sabre Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 FORZA VIOLA sta je cudno sto porto vodi protiv fenerbahcea?? to je valjda normalno? sta, izbacili partizan pa su valjda zato zajebani, jel to?
KazimKazim Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Uvalja ga Del Piero za sve pare
Hail Metal Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Gledao sam Zenit , potpuno su nadigrali Juventus , i nepisano je pravilo da ko ne iskoristi svoje sanse biva kaznjen , Del Pjero je zavukao prelep gol iz slobodnjaka svaka mu cast , jedino sto je Juve i uradio na ovom mecu . Ko je gledao video je nejednak kriterijum , nad Zenitom se nisu sudili ocigledni faulovi cak i pred 16m, dok je svako simuliranje cigano-siptara bio faul , naravno ne mislim da je Zenit zbog toga izgubio , izgubio je zato sto nema velicinu poput Del Pjera da da gol... Nema veze , zadovoljan sam Zenitom , samo nek nastave sa ovakvom igrom i bice i boljih rezultata ! Viljarealu se isplatila cvrsta odbrana , Mancester nista posebno , od ovoga gore ne mogu , verovatno pred karj sezone tempiraju formu , Arsenal se provukao u zadnjim minutama. Rezime: YNWA , to je najbitnije od svega !!!
RaVeN Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Auuuuuuu....los Manchester do zla Boga....jedino zadnjih 30 min. sto su nesto pokusavali !! I onaj Lyon izjednaci do kraja....vodila Fiorentina 2:0 tj. 0:2 !!
El Karnisero Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 sta, izbacili partizan pa su valjda zato zajebani, jel to?
lemmy sixx Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Gledao sam Zenit , potpuno su nadigrali Juventus , i nepisano je pravilo da ko ne iskoristi svoje sanse biva kaznjen , Del Pjero je zavukao prelep gol iz slobodnjaka svaka mu cast , jedino sto je Juve i uradio na ovom mecu . Ko je gledao video je nejednak kriterijum , nad Zenitom se nisu sudili ocigledni faulovi cak i pred 16m, dok je svako simuliranje cigano-siptara bio faul , naravno ne mislim da je Zenit zbog toga izgubio , izgubio je zato sto nema velicinu poput Del Pjera da da gol... Nema veze , zadovoljan sam Zenitom , samo nek nastave sa ovakvom igrom i bice i boljih rezultata ! Pricas gluposti.Nadigrali su ih kurac.Zenit je imao vise posed lopte,ali Juventus je imao mnogo vise suteva na gol.Stativa Kamoranezija,prodor Amaurija pa sut Del Pijera,sansa Poulsena iz kornera...a ovi nesretnici imali jednu priliku kada je Bufon bez ikakvih problema odbranio.To je kurac,a ne nadigravanje. Alesandro grande!Ovi nesretni Rusi mogu dobiti Bajern i Mancester,ali u Torinu nemaju sanse. Sto se tice same igre,zadovoljan sam.Odbrana cvrsta,gresaka nije bilo,Arsavin i Pogrebnjak su duvali u cabar celu utakmicu,Kjelini ih u dzep obojicu stavio.Poulsen i Sisoko odlicni kao i uvek.Sve vise me odusevljava mali De Ceglie...nije mi jasno koji kurac blesavi Ranijeri stavlja ovu supcinu od Molinara,lik nema veze sa zivotom,kada u timu ima takvog talenta kao sto je De Ceglie.Cim je usao,leva strana je potpuno ozivela.Trezege nazalost potpuno indisponiran,i on je definitivno za klupu ove sezone,a Amauri mora biti startan. U svakom slucaju,odlican pocetak.FORZA JUVE!!!
Routasydän Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Del Pjero CARE!!!! Mancester je igrao ocajno, u stvari tekma je bila dosadna i glupa, zanimljivije mi je bilo u nedelju gledati derbi Jagodina - Vojvodina
Zagrivuk Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) Dobro je, bitna tri boda! Hrabra igra zenita, ali Juve ipak malo bolji. FORZA JUVE! Edited September 17, 2008 by Miskoni
lemmy sixx Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Pa nije bas toliko ocajan bio Mancester.Imali su par dobrih sansi,mnogo su losiji bili protiv Liverpula u subotu.
El Karnisero Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Viljareal je dobro igrao.Prolazimo,kakav Alborg,kakva picka mater'na!
lemmy sixx Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Dobri su bili,nema sta.Ona akcija sa stativom je zaista fenomenalna bila.Kakav crni Alborg i ovi skotski paceri,Viljareal treba tu proci bez problema.
