Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Year 1981:

1. Prince Charles got married

2. Liverpool crowned Champions of Europe

3. Australia lost the Ashes

4. Pope Died

Year 2005:

1. Prince Charles got married

2. Liverpool crowned Champions of Europe

3. Australia lost the Ashes

4. Pope Died

In future, if Prince Charles decides to re-marry .... Please warn the Pope!!

Edited by Liberali_ante_portes
Posted
Juve,Real,Zenit za sada u grupi!Bice karanja!

I Bate Borisov za koga ću svim srcem navijati!

Imam opičenog kolegu sa faksa ... zove se Bratislav Borisov, verovali vi u to ili ne. :)

Nadimak mu je Buki, al' od sada ima da ga zovem Bata. Ionako mu priliči po imenu, a bogme i prezimenu!

Voleo bih da nam Juventus zauzme prvu poziciju u grupi, u napokon zasluženo povratničkoj sezoni u LŠ ... biće pakleno teško.

Posted (edited)
Poserem vam se u zvezda-partizan svađe. Realno set cigani i jedni i drugi. Navijao sam sinoć zdušno za Partizan, kao što ću i večeras za Zvezdu. Србија!

Пази, познато је да сам навијач Партизана али не спадам у групу крвних фанатика.

Типа оних који оду на стадион само да би прозивали и вређали, а након утакмица се тукли са супарничким навијачима.

Свим црно-белим симпатизерима ( где и ја спадам ) је криво што је ЗанПарти несрећно прексиноћ испао од турског гиганта.

Гледамо, комплет двомеча и ту Јокановић има пуно право.

Што се тиче Звезде, нисам стигао меч да пратим ... у принципу Звезду гледам

када играју са нешто јачим и познатијим фудбалским клубовима и то је сасвим нормално.

АЛИ сам свакако прижељкивао да елиминишу Хапоел ... јок да нећу можда навијати за израелски клуб ?! Глупости ...

Е, сад ти објасни то појединцима који здушно ликују

када усташки клуб Динамо ( да усташки - тад су плус све звали Кроација) убедљиво елиминишу НАШЕ момке.

Евоцирање непријатних успомена на окршај од пре нешто више од десет година.

Конкретно мислим на оног сејбра,

стога сам одлучио да дечка ставим на Листу Игнорисаних Персона - и немам намеру

да га у ближој будућности мичем са исте.

Знам га какав је, и да би узвратио цитатом - ,,а откуд знаш шта сам ја мислио?'' ... и слични кулци палци, притом изокрећући конкретно твоје речи ... то му није први пут, ради такве ствари нон-стоп и осталима, на другим спортским темама особито.

E па, non pasarat ...

Edited by Вуду Соло Соул
Posted
I Bate Borisov za koga ću svim srcem navijati!

Imam opičenog kolegu sa faksa ... zove se Bratislav Borisov, verovali vi u to ili ne. :)

Verovali vi ili ne,ja se zovem Boris,a moj cale Bata. :da:

Voleo bih da nam Juventus zauzme prvu poziciju u grupi, u napokon zasluženo povratničkoj sezoni u LŠ ... biće pakleno teško.

Apsolutno.Ali bice tesko.

Posted

Verovali vi ili ne,ja se zovem Boris,a moj cale Bata. :da:

ти си онда борис батов а не бате борисов:)

Posted

osecam potrebu da odgovorim.

naime, nisam likovao.

kada bi ovaj glupan na prosloj strani imao gram mozga i kad bi znao istoriju moje porodice i moju licno, i kada bi znao da ja imam 231246 puta vise razloga od njega da mrzim hrvate ne bi se nikad usudio da da sebi za pravo da kaze tako nesto, i da on meni prica o hrvatima i ustasama i sl., a u tu tematiku sad necu da zalazim jer ovde tome nije ni mesto.

a on je svoju glupost dosada pokazao nebrojeno puta na ovom forumu, kao sto je pokazao i ostale osobine svoje licnosti, izmedju ostalog i rasistickim, antisemistickim i sovinistickim ispadima.

najvaznije je da je on veci srbin od mene zato sto svaki put umesto "hrvat" kaze "ustasa". vau. koja muda. koje srpstvo.

i dobice copy/paste ovog posta u inbox kao i svaki sledeci put kad me prozove uz preporuku da se sledeci put malo napregne i razmisli malo bolje pre nego sto nekoga (pogotovo javno) optuzi za nesto.

a odgovaram prvo ovde zato sto sam ovde i prozvan.

