali videcemo... sva sreca psv tad nije bio jak, igrali polufinale LS i apsolutno nezasluzeno ispali od milana (jedna od vecih nepravdi u istoriji fudbala) van bomel, venegor, aleks, bizli, gomes, a na klupi hidink mislim, porediti to sa dinamom iz 95. ili vec koje i taj takav psv je dobila zvezda ovde 3:2, bio ja na tekmi a na strani, jebiga... a partizan se zaista nije obrukao protiv fenera, bar rezultatski, za igru ne znam posto nisam gledao jer me ne zanima, ali istina je da su svi ocekivali mnogo ubedljiviju pobedu fenera Edited August 27, 2008 by sabre
Hail Metal Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 vredelo je pratiti rezultat do ponoci maltene, jos jedna legendarna pobeda , mada sam se nervirao , Kujt strelac u poslednjim minutima produzetka , sad do finala , to ce biti lakse !! YNWA !!!!!!
sabre Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 legendarna pobeda, protiv standarda iz lijeza u 120. minutu?
Feniks . Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Vi sto navijate za strane timove, sjasite, pustite nas i cigane da se svadjamo, ako se udruzimo protiv vas(a i to se kod Srba nekad desi ) najebali ste ga
Aces High Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Danasnji dan u fudbalu je mnogo dobar..... Ispao partizan ispali hrvati i pobedio moj LIVERPOOL....... Danas sam presrecan........... YNWA!!!!
vudun Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Mnogo para ima Sahtjor, i dobre igrace, vec godinama su dobri u Ligi Sampiona... Vlasnik kluba je inače, zvanično najbogatiji Evropljanin - Rinat Ahmetov. Što se tiče Partizana večeras, ponosan sam na ove mladiće. Pokazali su itekako zube u dvomeču sa, ipak, evropskim gigantom Fenerbahčeom. Juca je strašno dobro odigrao, pogodak Tošića neodbranjiv. A onaj turski autogol je, možda i mogao biti priznat. Ostaje žal za prvom utakmicom kada je crno-bele sudijski monstrum oštetio. Trebalo je biti 3:1, i sada bi situacija bila sasvim sasvim drugačija. Inače, večeras sam napokon naterao svoju devojku da pomno prati samnom po prvi put u životu fudbalsaku tekmu.
Hail Metal Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 ispali ciganska braca , spartak i olimpijakos ))))
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Dok se mi ovde pljujemo procitajte sta "braca" pisu o nama http://www.index.hr/sport/clanak/redir/399842.aspx
Recommended Posts