Hamsun Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) Viljareal je jači ove godine nego li one kad su došli do polufinala... samo to ne znači da će doći do polufinala opet... Volio bih ja da grupu prođe Seltik, ali ako kući igraju 0:0 sa nekakvim Alborgom, haha, nema šanse... Bolji je bio Mančester, ali šteta što Gilje Franko nije dao onaj gol Žao mi je Zenita, ali poslije onakvog gola je jednostavno nepravda da Juventus ne pobijedi Da je na početku Dani iskoristio onaj zicer, utakmica bi se malo drugačije odvijala... ps - Kakva krađa u meču Lion-Fiorentina, dva igrača u debelom ofsajdu kod prvog gola za Francuze Edited September 17, 2008 by [kinetic]
lemmy sixx Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Nisu bili u ofsajdu,igrac Fiorentine je bio u terenu i izlezavao se.Dakle,bio je aktivan.Pravilna sudijska odluka.E sad,druga prica sto francuzi nisu isli na fer play,a i nisu trebali.Ionako je to u 90% slucajeva cisto proseravanje.
Routasydän Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Serem se ja na skotski fudbal, jebao ih Kosan i taktika bunker 10-0-0
Hamsun Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) Nisu bili u ofsajdu,igrac Fiorentine je bio u terenu i izlezavao se.Dakle,bio je aktivan.Pravilna sudijska odluka.E sad,druga prica sto francuzi nisu isli na fer play,a i nisu trebali.Ionako je to u 90% slucajeva cisto proseravanje. a da, sad se sjetih da je onaj tip bio kod gola... ništa onda, praštajte Edited September 17, 2008 by [kinetic]
sabre Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 steta za zenit, glupa greska golmana. prvi gol liona je sramota.
lemmy sixx Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Ma sramota kurac.Kako su oni mogli znati da on ne simulira?Pa na svakoj jebenoj utakmici se desava da se fubaleri prave i preseravaju,samo da bi se zaustavio protivnicki napad.Taj "fer plej" je postao cista kradja.Ja sam za fer plej 100%,i za izbacivanje lopte,ali to se toliko iskoristava i na taj nacin se toliko krade,da mi je od toga muka. Lik legne,kao boli ga,protivnici izbace loptu,i u tom momentu on se dize i ni kurac mu ne fali,pa im onda vrate loptu i za to vreme nameste odbranu.To je jos gore od ignorisanja takve situacije.
sabre Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) pa nacelno se slazem, mozda bi trebalo uvesti drakonske kazne za takve slucajeve simulianja, i po par utakmica neigranja, pa da vidimo. mislim, ako se naknadno ustanovi da je igrac simulirao. secam se da su englezi na slican nacin dali gol nasoj malodoj reprezentaciji pre par godina. derbisajer se zvao igrac mislim. Edited September 17, 2008 by sabre
lemmy sixx Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Jeste,to je bilo smrdljivo.Ali koliko se secam,nas igrac je lezao poprilicno dugo na terenu,za razliku od danasnje tekme gde je napad bio u zavrsnoj fazi.
vudun Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Gledao sam Manćester kod komšike vršnjakinje. Prosuo sam kafu, što mi skuvala, od trapave nervoze ...
sabre Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Ljubičasti su zahvaljujući odličnom Albertu Đilardinu, koji samo u Milanu nije mogao da funkcioniše, možda zato što je bio za deceniju mlađi od saigrača, stekli vođstvo od 2:0, posle golova u 12. i 42. minutu. Prvi gol pao je posle velike greške odbrane francuskog tima, a malo koga iznenađuje što je ključni doprinos dao Alen Bumsong. Žuninjo je kao u školskom dvorištu gurnuo loptu iz slobodnog udarca ispod živog zida do Benzeme, a ovaj pogodio uz pomoć odbitka. sa zvanicnog izvestaja na b92.net/sport duhoviti komentari, pozdravljam, samo ipak nisam video da je lopta prosla ispod zivog zida, a bogami nisam video ni odbitak.
lemmy sixx Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Lupetaju gluposti retardi.Sjajna akcija bila.Kakav crni odbitak,kakav zivi zid.
Мајор Гашпар Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Bayern se provukao protiv Steaue...no, 3 boda su 3 boda.
El Karnisero Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Viljareal je jači ove godine nego li one kad su došli do polufinala... samo to ne znači da će doći do polufinala opet... Volio bih ja da grupu prođe Seltik, ali ako kući igraju 0:0 sa nekakvim Alborgom, haha, nema šanse... Bolji je bio Mančester, ali šteta što Gilje Franko nije dao onaj gol Samim tim sto nema glupog Rikelmea jaci smo. Steta za Franka. sa zvanicnog izvestaja na b92.net/sport duhoviti komentari, pozdravljam, samo ipak nisam video da je lopta prosla ispod zivog zida, a bogami nisam video ni odbitak. Hahaha koji carevi...
Recommended Posts