Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kolega, si video Sisoka, igrac utakmice, kako se borio i otimao lopte svaka mu cast :da: Do njega odmah i Chiellini

Sissoko.jpg18943_hp.jpg

FORZA JUVE!

juvlc9.jpg

Momo je sjajan bio,zaista sjajan.Otimao lopte,prekidao akcije,bio aktivan u odbrani...Kjelini standardno sjajan,taj covek ce biti jedan od najboljih stopera na svetu.Vec sada je najbolji italijanski defanzivac.Nedved se jako borio...jeste mator i ni blizu onog starog Pavela genija,ali je borben i mnogo je trcao.Amauri i Del Pjero fenomenalni.Sto se ostalih tice,Grigera i Legrotalje veoma dobri...ali Melberg...taj covek je krsina,on ne zasluzuje da nosi dres Juventusa.Dok je igrao Legrotalje,ovi nisu ni jednu sansu imali.Cim je usao Melberg,2-3 puta je prozujao ko majmun,sva sreca pa je imao Kjelinija iza sebe da mu ispravlja greske.Za divno cudo,Molinaro nije usrao nista.Samo mi i dalje nije jasno sta on koji kurac trazi u prvom timu pored De Ceglie-a.

Posted

Što mi je drago kako je Juve razbucao kraljeviće iz Madrida. :da:

Del Piero je jebeni fudbalski čarobnjak i genije, tolike silne godine igranja u špicu na ovako visokom nivou! Toralni rispekt!!!

Uprava bi trebalo da razmisli povlačenje njegovog dresa, kad se bude jednog dana penzionisao. Legenda stare dame!

Dosta golova u ovom kolu, Fenerbahče se skroz ponizio ... moj Mančester održao lekciju Seltiku. E takav fudbal volEm.

Guest YaMa again
Posted
glupi Turci, oteto-prokleto :)

Tako je!

Партизан је несретно испао и убеђена сам да би у окршају са Арсеналом изборио реми. Али ето, виша сила па су турци у ЛШ.

Posted
Партизан је несретно испао и убеђена сам да би у окршају са Арсеналом изборио реми. Али ето, виша сила па су турци у ЛШ.

da je nesretno ispao, jeste, ali za remi, ne znam, ali u svakom slucaju bi se na JNA gledale 4 vrhunske utakmice :da:

Posted
KAKVO KOLO ALI STA JE ZENIT PROMASIVAO JBT,I NA KRAJU DADOSE PRED KRAJ UTAKMICE GOL.

BATE JEDNU SANSU I GOL A OVI CITAVU VJECNOST I JEDVA.

SJUTRA ATLETIKO-LIVERPOOL 1

I TO CISTA KAO SUZA!

Atletiko 1:1 Liverpul. ;)

Stvarno razocarenje ZENIT, ja sma mislio da ce se bolje pokazati.

Mogli su i da puknu od Bate-a, ovi su pogodili i precku i par sansi omasili..

A Barsa jede malu decu! Najbolja forma prikazana pored Mancestera.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Ууу, ала би било лепо да добијемо Јуве у наставку ЛШ.

Ne budi smesan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liverpul - Atletiko, bole me uvo za oba tima, ali onakvu kradju davno nisam video :no:

Edited by Miskoni
Posted

Penal je sumnjiv , ali s obzirom da je Liverpul mnogo veci klub , i da se igra na Enfildu , moze se reci da je realan , ne sme se ici laktom u 16m , Dzerard je bio blizi lopti ,da nije sudjen iraci Liverpula bi se bunili isto kao i sad igraci atletika. s obzirom da prvi penal Liverpulu nije sudjen , kao ni igranje rukom u prvom poluvremenu pred 16m od strane Atletika , dva nedusudjena penala Atletiku su samo sudijska kompenzacija , a verovatno da je dosudjen prvi penal za Liverpulu utakmica bi imala drugaciji tok. Atletiko je postavio dobru taktiku , naravno vecim delom bunker , ali eto to nije bilo dovoljno za pobedu :)

Fali mnogo Tores , Liverpul je igrao za klasu bolje , ali ne mogu se izgleda ocekivati golovi od Agera i Kina , koji me je razocarao na ovoj utakmici.

YNWA!!!

Posted
eh pretera ga sad, jest da te mnogo cenim, al igrali smo ko sline...

YNWA!!! :pivopije:

A kako je igrao Atletiko? , jednom presli pola u prvom , i dva put u drugom , imaju stvarno extra tehnicare , ali pogledaj sanse , Agera , Dzerarda , Kin kad je bo sam pred golmanom , 10-2 u kornerima , sva statistika pokazuje ko je bio bolji , Liverpul nije zasluzio da pobedi , ali ni da izgubi .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...