vudun Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Искрено, добра песмица је одабрана за саундтрек ...и да, заиста Чад Крегер, по фаци, подсећа на Симена Симоновића. ... а видим по коментарима, сасвим солидно познајеш италијански!
Zagrivuk Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Drago mi je da su Rusi dobili Engleze :) Ali Pol Skols dade gol svaka mu cast :)
Vic Rattlehead Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Možda se javljao nekome na tribinama.
Mustang Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Da znas da su bili bolji. Nizakoga nisam navijao, ali mi je ipak drago sto je zenit dobio. Takodje i sto je Vidic dao gol ...
lemmy sixx Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Ovi Portugalci iz MU mi tako idu na qrac. Trebao je Fergi da proda onog cigana Ronalda i da uzme lepe pare za skotinu. A Nanija nije trebao ni da uzima, koji ce mu qrac smarac i davitelj lopte, pa vec je imao jednoga Cinjenica je sledeca:taj Ronaldo je Macester!Bez njega su suv kurac,on im je doneo titulu prosle sezone.Sam.Sada se vidi ko su i sta bez njega. A sto se tice Nanija,on je odlican igrac,samo sto je jos uvek neizivljen.Za 2-3 sezone ce taj biti igracina.
kuruz Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Не, није. Манчестер је до пролећа био други иако је играо Роналдо и не би ни био први да је Арсенал имао више среће и мање повреда. Против Ридинга смо отворили сезону са 0:0, изгубили обе од Ситија, итд. Овим довођењем Бербатова Фергусон је показао да жели да поново има играча на којег може да се центрира, тако да играчи са крила неће више давати толико голова као прошле године, нити ће имати толико слободе.
Zagrivuk Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Kakvi timovi su prosli da je sramota. A grupa (Laka grupa) CFR Cluj Chelsea Bordeaux Roma B grupa (Lako) Anorthosis Inter Milan Panathinaikos Werder Bremen C Grupa (Lagana) Barcelona Basel Shakhtar Sporting D grupa (Teza jer se zna da samo Liverpul prolazi) Atletico de Madrid Liverpool Marseille PSV E grupa (laka) AaB Aalborg Celtic Man Utd. Villarreal F (Grupa je teska) Bayern Munich Fiorentina O. Lyon Steaua G (Laka) Arsenal Dynamo Fenerbahce Porto H grupa (Teska) BATE Juventus Real Madrid Zenit Hm................ Bez sranja i urlanja ovo je moja licna procena
sabre Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 sto, ja se bas slazem sa procenom sto posto
lemmy sixx Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Kolega juventino,procena je bas onako objektivna. Ajmo na tekmu.
sabre Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 trebalo je da prenose olimpik - liverpul a ne ove smarace
sabre Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 ko je ovaj indijanac koji pokusava da bude strucni konsultant saranovicu?
Mita Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 (edited) JEbem ti liverpul gube e jebem im mater dobro je 1-1 Edited September 16, 2008 by Mita
Dimitri Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 2:1 batice jebeni psv primio dva gola :/
Aces High Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 i da da pobedil smo Francuze......... YEAH YNWA!!!
KazimKazim Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 ko je ovaj indijanac koji pokusava da bude strucni konsultant saranovicu? Mislim da je u pitanju Mile Smiljanic
lemmy sixx Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Jes' on je bio...pa nije lose komentarisao,bolje da slusam njega nego Kovinjala ili Andrijasevica. Sto se tice rezultata,relativno ocekivano.Iznenadio me Panatinaikos.Iako su izgubili,pokazali su jako dobru igru. Samo,gde su sada nasi "rimljani",Vic Rattlehead i Rizzen?
Feniks . Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Samo,gde su sada nasi "rimljani",Vic Rattlehead i Rizzen? Sjebao ih Astriks...a i Obeliks
lemmy sixx Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Pre bih rekao da ih je sjebao grof Drakula.
sabre Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Jes' on je bio...pa nije lose komentarisao,bolje da slusam njega nego Kovinjala ili Andrijasevica. Sto se tice rezultata,relativno ocekivano.Iznenadio me Panatinaikos.Iako su izgubili,pokazali su jako dobru igru. Samo,gde su sada nasi "rimljani",Vic Rattlehead i Rizzen? Gde si gledao grke? na hrt-u?
Feniks . Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Pre bih rekao da ih je sjebao grof Drakula. Tacno Samo da ne sjebe i Partizan Drakula u cetvrtak...
lemmy sixx Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ne mogu reci da bih se nesto preterano potresao.
lemmy sixx Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Gde si gledao grke? na hrt-u? Na HRT-u prenosili Chelsea - Bordeaux,ovo sam gledao u pregledu na HRT-u.Tamo daju highlights meceva,i mogu reci da su grci bili bas dobri,cak i bolji od Intera.Imali dve precke,dobru igru...ali jebiga,ne umeju.Ovi imali 3-4 sanse,zabili 2 gola,i ajd cao.
Recommended Posts