Posted

:) :) :)

Офтопик: Примио сам неко еротско писамце у инбоксу, фино фино .... нек се дотични осврне неколико

страна уназад, реплика на реплику.

Привремено искључих тада игнорацију - па поново вратих на старо :da:

А ја сигнатуру мењати нећу. Ћорав сам - не видим га. :cool:

@Lemmilica:

Kaд буду играли Белоруси и Јуве, претпостављам да ћеш гледати са маторим. Ти за ''стару даму'' он за ''своје.'' ;)

Posted

glupane, znaju ljudi sta si dobio, to je copy/paste posta sa teme :)

nema doticni sta da se osvrce, video je sve tvoje posove i na njih i odgovorio.

a za tvoj potpis mi puca prsluk.

Posted
ти си онда борис батов а не бате борисов:)

Hehe,taj rad. :)

@Lemmilica:

Kaд буду играли Белоруси и Јуве, претпостављам да ћеш гледати са маторим. Ти за ''стару даму'' он за ''своје.'' ;)

Manje vise to...u grupi su Juve i Real.To je pravi duel izmedju mene i caleta.Crvena Zvezda je nas klub,ali od stranih klubova on obozava Real,ja Juventus.Vec smo se dogovorili da gledamo kompletno uniformisani:on u Real outfitu,ja u Juventus outfitu. :)

Guest Anti American
Posted
glupane, znaju ljudi sta si dobio, to je copy/paste posta sa teme :)

Ako je neko sine glup onda si to ti. Narocito svoju basnoslovnu glupost pokazujes na RMF forumu koji pomno pratim. :da:

I stalno optuzujes nekog kako je glupan,glupander i sl. Iskompleksiran si maksimalno,uz to si i nepismen.

Sto se tice lige,predstoje nama uzbudljivi dueli. Dosta iznenadjenja, malih klubova u eliti.

Moj Liverpul se provukao kroz iglene usi,sad ce valjda da se uozbilje.Dirk Kujt je legenda,sagradice mu nadam se spomenik u blizini Enfilda.

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!!!

Posted
aces high: sta bih trebao sad da kazem kako je zvezda odigrala?

Reci slobodno kako hoces, ovo je bruketina....

Nismo sposobni da pobedimo i dobijenu tekmu....

@Anti American: YNWA!!!!

Posted
Ako je neko sine glup onda si to ti. Narocito svoju basnoslovnu glupost pokazujes na RMF forumu koji pomno pratim. :da:

I stalno optuzujes nekog kako je glupan,glupander i sl. Iskompleksiran si maksimalno,uz to si i nepismen.

Sto se tice lige,predstoje nama uzbudljivi dueli. Dosta iznenadjenja, malih klubova u eliti.

Moj Liverpul se provukao kroz iglene usi,sad ce valjda da se uozbilje.Dirk Kujt je legenda,sagradice mu nadam se spomenik u blizini Enfilda.

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!!!

ohoho, pa ti si i ovde.

i dalje konkurises za zvanje najglupljeg clana foruma ili sta? jeste zestoka konkurencija, ali visoko se kotiras, samo napred!

Guest Anti American
Posted

Ma naravno.

Ali ti si zato super inteligentno bice,vodja svih yumetal clanova MENSA! :):udri::)

Svi vi sto obozavate Liverpul,ljubi vas deco vas cika Ljuba! I nikada necete hodati sami!

Posted (edited)
Ma naravno.

Ali ti si zato super inteligentno bice,vodja svih yumetal clanova MENSA!

pa dobro, to si ti rekao a ne ja. ako mislis da si me zajebao, ok.

--

(edit)

e da, srecan rodjendan :)

Edited by sabre
Posted

Uh, ja sam od uvek voleo Liverpool, ali sad kad vidim kakvi slepci sve navijaju za isti ...... valjda mi nece ogaditi klub :(

Inace jel se Zeta plasirala u Ligu Sampiona? ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...