Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Jes' on je bio...pa nije lose komentarisao,bolje da slusam njega nego Kovinjala ili Andrijasevica.

Sto se tice rezultata,relativno ocekivano.Iznenadio me Panatinaikos.Iako su izgubili,pokazali su jako dobru igru.

Samo,gde su sada nasi "rimljani",Vic Rattlehead i Rizzen? :)

Tu sam.

Mozda se razlog Rominog poraza moze traziti u odsustvu Juana i Meksesa, i cinjenici da su kao stoperi igrali Cassetti i Panucci, koji su bekovi, i uopte prosjecni igraci. Plus sto se Kluz prosle sezone prosetao rumunskim prvenstvom, imaju pun kurac stranaca... kao sto rekoh, MOZDA se u tome moze traziti razlog poaza. Prica se da je posle utakmice Rosella Sensi sisla u slvacionicu i ocitala bukvicu igradcima, kazu da su hodnici odzvanjali koliko se derala :) pocetak ove serzone mi smrdi na one lose sezone Rome kad su znali da zavrse osmi. Daj boze da nisam u pravu.

Edited by Vic Rattlehead
Posted

video sam tu temu, znaci ne zna se koji je gol gluplji, dzerarda je usralo samo tako a del pjerov gol je ustvari golmanov gol.

i onda ovi degenerici stavljaju na glasanje, kao koji gol je lepsi i koji je vece majstorstvo, koje majmuncine.

Posted (edited)

Ala si se prosrao kao slon :) :) :)

Svi pricaju o ta dva gola, veliki strucnjaci i ostali, a onda se pojavi nikogovic kao ti! :) :) ne seri bre mali, idi bre u skolu! :) Nije za tebe fudbal :)

Edited by Miskoni
Posted
video sam tu temu, znaci ne zna se koji je gol gluplji, dzerarda je usralo samo tako a del pjerov gol je ustvari golmanov gol.

i onda ovi degenerici stavljaju na glasanje, kao koji gol je lepsi i koji je vece majstorstvo, koje majmuncine.

Da su im to prvi golovi te vrste, pa da i pije tvoja prica vodu. Ovako...

Posted (edited)
Ala si se prosrao kao slon :) :) :)

Svi pricaju o ta dva gola, veliki strucnjaci i ostali, a onda se pojavi nikogovic kao ti! :) :) ne seri bre mali, idi bre u skolu! :) Nije za tebe fudbal :)

ako ti tako kazes. :pivopije:

Da su im to prvi golovi te vrste, pa da i pije tvoja prica vodu. Ovako...

brate, opet me ne kapiras, nigde nisam napisao da njih dvojica nisu vrhunski igraci, komentarisao sam samo ova dva konkretna gola, to sto je neko vrhunski igrac ne znaci da ne moze da ga usere ili da da gol pri kom ce golman napraviti veliku gresku.

Edited by sabre
Posted
brate, opet me ne kapiras, nigde nisam napisao da njih dvojica nisu vrhunski igraci, komentarisao sam samo ova dva konkretna gola, to sto je neko vrhunski igrac ne znaci da ne moze da ga usere ili da da gol pri kom ce golman napraviti veliku gresku.

Ma ukapirao sam sta si ti hteo da kazes, samo sam hteo da kazem da to nisu usrani golovi...

Posted
Ma ukapirao sam sta si ti hteo da kazes, samo sam hteo da kazem da to nisu usrani golovi...

ok, nekom jesu nekom nisu... ja sam samo izneo svoje misljenje i obrazlozio ga :pivopije:

ako neko misli da golman nije pogresio kod gola del pjera i da je dzerard moze da ponovi onaj sut, onda ok ;)

Posted

Svaka cast Del Pjeru, sjajan igrac i pod stare dane...

Samo mislim da cec ih zenit dobiti u Rusiji.

Jaki su i ove sezone ulaze u 1/4 finale najmanje.

• 2 weeks later...
Posted

Bravo za Real/ Uh koliko sam se nervirao kada su promasivali u prvom poluvremenu, plasio sam se da se rusi ne vrate u igru, ali dobro se zavrsilo. Jos samo da Juve zabelezi pobedu, ajmo Del Boj Pjero care, zabij opet za pobedu :pivopije:

Posted

2:2,slabo je to,trebala su se tu zabeleziti tri boda,bilo bi mnogo lakse za nastavak.Ali jebati ga,sta je tu je.

U svakom slucaju,bravo za Djovinka.Mali je lud.Dva gola namestio,i to na sjajan nacin.Ovaj decko je buducnost Juventusa,mali je fenomenalan.Ranijeri je budala ako ga ne bude stalno drzao u prvoj postavi.Nije mi jasno zasto Amaurija ne stavlja u LS od pocetka.Jakinta je odlican bio,dva komada ucackao.Jebiga,Del Pjero je legenda,ali mislim da su Amauri i Jakinta u spicu trenutno najbolje resenje.

Sto se tice primljenih golova,odbrana je zasrala prvi do jaja.A drugi ovaj debil Maninger.Da je Djidji bio na golu,nem sanse da bi to bio gol.

Posted (edited)

Kрајње је време било да да гол. Тек сад сам видео поставу, играли су Берба, Руни, Це, Нани, Тевез (који је ушао уместо Вејна) и Гигс. Једини клуб чији напад можда може да се пореди с овим је Интер, ал' они увек имају неке проблеме само њима знане. Важно је да је после одсуства Невила (који би стварно могао већ једном да се повуче) утакмицу почео Рафаел, а не Манијак који је ушао тек у 66. минуту.

Edited by Доктор Куруз
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...